Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
arkadaşlar ben kendim ok.önc öğretmeniyim ,yeni sistem üniversiteye giriş sınavı hakkında pek bi bilgim yok ama çok sevdiğim bi kardeşimde okul önc. öğrt. istiyor.kız meslek çocuk gelişimi mezunu açık öğretim istiyor ygs 3 puanı 284.... küsürmüş bu ham puan mı alanından puan daha sonramı ekleniyor ve ikinci sınavada girmesi gerekiyormu yoksa bu sınav yeterli olacak mı.bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

açıköğretim için ygs ye girmek yeterli...yerleştirmedede en yüksek ygs puanı kullanılır...

ygs 252 bnm bılmıyorum ama sıstem degıstı bnde dusuk oldugunu sanıyorum ama sıfır ceken cok kısıs var okulumun basarı ortl gore ıyı gıbı ama bolumum ıcın yeterlı olmayacak meslek lıesıyım

temmuz ayında üniversitelerin taban puanlarını açıklayacağı söyleniyor aöf okul öncesi öğretmenliği bölümünün taban puanı hakkında duyum alan bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

temmuz ayında üniversitelerin taban puanlarını açıklayacağı söyleniyor aöf okul öncesi öğretmenliği bölümünün taban puanı hakkında duyum alan bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

kesin bir cevap alabilmek için malesef temmuz ayını beklememiz gerekiyor :(
bende araştırdım bir sitede 464,66 yazıyordu.. oldukça abartmışlar bence. bunları görüncede insanın morali bozuluyor. o yüzden en iyisi beklemek.....

kesin bir cevap alabilmek için malesef temmuz ayını beklememiz gerekiyor :(
bende araştırdım bir sitede 464,66 yazıyordu.. oldukça abartmışlar bence. bunları görüncede insanın morali bozuluyor. o yüzden en iyisi beklemek.....

evet zeynepcim o siteyi ben de gördüm ama bence çok abartılmış bir rakam..taban puan olarak yazılmış olsa bile yüksek geldi bana..
beklemekten başka çareniz yok gerçkten :(

teşekkürler zeynep ve neslihan temmuzu bekleyeceğiz anlaşılan

Bencede arkadaşlar çok abartılı puanlar geziyor internette bende bakınca her defasında moralim bozuluyor.Şimdiden bu puanlar hakkında kimse yorum yapamaz çünkü daha kendi alanımızda ki başarı sıralamamız bile belli değil.Ayrıca Türkiye birincisi bile tam 500 alamadı. En iyisi Temmuzu beklemek.Açık öğretim en yüksek puanla tercih edenden başlar en düşük 2000 e kadar düşer.Bunu kimse bilemez.

arkadaşlar ösym başkanının geçen seneki puanlarının bu seneye göre çevirilmiş formülü gazetelerde yayınlanmıştı aöf okul öncesi öğretmenliği 425 ekliye geliyor başka sitelerede baktım aynı puanı vermiş .. sizn verdiğiniz puan herhalde tavan puanın çevrilmiş halidir .. bu sene puanlar çıkabilirde bu puanlardada olabilir diye düşünüyorum ..

arkadaşlar ösym başkanının geçen seneki puanlarının bu seneye göre çevirilmiş formülü gazetelerde yayınlanmıştı aöf okul öncesi öğretmenliği 425 ekliye geliyor başka sitelerede baktım aynı puanı vermiş .. sizn verdiğiniz puan herhalde tavan puanın çevrilmiş halidir .. bu sene puanlar çıkabilirde bu puanlardada olabilir diye düşünüyorum ..

arkadaşım eğer 425 olursa yerleşmem zor görünüyor Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin sistem değiştiği için ne olacağı belli olmaz

sitelerin adreslerini yazar mısınız?

Ya bende o siteye baktım ama doğru değil.Çünkü bir kere ygs5 den değil tüm ygs puanlarıyla yerleştiriyor ve iddia ediyorum açık öğretimi kimse bilemez.Örgün bilinir ama açık öğretim çok zor

anaksunamoon arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum aöf bilinemiyor her site ayrı hesaplama yapıyor temmuz ayı gelsin puanlar açıklansın hepimiz rahatlayacağız

ygs 5 puanı 390 ve üzeri olan var mı acaba?

Öyle canım açık öğretimi kimse bilemez.armağan arkadaşım ben çok araştırıyorum ancak ygs5 veya 4 den 370 üzerinde daha duymadım.Sen yoksa 390 aldınmı?

ygs 5 ten 392 aldım ama ben meslek lisesi mezunu değilim... yeni sisteme göre okuldan 69-70 arası bişey gelcek..örgün öğretime yerleşirim inşallah..

Tercihlere bağlı.Bizde ek puan avantajı var.360 alan meslek liseli senle puan bakımından eşitlenmiş oluyor.İnşallah istediğin olur.

Tercihlere bağlı.Bizde ek puan avantajı var.360 alan meslek liseli senle puan bakımından eşitlenmiş oluyor.İnşallah istediğin olur.

arkadaşım senin dediğine göre meslek liseliye yani bize 30 puanmı ek puan gelecek eğer öyleyse süper

Valla sonuçlar açıklandığından bu yana çok araştırıyorum geçen sene ve bu seneyi kıyaslıyorum en iyi aobp bu yıl 75 ama ek puan için 25 diyen de var 30 diyen de bize okuldan en iyi öğrencinin her şey dahil 100 puan alacağı söylendi.İnşallah doğrudur. Gecen yıl nasıldı? Bilen varmı? Aobp ve ek puan en yüksek neydi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri