Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba hocam bende 23 nisanda dünya çocuklarını canlandırmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.en kısa sürede cevabınızı bekliyorum.

çok gusel ve anlamlı bencede hocam bu sarkıyı, kostum ve hareketlerı bıras anlatırsanız yaptırmak ısterım yardımınızı beklıyorum

sevgili empatik bende bu yıl dünya çocuklarını hazırlıcam ama müzikleri bulamıyorum senin fikrinde harika bide en son söylettiğin dünya çocukları şarkısının müziği nasl yardımcı olursan çok sevinirim

hocam gönderirseniz çok mutlu olurum bende harmandalı oynatcam da..

yağmur hanım rondunu yaptırıyorum bende :)çok hoş oluyor sizede tavsiye ederim arkadaşlar

23 nisanda gökselin senden başka şarkısını yaptırmayı düşünüyorum ama hareket bulamıyorum yardım eder misiniz??

DÜNYA ÇOCUKLARInı yaptırmayı dusunuorum ama nette hıc vıdeo bulamadım
kostumlerı ulkelerı belırledım türkiye hint ispanyol arap japon rus kızılderili...bukadar...ama dans figurlerı ne eecem ne yapcam bılmıorum nolur tecrubelıler yardım etsın sımdıden tesekkurler

Arkadaşım
Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
ben 23 nisan için düşünüyorum bu etkinliği yalnız müzikler konusunda yardıma ihtiyacım var lütfennnn
Biz bu dünyanın çocukları / olsada dilimiz farklı
Yüreğimiz karşıdır savaşa / Ellerimiz uzanır barışa
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

arkadaşım
geçen sene 23 nisan'da dünya çocuklarını canladırdık. Farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. Ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. Oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. Kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
yüreğimiz karşıdır savaşa / ellerimiz uzanır barışa
biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
arkadaşım bana yardımcı olursan çok sevinecem:)

bana da yardımcı ol banada banada öğretmenim lütfeeeeennn

ben yeni bi üyeyim bana 23 nisan için acil ront lazımm yardımcı olur musunuz

arkadaşlar halay delilo misket tarzı halk oyunları öğretseniz daha iyi olmazmı kendi kültürümüzü çocuklara empoze etsek daha iyi olur kanımca yüzlerce halk oyunumuz dururken neden başka arayışlara giriyoruzki ha bunu faşistlik olarak algılamayın lütfen.. Isteyen olursa bu oyunları kameraya çeker paylaşa bilirim ben öğrenclerime halay öğrettim ve müthiş alkış aldı.. Kültürümüz çok zengin arkadaşlar biraz gayret gösterirsek çok daha fazla anlam katarız eminim..
arkadaşım bana yollarmısın bu dediklerini ygtsrk@hotmail.com

yağmur hanım rondunun videosu olan varsa gönderebilirmi acaba?

dünya cocukARI ICIN YARDIM LUTFEEEEN YARDIM EDIN VIDEO ISTIORUM DANS FIGURLERI ISTIORUM

gönderirmisiniz? bende o tarz bişey yapım diyorum çünkü değişik kostüm bulma şansın yok. ama çok güzel olurya efeler ha......

ewet gönderebilir misiniz ben de efeleri oynatmayı düşünüyorum müzikle beraber gönderebilir misiniz

Arkadaşım
Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

ben dünya çocukları ile ilgili yardım istiyorum

Merhaba bunu daha ayrıntılı anlatabilir misin birde müzikleri gönderirmisin şimdiden teşekkürler

arkadaşım
geçen sene 23 nisan'da dünya çocuklarını canladırdık. Farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. Ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. Oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. Kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

bana yardımcı olur musun

ben müzikleri buldum sadece meksika, türk ve kızılderili figürü buldum. meksikayı 1 kız bir erkek, türk 2 kız 2 erkek şeklinde , kızılderiliyi di 4 erkek şeklinde yaptım . yani geriye 2 kız 10 erkek kalıyor birlikte yapalım bari

syn hussel öğretmenim teşekkür edrim ....site içindeki konu başlıklarını incelemeye çalıştım fakat veriye ulaşamadım yada ben beceremedim
bu arada ben daha önce yaptıklarımı anlatayım diğer arkadaşlarıma belki yardımcı olabilirim ...keti garbinin esada mono müziği eşliğinde beden eğitimi öğretmenimizin rehberliğinde çocuklarla ritmik jimnastik gösterisi oluşturduk...çember,tam bacak açma, geri vucut gerip açma,takla,vb..hareketlerdi çocukalr çok zevk alarak çalıştılar ve uyguladılar en sonunda iki çocuk üst üste çıkarak bayrak açtılar..
Geçen sene de dünya ülkelerinin kıyaftelerini aile katılım programı ile hazırladık dünya müzikleri ile sergiledik sonunda da tüm ülkelerden oluşançocuk sayısına göre kartlarla hazırladığım parça halindeki türk bayrağını oluşturduk(resim olarak onu kullanıyorum)
2 sene öncede( bu fikir müüdürmün izlediği bir anaokulunun mezuniyet gecesinden alıntıdır)zaman tüneli adında bebklikten yaşlılığa kadar hayat evrelerini müzik destekli uyguladık.ilgenenlere daha detaylı bilgide yazabilirim.
Bu senede yine çocukların çalışırken işkence olmadan zevk alcakları bir etkinlik palnlamak istiyorum ama henüz oluşturamadım siz meslaktaşlarımdan yardım bekliyorum

merhaba dünya müziklerini ve hareketleri için yardımcı olur musun? Teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri