Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
kınalı kızım adlı oyunda cok guzel we eğlenceli oluyo weliler tarafındanda cok sewılıyo hemde sadece 2 kız 3 erkek öğrencıyle oynanıyo isterseniz gönderebilirim

bu rondu nereden bulabilirim

ben yaziim isterseniz anlatabilirsem güzel olur işallah çocuklar 2 kişi olarak karşılıklı duruyolar ve ritimli olarak şöyle diyolar :
-patlıcan oymadınmı?
-tadına doymadınmı
-kınama anneciğim sen çocuk olmadınmı
-dön dön dönelim sırtı sırta verelim koy elleri bellere elleri vur ellere.
diye bi oyun kelebekler rondu diye geçiyo ama kelebeklerle pek ilgisi yok:)kostüm olarakta fon kartonundan kelebek yapıp boncuk ve simlerle süslemiştim gecen 23 nisanda çokta beğenilmişti çok kısa ve eğlenceli olduğu için çocuklar severek yapıyolar. Umarım anlatabilmişimdir:)

23 nisan içinde güzel fikirleri olanlar vardır belki:)))

arkadaşlar ben geçen yıl ilk gösterimi yaptım 23 nisanada
elma kurdu şarkısına hareketler uydurdum.mutlu çocuk valsine çif olup dans ettiler birde kızım seni aliye vereyimi şarkısını drama ettik.çokda güzel oldu bu yıl mantar rondunu düşünüyorum kıyafet konusunda fikirlerinisi bekliyorum
sevgilerr:)

yıl sonu gösterisi için ne yapabilirim değişik etkinlikler yazarsanız sevinirim:)

yıl sonu gösterılerı için forumda bi bölüm vardı dıye hatırlıyorum yalnız sımdı bulamadım bana gösterılerde kullanabılecegım farklı oyunlar lazım yardımcı olursanız sevınırım...

ben bi kelebek rondu hazırlamıştım.onun melodisini ...............sitesinin çocuk şarkıları bölümünden aldım.umarım aradığın şarkıdır sevimli mi sevimli uçuyor renkli renli diye başlıyo

arkadaşlar site adı vermek yasak biraz dikkat edelim lütfen...

arkadaşlar ront arayanlar için şarkı istekleri bölümüne catt call için skeç ve ront karışımı bir gösteri yazmıştım ilgilenenler baka bilir. fakat müzik konusunda yardımcı olmadım çok eski bir ronttu bir arkadaşım ilk okulda oynamıştı. ses klibi veya video eklemek mümkün olursa daha fazla yardımcı olurum.

arkadaşlar merhaba ben 5 yaş öğretmeniyim ve yıl sonu etkinliği için bana fikir verirseniz cok mutlu olurum şimdiden tesekürlerr.....

Arkaaşlar çok güzel paylaşımlar çıkmış bende eklemek istedim.Palyaço şarkısını bilirsiniz popo sallama hareketleriyle, kostüm ve makyajla süper oluyor.Ayrıca candan erçetin melek şarkısı beyaz kostüm, kanatlarla kızlar için çok güzel bir oyun.Yedikule şarkısında birkaç külhanbeyli ve bir genç kızı tavlama çalışmalarını öyküleştirerek yapabilirsiniz.Bence çok ağır şeyler yaptırmayın.Özellikle rengarenk kostümleri tercih edin.Başarılar herkese.

arkadaşlar bende araştırıyorum ama benide bilgilendirirseniz sevinirim.

ben de araştırıyorummmmmmmmm ama bu iş ne kadar zormuş:( bununla ilgili deneyimi hiç olmayan biri için çok zor:(

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Ben de 23 nisan için bir gösteri düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederm.

Arkadaşlar Fahir Atakoğlunun Lal müziği eşliğinde çocuklara sahnede bir tohumun yavaş yavaş büyüyüp bir ağaç olmasını anlatan bir drama yaptırmıştık yıl sonunda çok güzel olmuştu.Müzik çok güzel çocuklar sahneye düz Sıra biçiminde bir tohum gibi kapanıyorlar.Daha sonra müziğe göre biraz açılıyorlar sonra biraz daha büyüyorlar yavaş yavaş ayağa kalkıyorlar sonrasında bir kollarını havaya kaldırıp parmaklarını ağacın çiçekleri olarak açıyorlar sonra diger kol ve ellerde açılıyor.En son müzigin sonuna doğru bütün çocuklar ayakta arkalarını önce baştaki çocuk sonra yanındaki tek tek arkalarını dönerler sonra eller yukarıda tutuşmuş şekilde hafif yaylanırlar.Ha bu arada yeşili ve doğayı koruyalım yazısı fon kartonlarından her çocuğa bir harf gelecek şekilde çocukların sırtlarına takılır.arkalarını döndüklerinde yazı görülür.Kıyafetleri ise açık yeşil şort ve tişört koyu yeşil yelek.Yazılar yeleğe monte ediliyor.Yazılan yazıyı isterseniz değiştirebilirsiniz mesaj veren güzel bir drama.Bende yıl sonuna yaptırabilirim.Biz bunu en az on sene önce yaptırmıştık.Hadi kolay gelsin.Ben bu sene hoca tutup 23 Nisanda Kafkas Halk danslarını yaptırtacağım çocuklardan ücretini toplayacagız.

çok teşşekkürler

arkadaşlar 23 nisan için 5,6 kişilik şiirler arıyorum

arkadşlar cok vahim durumdayım pazartesi 23nisan için baslıycagız ben hala hazırlık yapamadım aklımda yonca evcimik şarkısı olan 8 15 vapur var ama hareketleri yok
5,6 yaş gurubu
yardım bekliyorum

:ggggdw::ggggdw::ggggdw:

kimse yok muuuuuuuuuuuuuu
nerdesin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri