yöneticiler hakkında merak ettikleriniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
:))işimi kendim yaparım başkasına asla güvenmem..mükemmeliyetçiyimdir ama bencillik yapmam..empati kurabilen sempatik insanları severim:D

:))işimi kendim yaparım başkasına asla güvenmem..mükemmeliyetçiyimdir ama bencillik yapmam..empati kurabilen sempatik insanları severim:D
beni de bu yüzden sevdiğini biliyordum canım :ollk::ollk::ollk::ollk:

evvet benim hakkımda ne merak ediyosunuz ya da eden var mı her zman cvplarım :D

kaç zamandır yöneticisiniz? :)

:D valla 1 sene oldu sanırım serkan hocam yav :D valla hatrlamıyorum :D

PAylaşım yaparken neler hissediyorsunuz ? :))

ben daha öğrenciyim aslında serkan hocam buna rağmen bişiler araştırıp,siteye ve öğretmenlere katkıda bulunmak daha da hoşuma gidiyor :) özel bi nedeni pek yok sadce teşekkür almak,yardımcı olabilmek bile paylaşım yapmama neden oluyor. harbiden tebessüm ediyorum :D

Neslihan nasıl forum yöneticisi oldun?

ben daha öğrenciyim aslında serkan hocam buna rağmen bişiler araştırıp,siteye ve öğretmenlere katkıda bulunmak daha da hoşuma gidiyor :) özel bi nedeni pek yok sadce teşekkür almak,yardımcı olabilmek bile paylaşım yapmama neden oluyor. harbiden tebessüm ediyorum :D
Teşekkürler o zaman :))

Neslihan nasıl forum yöneticisi oldun?

hımm..:D hocam ilk siteye giriş yaptığımda hiç aklıma gelmezdi açıkçası.. kimbilir kimlerindir diye hayranlıkla bakmıştım hatta(küçüklük işte:D).. aöf kazandığım için çok üzülüyordum,örgün okuyamayıp evde duracağım için bişiler yapmam,kendimi geliştrmem gerekiyordu ki siteyle karşılaştım işte :) yardım isteyenlere yardım etmeye,paylaşım yapanlara da teşekkür etmeyi ihmal etmiyordum,yabancı sitelerden faaliyet yüklemeye başladım hiç üyeymişim gibi davranmıyodum açıkçası :D sonra yöneticilik teklifi geldi ben de hayır diyemedim :D

Teşekkürler o zaman :))

tebessüm ettim ehe :D

Neslihan resminden gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir kızsın maşallah...senin üzüldüğün A.ö.f kazanmak için ben ne kadar çabaladım bir bilsen........ah ah.....;)

Neslihan resminden gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir kızsın maşallah...senin üzüldüğün A.ö.f kazanmak için ben ne kadar çabaladım bir bilsen........ah ah.....;)

ehe teşekkür ederim yav :P sormayın hocam ben de örgünü az farkla kaçırınca işte o yüzden çok üzüldüm ama Allah bunu nasip ettiyse bi hayır vardır diye düşünüyorum artık :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri