Yıl sonu programı konuşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yavuzcemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yavuzcemal
http://7renkakademi.net/dosya/dosyalar/c8d4d0e29f85d8dfcd369d7375d05a32.doc
sunucuların metni
sunucular 2. sınıftan çocuklar olmuştu....

-------------------------------

linkteki metin;

NİYAZİ : Değerli öğretmenlerim ve kıymetli misafirlerimiz NAR ÇİÇEĞİ ANAOKULU’nun yıl sonu programına hoş geldiniz , şeref verdiniz.

HİLAL: Şimdi siz kıymetli misafirlerimizi hep birlikte İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum.

NİYAZİ : Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmak üzere okul müdürümüz Sayın Fikri Bey’i kürsüye davet ediyorum.

HİLAL: Eğer bir insanı akıl yönünden eğitip de ahlak yönünde eğitmiyorsanız, toplumun başına bir bela yetiştiriyorsunuz demektir.
Şimdi Kelebekler Sınıfı’nın Tek Delikli Kaval Ronduyla programımıza başlıyoruz.

NİYAZİ : Kelebekler Sınıfı’na teşekkür ediyoruz.
Çocuklar şefkat ve merhamete en çok muhtaç olanlardır.
Şimdi de Laleler Sınıfı’ndan Şarkısı’nı dinliyoruz.

HİLAL: Arkadaşlarımıza bizlere yaşattıkları duygusal anlardan dolayı teşekkür ederiz.Şimdi de şiirini okumak üzere …………………………………..arkadaşımızı sahneye davet ediyoruz.

NİYAZİ : Her insan yetiştiği çevrenin özelliklerini sergiler.Kişi ailesinden ne görmüşse hayatta en kolay alışacağı davranış da odur.
Şimdide Çılgın Delikanlı’lar gösterileriyle karşınızdalar.

HİLAL: Arkadaşlarımıza bu güzel gösterilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Şimdi de Ayşenur ve Buse arkadaşlarımız Köylü Diyalog gösterileriyle karşınızdalar.

NİYAZİ : Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz,bir çocuğun gözlerinin içine bakın.Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğretebileceği 3 şey vardır.
·[FONT=&quot] [/FONT]Nedensiz yere mutlu olmak.
·[FONT=&quot] [/FONT]Her zaman meşgul alabileceği bir şey bulmak.
·[FONT=&quot] [/FONT]Elde etmek istediği şeyi var gücüyle dayatmak.

Bu akşam Akdeniz rüzgarları Ege’de esecek,şimdi de karşınızda Akdeniz Rüzgarları gösterisiyle Laleler Sınıfı…

HİLAL: Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Her Türk asker doğar, bakalım şimdi bizim askerler ne yapacak?

NİYAZİ : Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz çocuklar özgür olmayı kuşlar gibi uçmayı isterler. 2 / a sınıfı kız arkadaşlarımızı step gösterilerini sergilemek üzere sahneye davet ediyoruz. Bakalım arkadaşlarımız kuşlar gibi uçabilecek mi?

HİLAL: Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Düğünler Kula’da bir başka güzeldir. Bakalım şimdi Nar Çiçeği’ndeki düğünümüz nasıl olacak? hep birlikte izleyelim.

NİYAZİ : Programımızı sabırla ilgiyle izlediğiniz için teşekkür ederiz….

rica edrim arkadaşlar :)

Teşekkürler arkadaşım. Tek Delikli Kaval Rondunu ve Köylü Diyalog gösterisini merak ettim. Ayrıntılı olarak yazabilirmisin?

teşekkürler

Teşekkürler arkadaşım. Tek Delikli Kaval Rondunu ve Köylü Diyalog gösterisini merak ettim. Ayrıntılı olarak yazabilirmisin?

bişey değil :)
kayahanın tek delikli kaval şarkısını oynadık çok güzel bir parça
köylü diyoloğu ise yaşadığım yere ait şivesiyle bir skeç hazırlamıştım bu skecin metni bende yok tek delikli kavalın hareketlerini istrsen özlmsj yoluyla yazarım...

teşekkürler...

teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler çok güzel bi konuşma olmuş:36_7_8:

teşekkürler :)

tesekkurler..

teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri