Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadasım ben 29 ekımde yaptrdım super oldu.nette ararsan cok cabulursun su videoyu:SIRNAK BALVEREN ANAOKULU AYYILDIZ GÖSTERİSİ kıyafette onemlı tabı kırmızı ve beyaz olursa muthıs olur ama gosterı 1o kısılık öğrencı sayın fazla ıse diğerleri ile ay yapabılırsın
umarım ısıne yarar kolay gelsın cok begenılıo boyle mıılllı duyguları kabarıyo ınsanların cosuyolar
çok teşekkürler hemen bakıcam..inş.bulurum

slm arkadaşım sana katılıyorum ve de bu tür oyunları öğretmekten büyük zevk alıyorum,bende aman ördek türküsü ile bir gösteri yapmak istiyorum,ama türküyü buluyorum hareketler uymuyor hareketleri buluyorum müzik pek uymuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

arkadasım ben 29 ekımde yaptrdım super oldu.nette ararsan cok cabulursun su videoyu:SIRNAK BALVEREN ANAOKULU AYYILDIZ GÖSTERİSİ kıyafette onemlı tabı kırmızı ve beyaz olursa muthıs olur ama gosterı 1o kısılık öğrencı sayın fazla ıse diğerleri ile ay yapabılırsın
umarım ısıne yarar kolay gelsın cok begenılıo boyle mıılllı duyguları kabarıyo ınsanların cosuyolar
arkadaşım ben buldum izledim.gerçekten çok güzel olmuş..yıldız şekli ortaya çıkarken 2 kız öğrenci yer değiştiriyor değilmi?yanlışım varsa yardımcı olur musun?.....

arkadaşım ben buldum izledim.gerçekten çok güzel olmuş..yıldız şekli ortaya çıkarken 2 kız öğrenci yer değiştiriyor değilmi?yanlışım varsa yardımcı olur musun?.....

gülita arkadaşım,yıldız şeklinin nasıl oluştuğunu biraz anlatır mısın rica etsem?

GÜzel bİr etkİnlİk fakat yildiz Şeklİ tam olarak bellİ olmuyo sankİ.

aslında belli de nasıl oluşturulduğu ip ucu gibi,kolay aslında kolay ama etkileyici...

Arkadaşlar harmandalı isterseniz videosu ile size gönderebilirim... Yüzde yüz Kendi kültürümüz Efelere bayılacaksınız... hocam ben alabilirim zahmet olmazsa:)

arkadaşlar tık dedi rondunun müziğini bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.müziği olan arkadaşlar varsa rica etsem paylaşabilirlermi???

gülita arkadaşım,yıldız şeklinin nasıl oluştuğunu biraz anlatır mısın rica etsem?
arkadasım ben 5 kız 5 erkek oynattım vıdeodakı hareketlerın aynısını yapıolar yıldız olusacagı zaman erkekler kurdeleyı bırakıp kenara gecıolar ayaklarını raprap yapıp asker selamı verıolar.gelelım kızlara:bı besgen dusunun besgenın sıvrı kısmı yanı yıldızın bası ve yanındakı ıkı kız hemen yere cokuyor gerıye kalan ıkı kız zıt yonde sırayla karsıya gecıo kurdeleyı yana dogru acıyo.yıldızın bas kısmıda kollarını olabıldgnce yukarı kaldırıo. dıger oturan ıkı kız yerlerınden kalkmıo yıldızın ayak kısmını olusturuo.umarım anlatabılmısımdır cok karısık oldu ama vıdeoyu tekrar ızlersenz cozersiniz

.
umarım bu resım ısıne yarar bu arada bu cocuklar 4-5yas oyuzden yerlerını cızdık ee yagmrlu olunca tebesırle cızmek kar etmedı kırec dokturduk:36_11_12:

Ekli dosyalar

• Resim 100..jpg
    Resim 100..jpg
    86.3 KB · Görüntüleme: 111
Canim İlgİn İÇİn teŞekkÜrler..galİba ÇÖzdÜm.bugÜn sinifta bİraz denedİk ama,yildizi oluŞturamamiŞtik,bu Çok İyİ oldu.tekrar teŞekkÜrler

pamuk prenses ve yedi cücelerin rondu varsa çok sevinirim

pamuk prenses ve yedi cücelerin rondu varsa çok sevinirim[/QUOTarkadaşım bende var ama cd.yi bulamadım..ben anlatayım istersen..7 erkek öğrenciye,bahçıvanlı mavi kot pantolon,içlerine beyaz badi giydirdik. (başlarınada mavi şapka uçlarında sarkan ponpon diktirdik)az masraflı yani..birde kız öğrencim gelinlik gibi pembe bir kıyafet giydi."biz tam yedi cüceyiz,ondört kollu bir deviz,var mı bize yan bakan hey yan bakan.."adlı şarkıyı söyleyerek sahneye tren gibi sırada giriyorlar..2tur atıyorlar şarkıyla.sonra pamuk prenses sahneye çıkıyorelinde bir elmayla tam ortada ısırıyor ve bayılıyor,yere düşüyor..o sırada bir erkek öğrencim sünnet kıyafetiyle geliyor.(ben at başı ve sopa ile at yapmıştım ona binerek geliiyor)prensesi öpüyor ,ve kol kola hep beraber birkaç kez dönüp çıkıyorlar sahneden..çok cici oluyor.tabi kısaca anlattım,bunlar fikir sadece UMARIM İŞİNE YARAR KOLAY GELSİN...

teşekkürler

Elİnİze yÜreĞİnİze saĞlik

slm arkadaşlar her türlü kostüm -kıyafet konusunda yardımcı olabilirim saygılar...

arkadaşlar hertürlü kostüm ve kıyafet konusunda yardımcı olabilirim saygılar...

ArkadaŞlar benİm yilsonu gÖstersİ İÇİn Çocuklara bİr gÖsterİ yaptirmam lazimm ama 4 yaŞ grubu olduĞu İÇİn dİkkat sÜrelerİ Çok kisa yardimci olabİlİrsenİz Çok sevİnİrİm...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri