Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba ben bı ornek vereyım ıstedım oyun renklerle ılgılı anne ve kız çarsıya kumas almaya gıderler ama kız bır turlu kumas begenmez sarı kırmızı mavı yesıl mor eflatun vb. annesı kızı ıkna etmeye calısır ama nafıledır. nıhayet herhangı bır kumas alamadan evlerıne donerler. kız uyur ve renkler ruyasına gırer her renk kendıyle ılgılı bır seyler soyler. renklerın nelerı ıfade ettıklerı sarı gunes mavı denız yesıl çayırlar vb.sonra kız uykusundan uyanır ve yaptıklarına pısman olur.annesıyle tekrar kumas almaya gıderler ve her rengın oldugu bır kumsı alır

merhaba arkadaşlar.23 nisan töreninde sunucu ben olacağımda:)bu yüden bir sunu programı hazırlamam gerekiyor.Elinde bana örnek olabilecek şiirlerle,sözlerle süslü bir sunu programı örneği olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

bana cevap yazan yokmu

çocuklar arka arkaya tek sıra halinde yürüyorlar ve el ele tutuşarak daire oluyorlar ara müziklerde (benim bir atım var oyunundaki gibi) büzülüp açılırlar.

gösterelim mantarlar nasıl büyüyorlar( çocuklar yerde çömelmiş şekildeyken müzik eşliğinde ayağa kalkarlar)

tatlı tatlı uyuyorlar yeşiller içinde ( çocuklar yerde çömelmiş şekilde iki el birleştirilir başın altına konularak uyuma hareketi yaparak sallanırlar)

yaz yağmuru yağınca ( ayağa kalkarlar elleri ile yağmur yağmış gibi yaparlar)

sonra güneş açınca ( elleriyle güneş doğar gibi yaparlar)

işte bakın ne kadar çok mantar varmış ormanda ( ellerini yana açarak durdukları yerde dönerler)

ben de çocuklara kırmızı ve beyaz kartonla mantar şapkası yapacağım
Benim oyunumda bu şekilde kolay gelsin bu arada bu sene puanlı etekler çok moda kızlar için düşünebilirsin kırmızı üzerine beyaz puanlı etekle bir de şapka al sana mantar kız Başarılar

erkeklere daha sonrada giyebilecekleri bir keten pantolon üzerine de kızların kıyafetleriyle uyum sağlayacak kırmızılı beyazlı bir tişört olabilir henüz bakma fırsatım olmadı

arkadaşlar sesimi duyduğunuz için çok teşekkürler.Yazdıklarınız çok işime yarayacak.

herkese mrb mantarlar rondunun fon müzigi var mı arkadaşalar elinizde olan arkadaşlar gönderirise çok sevinirim.herkese sevgiler..

ront hareketleri için de ayrıca teşekkürler elif hocam ve nurcan hocam :)

10 çocuk yan yana sıra oluyorlar. istiklal marşının her kıtasını bi öğrenciye ezbrletiliyor. sırayla söyleniyor. istiklal marşı bitince arkalarındaki Türk bayraklı masanın çevresinde durup ellerini bayrakların üstüne koyuyorlar. onların dışında bi öğrenci de yemin törenindeki yemini ettiriyor. yemin ettikten sonra çocuklar asker selamı veriyor. perdeler kapanıyor. perdeler kapandıkta sonra sahnedeki masa dışarı alınıyor çocuklar arka arkaya sıra oluyor. selam veren arkaya geçiyor daha sonra yan yana geçiyorlar olduklrı yerde syıyorlar.
sürünme yapıyorlar iki çocukta arkada takla atıyor ( BUNLARI SİZ ÇEŞİTLENDİREBİLİYORSUNUZ SİZ KALMIŞ BİŞEY) iki çocuk yere yüz üstü kapanıyor bi çocuk onlrın üstüne çıkıyor ve Türk bayrağı açıyor. herkes oldugu yerde ayakta duruyor künyesini söyleyip selam veren shneden çıkıyor. ÖRNEK: AYŞEGÜL ÇAKIR İSTANBUL :):):)

anlatınca karmaşık gelebilir ama basit ve gösterişli kağıtlarım okulda yarın yemin sözlerini de yazarım

Ben de bazılarını sizlerin fikirlerinden yararlanarak hazırladığım programdaki etkinlikleri yazayım:
1.Vals gösterisi
2.Mehteran takımı
3.Ormandaki ayıcıklar oyunu
4.Uzaylılar dansı
5.AB uyum halayı(skeç)
6.Hey Annem adlı rap şarkısı(Sözlerini ben uydurdum)
7.Doğumdan yaşlılığa gösterisi
8.Annemize türkü(şarkı)
9.Öykü-berk evlerinin önü boyalı direk(playback)
10.Meslekler rondu
11.En güçlü kim?adlı tiyatro oyununu istiyorum ama çok çalışmak isteyen bir oyun olduğu için ve de çocuklara ağır gelebileceğinden dolayı 1 ayda yetiştiremem onu,bu yüzden o olmayacak büyük olasılıkla.
Aklıma gelenler bu kadar.Biz mayısın ilk haftasında yapmayı düşünüyoruz eğer yetiştirebilirsek..

Ben geçen yıl kına gecesi yaptırmıştım ve çok beğenilmişti onun dışında miço şarkısında kızlar dans etmişti yine kızlar türkmen kızını oynadılar kafkas dansı yaptırdım sağlıklı ol kardeşim şarkısında erkekler dans etti ve palyaço dansı yaptık bütün yıl okulda yaptığımız etkinlikler eğlenceler doğum günlerinin resimlerini çektim ve çocuklar içerde hazırlanırken velilere izlettik en son diploma töreni yaptık keplerini attılar hayat bayram olsa müziğinde dans ettiler bitti.

Sıra gecesi (nemrudun kızı)
Hakan Peker'in köylü güzeline klip
Konyalı Aşık şiirini canlandırma
Katibim
Dörtyüzün dandini şarkısına klip
ıspanaklı yumurta şarkısı canlandırma
Bende bunları yaptım

arkadaşlar 23 nisan sunum örneği arıyorum .yada proğramda kullanabileceğim sözler .yardımlarınızı bekliyorum

teşekkür ediyorum hocam

Arkadaşlar bana 23 nisan ile ilgili farklı etkinlikler lazım siteye baktım ama farklı bişey bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

ben 23 nisan ile ilgili Atatürk albumu yaptırmayı düşüüyorum snat etkınlıdınde. turkce dılı etkınlıgınde 23 nısan ılgılı sıırler war sıtede onlardan okuyacagım. ve ataturk ıle cocuk resımlerı var cocukları ne kadar cok sewdıgınden ve bayramı cocuklara armagan ettıgınden bahsedıcem.diğerle etkınlıklerı tam ayarlamadım yarın onları da paylasırım canım .kıb ıı akşamlar

syn turkuwaz kantonun ayrıntıları ıstemıssın.soylekı sızde bılırsınzkı ozel okuldaysanız ımkanlarınz bırazda genıs olabılıyor.kostum konusunda bu yuzden cok zorluk cekmedım.ınternetten arastırdım ve armelit kostum dıye bır yer var ordan latın kız kostumunu kıraladım gercı kıralaması 20 ytl dı.cok bısey dııldı.kostume onem verdım bılırsınzkı kostum sahnede cok onemlı.daha sonra ben kalender mesrebım ama nurhan damcıoglundan olmasına cok ozen gosterdım.daha sonra kendım kostume ıncı uzun kolyeler varya onları ekledım.sahneye cıkarken kırmızı ruj surdum gozlerıne kendını uzaktan gosterecek kadar uzun kuyruklu kalem cektım gozlerıne.sarkı hareketlerınıde sarkıyı tamamen bır kac kere dınleyek kendımce kareografi yaptım muzige uygun bellı keskın heraketler ekledım yanı sarkıyı dınledıkce umuyorum kendınde hareket bulabıleceksın.he bırde kostum püsküllü oldugu ıcın ona gore hareklerde ekledım .cok yapılmayan degısık bısey oldu.sonuc olarak :)cok guzel bısey cıktı en guzelı cok guzel yaptılar ve cok begenıldı.bıde unutmadan ben ıkı kızıma yaptırdım

biz 23 nisan şenlikleri için tüm okulları davet edip resim yarışması yapıyoruz yarışmanın adını siz belirleyin. ve okulları davet edin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri