Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok be atanamadım nerdee! ben ewde oturmuorum usta öğretici olarak çalışıorum.moralimi bozmamak için de staja gidiorum die düşünüorum!ama okulum çok güsel birleştirilmiş sınıf,3öğretmenis. çalı kuşundan biras daha ii durumdayım yane
artvinli bir ara elif hoca gelmiyor diye duydum babası ölmüş
şimdi nasıl geliyor dimi okula bankacı koca gözlüklü gülşahtan selam söle ona o tanır beni yeni mezun oldum
işte bir okul öncesi daha aranzıda 2005 mezunuyum arkadaşlar.heyyyo heyyyo okul bitti diyemiyeceğim çünkü son sınıftan beri kafama dank eden bişey vardıo ahhh ah keşke bitmese dedim hala da diyorum..çalışmak güzel ama öğrencilik daha güzel Elif Hocamı,Füsun Hocamı özledim ben yaa.Sevgili Hocalarım,aşıladıklarınızı uygulamaya çalışıyorum ortamı kendim yaratarak.ama bu sen edaha farklı bi alanda çalışmaya başladım,Özel Eğitim.Ne yalan söliyim bu bölüm daha zevkli geldi bana.engelli çocuklarla çalışmak farklı bir duygu ve fazla bir uğraş,gayret gerektiriyor.mutluyum,huzurluyum ve yılmadan çalışıyorum sevgili arkadaşlarım sizleri de unutmadım hepinizi seviyorum ve özlüyorum.hele Kangalarımı
canım kankammm biricik fundam....
hayat ne garip... dün gibi aklımda mezun olduğumuz gün... dünyaları biz yarattık heyt be çekilin ... der gibi... meydan okurcasına.... çok özlüyorum bolu yu ... sınıfımı... arkadaşlarımı... hocalarımı ( ki özellikle elif hocamı) ...
burdan bi çağrı yapmak istiyorum.... 2005 okul öncesi mezunları 2007 yazında bolu da buluşalım arkdaşlar... gelebilen gelsin.. hberleşme ağını kuralım...
ne diyorsunuz cevabınızı bekliyorum...
sizleri özledim...
Aslan gankaAMM ben de özlüyorum herşeyi,gözümde tütüyo hele ki bak bugün benim doğum günüm ama ben biyere gidemiyorum ahh be Boluda olsak böyle mi olurdu kardelende havaya girer ev de şişenin dibini bulurduk beeA
Yazın buluşmak için ben varım arkadaşlar Ama canım bizim TANLAR'dan izin alma işini sana bırakıyorum heheheeeee
Haydeee 2005 mezunları !! Bu yaz buluşuyoruz nerdesiniz??
şule nasılsın ii misin neler yapıyosun?? nasıl gidiyo hayat...??
buluşmayı okullar ne zaman kapanıyosa bi hafta sonrasına tarih ayarlıyalım. haber werebildiğimiz herkese haber werelim okullar ne zaman kapanıyo bilmiyorum.. beni bilgilendiri misiniz arkadşalar...
fundacım tanlarla ilgilenirim ben canım :O) hallederiz hehehe uçan kaçan...
heberleşelim arkadaşlarrr!!!!!
Merhaba arkadaslar ben de 2006 mezunuyum.Bolu'yu,mecburıyetı ve sızlerı cok cok ozledım.Bu sehır hayatımda o kadar buyuk bır yer kaplamıs kı bazen kendımı ordaymısım gıbı hıssedıyorum[size=xx-small][/size]:36_1_42:[/font]