Yillik Ve Günlük Planlar Nasil Yazilacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naz54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@naz54
:36_3_12::36_3_12:slm Arkadaşlar Buyil Planlari Yine Eldemi Yazacaksiniz Yoksa çiktimi Kullanacaksiniz?fikirlerinizi Paylaşirsaniz Sevinirim..teşekkürler..

ben arkadaşım çıktı kullammayı düşünüyorum.ama hangi yayın benim okula uygun ve kullanışlı karar veremedim planı nede olsa sınıf ortamına göre degişikler yapacagız.

teşekkür ederim..

öncelikle bilgisayarıma kaydediyor daha sonra düzenlemeler yapıp çıktı alıyorum..

bilgisayarına kaydedip daha sonra sınıfına göre düzeltmeler yapman daha uygun olur.bazı müdürler bilgisayar çıktısı değil de elde yazmanı isteyebiliyor

arkadaslar benim ilk yılım plan yapmayı bile bilmiyorum daha sınıfa gecemedim eşyam yok öğrencim yok bu gecen 1 haftanın palnına ne yazıcam hazır plan diyorsunuz ama orada o yayının kendi etkinlik sayfaları falan yer alıo ne derce deiştirilir ki bide ben köy okulundayım işim çok zor

Hocam ben ilk kez geçen sene hazır planda değişiklik yapıp çıktı aldım ama bu yöntemi beğenmedim elimde yezdığım zaman daha çok aklımda kalıyo hem amaçlar hem kazanımlar hem de etkinlikler bu sene ve her zaman elimde yazmayı düşünüyorum

Bilgisayarıma kaydediyorum sonra gerekli değişiklikleri yapıyorum

bende hazır planları kendime göre değiştirerek çıktı kullanıyorum.
ancak arkadaşlar benim başka bir sorum olacak internetteki bütün hazır planlar tarih olarak 17 eylülden hazırlanmış fakat biz bir hafta önce yani 10 eylülde göreve başladık planlrı 10 eylülden itibaren mi yapıcaz 17 eylülden mi?
kafam karıştı:s

slm
arkadaşlar ben yıllık planın değerlendirmesini nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olrsanız sevinirim
şimdiden tşekkürler.

ben yıllık ve gunluk planlarımı elde yazıyorum hocamızaada ızın verdıgı ıcın yoksa eldse yazıcaktık oda bıze çok buuyuk bır ezıyet oluyordu gercekten rahatladık ama bu arada unutmadan sunu soyleyım benım bı hedefım var dunyanın en buyuk egıtıcı oyuncagını yapmak bunun ıcın bana farklı seyleer gereklı resım veya yaptıgınız projeler gıbı yardımcı olutrmusun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri