Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Valla sonuçlar açıklandığından bu yana çok araştırıyorum geçen sene ve bu seneyi kıyaslıyorum en iyi aobp bu yıl 75 ama ek puan için 25 diyen de var 30 diyen de bize okuldan en iyi öğrencinin her şey dahil 100 puan alacağı söylendi.İnşallah doğrudur. Gecen yıl nasıldı? Bilen varmı? Aobp ve ek puan en yüksek neydi?

arkadaşım bende araştırdım dediğin doğru en iyiye 100 puan gelecekmiş geçen yıl okul birincilerine 104 puan gelmiş

Valla sonuçlar açıklandığından bu yana çok araştırıyorum geçen sene ve bu seneyi kıyaslıyorum en iyi aobp bu yıl 75 ama ek puan için 25 diyen de var 30 diyen de bize okuldan en iyi öğrencinin her şey dahil 100 puan alacağı söylendi.İnşallah doğrudur. Gecen yıl nasıldı? Bilen varmı? Aobp ve ek puan en yüksek neydi?

benim bildiğim her sne meslek lisesi birincisine 104 puan gelir..
zzaten 1.cilik kontenjanından da yerleşir üni.ye okul birincisi :)

302 ne yapsam bılmıorum buyuk ihtimal önümüzdeki seneye kalıcam... :S :(

302 ne yapsam bılmıorum buyuk ihtimal önümüzdeki seneye kalıcam... :S :(

arkadaşlar ne olacağı hiç belli olmaz..
siz tercihlerinizi yapıp bekleyeceksinz mecbur..
bu sene herşey değişti çünkü..
hakkınızda herşeyin hayırlısı canlar..:)

300 ve üzerinin şansı yüksekmiş. Okul birincisi olunca illa ki yerleşirmisin? Yoksa o da mı ihtimal?

300 ve üzerinin şansı yüksekmiş. Okul birincisi olunca illa ki yerleşirmisin? Yoksa o da mı ihtimal?

ya o galiba anadoludan mezun olduğuna ya da o kadar birinci meslek liselinin içinden össden en yüksek puan almış olana bakıorlar..

valla hakkımzda hayırlısı inşallah bu sene yerleşirim....

efeci_zeynep seneye çok iyi hazırlanırım diyorsan seneye bırak bu işi yoksa iki yıllığı yaz derim bu sene mezun olacaksan. Ben bu yıl mezun olacağım için yerleşemezsem iki yıllık yazacağım valla yoksa seneye o hakkımda yok.

Nasıl yani anlayamadım?

mesela ankaradaki bütün meslek lisesi mezunlarından 1.lerin ya anadolu meslek olmasına ya da aralarında en yüksek öss puanı almış olmalarına bakılıyor galiba ösym tarafından..
çünki her üni.nin okul birincileri için kontenjanı vardır..

Hımm şimdi anladım tşk ederim :) Sen okuyormuydun ?

Bizim okumak istediğimiz bölümde :) Senin ilk yılın mı? Çokmu net yapmak lazım ya ?

Bizim okumak istediğimiz bölümde :) Senin ilk yılın mı? Çokmu net yapmak lazım ya ?

:D evet sizlerin istediği bölümdeyim :p
evet canım ilk yılım daha :))
geçen sene ben 326yla(ekli puan) girmiştim valla okuldan da 89 puanım vardı..:)
geçen sne çok düştü ama açıköğretim 310a kadar..ama bizden önceki yıl 324le kapatmış mesela o yüzden hiç belli olmuyor bu işler :)
inşş.sizler de yerleşrsinz valla :))

inşallah canım ya ben 318 aldım 90 da okuldan gelecek geçen yıl puanına göre 222 oluyor. Ek puanda koyunca 310 geçiyor tabi bu yıl nasıl olur bilmem. sıralamayı bilsek az çok bi tahmin yapardık onu da bilmeyince iyice muallak oldu. 250 alıpda ümitli olanlar var.Bir ara kontenjan kaldırıldı dendi dersanede ümitlendik araştırdık ki yanlış biliyorlarmış.

inşallah canım ya ben 318 aldım 90 da okuldan gelecek geçen yıl puanına göre 222 oluyor. Ek puanda koyunca 310 geçiyor tabi bu yıl nasıl olur bilmem. sıralamayı bilsek az çok bi tahmin yapardık onu da bilmeyince iyice muallak oldu. 250 alıpda ümitli olanlar var.Bir ara kontenjan kaldırıldı dendi dersanede ümitlendik araştırdık ki yanlış biliyorlarmış.

kontenjanın bizim bölümden kaldırılcağını sanmıorum valla..
evet tahmin yapılamıyor maalesef..:(
tercih yapıp bekleyeceksinz düşebilir de,aynı kalabilir de,yükselebilir de..
bir de sınav sisteminn değişmesiyle herşey altüst oldu ya valla hayırlısı canım inş.yerleşebilrsinz emeklerinz boşa gitmez..:)

Senin geçen yıl ki ham puannın neydi?

inşallah yerleşirsiniz Allah herkesin gönlüne göre versin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri