Yıllar Önce www.okuloncesi.org

tebrikler ve emeği gecen herkese teşekkürler.

Emekleriniz için teşekkürler...

selçuk beye ve sitede emeği geçen herkese çooook teşekkürler...
iyiki varsın okulöncesi.org ve okulöncesiforum...

bende 2005 de keşfetmiştim bu siteyi iyi ki buldum, iyi ki keşfettim teşekkürler selçuk beyy size:)

geç oldu ama güç olmadı:D

iyiki varsın okuloncesiforum-okuloncesi.org.... günden güne başarına başarı katman ümidiyle...nice yıllara...

selçuk beyi ve emeği geçen saz arkadaşlarını tebrik ediyorumm...:)

süper ya sitelerimizle gurur duyuyorum....yapan ve emeği geçen herkese teşekkürler:)

Emek veren ve bize bu güzel hizmeti sunan site kurucularına ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.Nice başarılarla dolu güzel seneler.

kuruclarımıza herzaman destek olmaki için burdayız.başarılarınızın devamını diliyorum.buyıl çeşitli sebeplerden dolayı imkanımolmadı ama nasipse seney inaşllah dergi üyeliğine niyetim var.başarılar.

nice güzel yıllara sizi tebrik ederimmmmmmmm

ben daha oncede uyeydım ama sıfremı unutuktan sonra uzun sure gırıs yapamadım (1 yıl koyde calıstıgım için ınternette yoktu) buyıl tekrar uye oldum ve bu sıtede cok guzel vakıt gecırıyorum herkesın emeklerıne saglık.

o günden bu gğne çok yol kat etmişsiniz tebrikler selçuk bey emeklerinize sağlık

bir hey gidi günler heyde benden :) öğrenci evinde dört bir koldan çalıştık. radyo yayınımız da vardı..inş tekrar olur

vayy canınaaaa..:D :D
eskiden sitemiz böyleydi dmek :)))

Derya hocam Nur içinde yat.Konuda mesajını görünce yazmak istedim.Dua edelim...:10:

vayy be müdür yardımcısı tarafından öldürülmüş :'(. Geçen sene 1 senemin dolduğu öğretmenler günü yemin töreninde beraber yemin ettiğimiz yeni nişanlı bir arkadaş da doğuda görev yaptığı okuldaki müdür yardımcısı tarafından 1 ay sonra öldürülmüştü.. LAnet olsun diyorum böyle insanlara. Böyle zihniyete.. Böyle Aşk'a da.......

Yeni Yüzü İle Oranında çok yakında yayında olacağını duydum ...
teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri