Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadaşım
geçen sene 23 nisan'da dünya çocuklarını canladırdık. Farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. Ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. Oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. Kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Biz bu dünyanın çocukları / olsada dilimiz farklı
yüreğimiz karşıdır savaşa / ellerimiz uzanır barışa
biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı
yüreğimiz karşıdır savaşa / ellerimiz uzanır barışa

23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

bana yardımcı olur musun?

hadi birlikte kurgulayalım siz arap söyleyin hint söyleyin ben de flemenco ispanyol, kızılderili tüyolarını vereyim

peki bu şarkının melodisini nerden bulabilirim we hangiülkeleri yapmıştın bana yazabilirmisin şimdiden teşekkürlerrr

selen12 arkadaşım müzikleri nasıl buldun? çok acil lütfeeen

Arkadaşım
Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Yüreğimiz karşıdır savaşa / Ellerimiz uzanır barışa
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

hadi birlikte kurgulayalım siz arap söyleyin hint söyleyin ben de flemenco ispanyol, kızılderili tüyolarını vereyim
merhaba selen 12 bende turk hınt ıspanyol buldum sen ne buldun yazarmısın.ben ilçede calısıorum ve burdakı her ınsanın kulagına asına olan seyler bulmaya calıstım dınledıklerınde "haaa bu ıspanyol muzığu degılmı" desınler ıstedım ama arap ve kızılderılıyı bıde japonuda yaptırcam onları bulamadım yardım edermısın oğretmenim

acil cevap beklıyorum

arkadaşlar uzunluk ve ölçme ile ilgili snat etkinliğine acil ihtiyacım var

Arkadaşlar DALGA DALGA BAYRAĞIM şarkısı için ne tür hareketler yaptırabilirim? yardımcı olursanız memnun olurum.şu kurdeleden yıldız şekli çıkan bi gösteri var,onun hareketleri uyar diye düşünüyorum,bilenler lütfen anlatsın..şimdiden teşekkürler.bu arada imkanları çok kısıtlı bi köyde görev yapıyorum 23 nisan gösterisi için rica ediyorum....

arkadşlr bktım ama bulamdım yada göremedm mavili mavili mor çiçeği yaptıran warsa aramızda bna hareketleriyle birlikte yazabilir mi lütfennnnn!!!

lütfennnnnnnnnn yardım.....DALGA DALGA BAYRAĞIM şarkısı için ne tür hareketler ya da oyun yaptırabilirim???lütfen cevap bekliyorum..ay ve yıldız olan kurdele gösterisi vardı bilen varsa bu parçaya uygun olabileceğini düşünüyorum..lütfen yardım edin arkadaşlar!..

lütfennnnnnnnnn yardım.....DALGA DALGA BAYRAĞIM şarkısı için ne tür hareketler ya da oyun yaptırabilirim???lütfen cevap bekliyorum..ay ve yıldız olan kurdele gösterisi vardı bilen varsa bu parçaya uygun olabileceğini düşünüyorum..lütfen yardım edin arkadaşlar!..
Ay ve Yıldıza Kenan doğulunun Seslendirdiği 10.Yıl marşını kullnmalısınız bu şarkı ile uyuşacağını sanmıyorum.

Arkadaşım videosu varmı arkadaşım ya

Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

slm madeleyn önerdiğin müzikleri araştırdım ancak hareketlerini tam olarak anlayamadım. biraz daha ayrıntılı açıklarmısın?? çokk acil şimdiden teşekkürler
Benim aklıma harika bir fikir geldi. Ben flemenco yaptıracaktım fakat daha basit ve sevimli birşey buldum:D:D:D

Yıllar önce önce GREASE diye bir müzikal vardı 70'lerin bilmem hatırlayan var mı? John TRAVOLTA ile Olivia NEWTON'un oynadığı bir filmin soundtrack müziği hani ayakları iç dış kapanıp kızlar ile erkekler dans ediyorlar,zıplıyorlar,kollarını sallayıp eteklerini savuruyorlar. Birde Elvis PRESLEY'inin müziği ile birleştirip vermeyi düşünüyorum. Hem çok basit hem çok sevimli olacak. Hemde çocukların kolayına gelen bir dans olduğu için seve seve katılacaklar:D:D:D Sabahın 05:16 'sında aklıma geldi valla:D:D Yazayım dedim. Belki yaptıranınız olur ,ben yarın muhakkak deneyeceğim;) Betimleme yaptığınızda 23 Nisan'da açık havada müthiş bir gösteri oluyor:D;)

Sevgiler

ya aslında bunu paylassanız cok ıyı olur bende ogretmek ıstıyorum hocam la bırlıktee boyle bır ımkanınız var ıse paylasırsanız gercetkten guzel olur

arkadaşım ben ne yapacağımı planladım belki sana da fikir verebilirim.
çelik'in ATAM marşı ı kullanacağım hareketlerini öğretip tüm sınıfı çıkarmayı düşünüyorum
birde gösteri stadta olacağı için marşın son bölümünde türk bayrağı açtıracağım
çocuklar ortada toplanacaklar açıldıklarında türk bayrağı dalgalanıyor olacak
şimdilik tasarı halinde henüz tam düşünmedim ayrıntıları ama fikir olarak umarım yardımı olur
kolay gelsin...

orkide arkadaşım bende yıl sonu için iki gösteri hazılayacağım ne yaptıacağımı bilmiyorum yazdıklaın güzeldi biraz ayrıntılı yazarmısın

Ay ve Yıldıza Kenan doğulunun Seslendirdiği 10.Yıl marşını kullnmalısınız bu şarkı ile uyuşacağını sanmıyorum.

KİTAP KURDU arkadaşım,evet o çok hoş olur,fakat şu kurdeladan yıldı şekli müzik eşliğinde nasıl ortaya çıkıyor?lütfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...şimdiden teşkkürler..

KİTAP KURDU arkadaşım,evet o çok hoş olur,fakat şu kurdeladan yıldı şekli müzik eşliğinde nasıl ortaya çıkıyor?lütfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...şimdiden teşkkürler..
arkadasım ben 29 ekımde yaptrdım super oldu.nette ararsan cok cabulursun su videoyu:SIRNAK BALVEREN ANAOKULU AYYILDIZ GÖSTERİSİ kıyafette onemlı tabı kırmızı ve beyaz olursa muthıs olur ama gosterı 1o kısılık öğrencı sayın fazla ıse diğerleri ile ay yapabılırsın
umarım ısıne yarar kolay gelsın cok begenılıo boyle mıılllı duyguları kabarıyo ınsanların cosuyolar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri