Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
dediğin gibi bütün notlarımı puan olarak toplayıp ders sayısına böldüm 94 çıktı doğrumu hesapladım ayrıca ygs 3 315,945 sıralama 0297396 ygs 5 314,554 sıralam 289396

Sana 95 rahat ek puan gelir o zaman. 4.3 e 90 geliyor senin 5 not ortalaman​

merhaba arkadaşlar. bir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. ygs 4 den 349 ygs 3 den 317 aldım.

hayalim selçuk ç,g.öğrtm idi. fakat o bölüm bu yıl kaldırılmış çok üzüldüm .puanım gazi ç.g.öğrt. için de yeterli olmaz diye düşünüyorum.
Lys ye gireceğim acaba lys den alacağımız puanların bizim alanlarımıza bir katkısı var mı artık yoksa bizim için tümden alan dışımı ?

Katkısı var. Ygs nin yüzde 40 ını lys nin de yüsde 60 ını alıp puanını hesaplıyorlar.Sen örgün istiyorsan ve ygs puanını düşük buluyorsan lys nin de faydası oluyor elbet

benimde 300 tam puanım var okulda derece ihtimalim de var ilk 3 gibi sizce gelir mi bi yerler???

Dereceyi bilmiyorum canım ya okul birincisi kontenjanları var ama dereceye girince pek bişey olmuyor sanırım

Sana 95 rahat ek puan gelir o zaman. 4.3 e 90 geliyor senin 5 not ortalaman​

bu dediğin 95 puan aoöbp ve okuldan gelecek ek puanın toplamı olarakmı yoksa ek puan dahil değilmi kusura bakma sorularım bitmiyor

canım ben hataydayım iskenderun sen nerdesin sınıfının puanlarını sormuştum yüksek olanlar....

canım ben hataydayım iskenderun sen nerdesin sınıfının puanlarını sormuştum yüksek olanlar....

eşimin görevi dolayısıyla diyarbakırdayım burdada puanlar en yüksek 361 civarı canım

gülsah zeynep açık öğretimde mi en yüksek 361 oyleyse cok ıyı bızde en yuksek 310 sansımız var mı acaba?

emapo senin puanın kaç ?

eşimin görevi dolayısıyla diyarbakırdayım burdada puanlar en yüksek 361 civarı canım

canım bu mesleki açıkögretim sınıfındamı en yüksek 361 baya güzel bi puan ben burda çocuk gelişimi bölümünmde olan hiç kimseden bu kadar yüksek puan duymadım örgün egitime kesin gider keşke seninle konuşa bilme imkanımolsaydı.

[
emapo senin puanın kaç ?

canım emapo nun puanı 310 kendisi benim arkadaşım burada hatay isk örgün egitimde ve açık lisede mezun olacakların içinde hemen hemen en yüksek kendisinin.kusura bakma arkadaşım senin yerine cevapladım

canım bu mesleki açıkögretim sınıfındamı en yüksek 361 baya güzel bi puan ben burda çocuk gelişimi bölümünmde olan hiç kimseden bu kadar yüksek puan duymadım örgün egitime kesin gider keşke seninle konuşa bilme imkanımolsaydı.

361 alan arkadaşım matematikten 35 net yaptı öyle aldı bu puanı ben 19.75 matematik 4.25 fen yaptım puanım 315 heyecan yapmasaydım denemelerde bende 350 360 arası yapıyordum nasip kısmet artık Allah hakkımızda hayırlısını versin kendini üzme canım Allah sana çocuğuna ailene sağlık mutluluk huzur versin gerisi önemli değil Allaha dua et biliyorsun samimiyetle edilen duları Allah geri çevirmez

gülsah zeynep açık öğretimde mi en yüksek 361 oyleyse cok ıyı bızde en yuksek 310 sansımız var mı acaba?

tabiiki var ümidinizi kaybetmeyin hakkınızda hayırlısı olsun sistem yeni puanlar belirlenmedi bu sene sınava giren öğrencilerin puanlarına göre üniversiteler taban puanlarını belirleyecekler bakalım temmuzu hep beraber bekleyip göreceğiz

Arkadaşlar çok güzel şeyler duyuyorum sizlerden.Hadi bakalım inşallah.Bende Erzurumda mesleki açık lise öğrencisiyim.İkinci lisem benimde.Biz 9 kişiyiz.Yüz yüze eğitim aldığım okulun örgün öğrencileri ve diğer sekiz kişi arasında en yüksek benim puanım.Diğer liselilerde 350,330 var ama hiç 400 duymadım.Hadi bakalım şansımız inşallah yaver gider.

arkadaşlar benim ygs 5 puanım 273 okuldan puan gelecek 390 oluyor rehberlikçiyle hesapladık sizce girebilirmiyim biyere?

arkadaşlar benim ygs 5 puanım 273 okuldan puan gelecek 390 oluyor rehberlikçiyle hesapladık sizce girebilirmiyim biyere?

Örgünmü düşünüyorsun.En yüksek puanın kaç? Bu arada soyadın mı Demirkıran Benimde soyadım Demirkıran 'da :) Eğer öyleyse memleket neresi ?

geçen günü puanımı yazdım ama yorum yapan çok olmadı... 392 ham puan aldım sıralamam da 58000,okuldan da yeni sisteme göre 69-70 arası bişey gelcek galiba,örgün öğretim gelir mi?gelirse nereler gelebilir sizce

bilmezmiyim canım samimiyetle edilen dualaruın geri çevrilmedgini çook iyi biliyorum benim tek tesellim zeten allaha ettigim dualar..güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim..Senide tebrik ediyorum bulundugun konuma ragmen başarından dolayı...yani ev çoluk çocuk...sende dua et bana.Dersanaya gitmişmiydin bu yıl stajda yapıyosunuzdur heralde..sen işallh kazanacaksın puanın güzel...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri