Yıldızlarımın yıl sonu gösteri oyunları (2007 - 2008)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:56
hocam emegınıze saglık güzel olmus eyer kelebekler rondunun videosu varsa benımle paylasırmısınız kolaygelsın

hocam emegınıze saglık güzel olmus eyer kelebekler rondunun videosu varsa benımle paylasırmısınız kolaygelsın

Teşekkür ederim, videosu var da boyutu büyük şimdilik ekleyemiyorum ama hareketlerini merak ediyorsanız forumda vardı paylaşılmıştı.

bence de emeklerine sağlık.....

Ben neden resimleri göremiyorum sorun bilgisayarda mı anlamadım:((

Sorun giderildi artık resimleri görebiliyorum.Sizin ve yıldızlarınızın emeklerine sağlık paylaşım için teşekkürler...

Teşekkür ederim arkadaşlar...

emeğinize sağlık hocam bende anaokulu öğretemniyimde bu yıl sonu gösrterimizin taslagını hazırlamaya başladım.ülkeleri nasıl oynadılar açıklarmısınız.şimdiden tesekkürler.

emeğine sağlık

emeğinize sağlık hocam bende anaokulu öğretemniyimde bu yıl sonu gösrterimizin taslagını hazırlamaya başladım.ülkeleri nasıl oynadılar açıklarmısınız.şimdiden tesekkürler.

Teşekkürler...ülke müzikleri seçildi hareketler belirlendi ve oynadılar anlatması zor olur da, söz vermeyeyim ama videoları paylaşmaya çalışırım.

emeğine sağlıkkkkkkkkkk

teşekkürler..

Sağolun arkadaşlar...

skeç in sözlerini merak ettim doğrusu

tebrikleeeeeeeeeeeeeer

gerçekten müthişş

Teşekkürler...

gerçekten çok hoş görünüyorlar ama detaylı olarak anlatsaydınız oyunlarınızı faydalanırdık
TEŞEKKÜRLER.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri