Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadaşlar ben geçen yıl türkmen kızını yaptırdım çok güzel olmuştu.
sözlerini yazayım ama notaları yok .
müzik öğretmeinizden yardım alarak yapabilirsiniz
şarkı sözlerine göre yapılacak hareketler.
kızlar yan yana dizilecek.
her kıtada kızlar bi öne bi arkaya gidecekler

türkmen kızı türkmen kızı
yanakları kan kırmızı
yankları kan kırmızı
nazlı nazlı yürü şalvarını sürü
nazlı nazlı yürü şalvarını sürü

türkmen kızı ekin biçer testisinden ayran içer
lıkır lıkır lıkır lıkır lıkır lıkır
" " " " "

türkmen kızı inek sağar
inek tepmiş dizinide ovar
" " " "
aman aman aman türkmen halin yaman

devamı

türkmen kızı elma soyar
elini kesmiş kanlar akar
" " " "
lili lili lili lili lili lili
" " " " " "

türkmen kızı saçonıda tarar
ayna düşmüş yerde arar
" " " "
ayna nerde nerde şıngır mıngır yerde
" " " " " "
" " " " " "
" " " " " "

şirinler şarkısında ponponlu dans olabilir.

:thumbsup:çok teşekkür ederim arkadaşlar bunları hemen değerlendirmeye aldım.bende şarkı araştırdım ve kelebek isimli bi şarkı ve sevgi çiçekleri isimli bi şarkı buldum onlarla bi ront hazırlıyorum.petek dinçözüde eklemek iyi olacak çok teşekkür ederim

:36_1_42:

merhabalar ben 2 yıllık bir öğretmenim hep köyde çalıştım bu sene izmirdeyim bu gösteri konusunda afalladım.kostümüydü dansıydı derken ama hala iyi bir oyun bulamadım 25 öğrencim var ne yapabilirim yardım edermisiniz.

konu yanlış yere açılmış ilgili olan yere taşıyorum .23 Nisan yazıp arama da yapblirsinz
..birde yazı türünüzü değiştirirseniz okunması daha kolay olacak..teşekkürler

tamam nereye açacağımı bilmiyordum teşekkürler

merhaba ben HAYAT BAYRAM OLSAadlı şarkıda gösteri apıyorum basit ama güzel
çocuklar daire oluyor ilk başta bütün çocuklar yere diz çökmüş şekilde oturuyorlar daha sonra "şu dünyadaki en mutlu kişi...."de yavaşça yukarı doğru kalkıyorlar ikinci "şu dünyadaki...."kısımda tekrar yere doğru oturuyorlar böyle devam ediyor."bütün dünya buna inansa......."kısmında bütün çocuklar yerlerinde zıplayarak alkış tutuyorlar "uzansak sonsuza kısmında hareketsiz durup eller yukarı kaldırılıyor..en son sözsüz kısımda ise daire etrafında dönüyorlar eller sağa sola hareket ettiriliyor dediğim gibi basit ama eğlenceli çocukları çok fazla sıkmıyor ve çocuklar oynarken eğleniyorlar....ayrıca öğrenci sayınız fazla ise iç içe geçmiş iki daire yapabilirsiniz..iki daire olursa biri yere doğru eğilirken diğeri kalkar farklı bir görüntü oluyor..umarım işinize yarar.......

teşekkür ederim çanım güzel denemeyi düşünüyorum

Kızlar cici kızları yapabilirsin Erkekler için harmandalı çok güzel oluyor.

Canım bende İzmir'deyim ben bu yıl çocuklara senden çok var şarkısında dans yaptırıyorum...
Kostümleri konusundan velilerden yardım alıyoruz...Sende istediğin bir şarkıda dans yaptırabilirsin...Mayo veya pijama defilesi yaptırabilirsin...Bizim veliler çok sevmişlerdi:):):)Yardım edebileceğim birşey varsa elimden geleni yapıyım:):):):)
Umarım yardımcı olabilmişimdir...Başarılar dilerim...

23 nisan bana 6 yaş için saçma gelirken 3 yaş için de böle bir zorunluluk konması daha saçma geliyor çocuklara zorla hareketler yaptırmak çocukların yaratıcılığını ne dercede etkiler hiç düşünülmuyır sanırım

musti_250' Alıntı:
Peki arkadaşlar 3 yaş çocukları için nasıl bir gösteri hazırlayabiliriz fikri olan varmı?

Son günlerde hit olan bir parçaya ( yerli veye yabancı ) bir kaç hareket uydurabilirseniz oldukları yerde dans edebilirler kıyafetlerine uygun olarakda kollarına iki renk kurdele bağlarsınız zaten yaş grurbu çok küçük fazla bişey yaptırmak güç olur kolay gelsin .....

grup destanın Türkiye parçasını hazırlıyoruz bu yıl arkadaşımla.Çocuklar şarkıyı çok sevdi hemde şarkı güne çok uygun.ekleyemedim çünkü dosya boyutu fazla kopyalamıyo ne yazıkki.şarkıyı kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim.çocuklar hareketleride çabuk öğrendiler ayrıca.kolay gelsin

musti_250' Alıntı:
Peki arkadaşlar 3 yaş çocukları için nasıl bir gösteri hazırlayabiliriz fikri olan varmı?

Kız çocuklarla cici kızlar şarkısını yaptırabilirsin bende kısa bir video su var istersen yollayabilirim.Çok hoş oluyor tavsiye ederim...Kolay gelsin...

23 Nisan için ben çocuklara drama yaprıyorum,Şiir ve çocuk haklarından alıntılar yaptık bunları sunacaklar. Bir de Senden Çok Var şarkısında dans hazırladık.Ayrıca 2 tanede halk oyunu gösterimiz var...Çok çalıştık umarım güzel olur:):)
Evet arkadaşlar CD fikri güzel ama nasıl yapıcaz benim elimde kaynaklar var.Buraya eklemeye çalıştım olmuyor:(:(
Herkese kolay gelsin:):):):)

CALİNKA PARÇASI İLE ORKESTRA GRUBU KURABİLİRSİNİZ.ERKEK ÇOCUKLARDAN BİRİ ŞEF OLUR BÜYÜK BİR PAPYONLA ORKESTRAYI YÖNETİR.DİĞERLERİ ÖZGÜN HAREKETLERLE DANS EDİP DÖNEBİLİRLER.BİZİM OKULUMUZDA 3-4 YAŞ GRUBU YAPMIŞTI ÇOK GÜZEL OLMUŞTU.

grup destanın şarkısı daha güzel

ben yıl sonu gösterisinde zorronun film müziğini yaptırıyorum hani şu herkesçe bilinen ispanyol müzik şiirler skeç ve ront bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri