Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
rumeysaaa size bir sorum daha olacak ben maöl çocuk gelişimi bölümünde son sınıftayım bütün notlarım 5 ortaöğretim başarı puanım ve ek puanım acaba kaç puan gelir[bu benim ikinci lisem]iki çocuk annesiyim aöf den başka tercihde yapamam bilgilendirirseniz sevinirim
mesajını sonrdana gördüm gülşah zeynep.bana yazmışsın fakat herkes cevaplamaya çalışmış.neyse.gülşahcım sen bence en sağlıklı bilgiyi dershaneye gittiysen orada rehberliik hocan vardır.ona sormalısın.yok gitmedyseden önemli değil.herhangi bir dershanenin rehberlik servisine gidersen ordaki hocalar bu işin UZMANIDIR...onlar eminim sana sağlıklı bir bilgi verecektir.vakit kaybetmeden git canım.herşey gönlünce olsun..dilediğin olur inşallah bu arada sende ben gibi azimlisin.çocuklarla ders çalışman zor olmuştur. evli olupta kazanabilmene sevindim.seni çok ii anlamaktayım.

banda bırı cvp versınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :=(((

arkadaşlar okul öncesi öğretmenliği ygs 5 ten alıyor diye biliyorum.dersanemin dağıttığı kitapçıkta öyleydi.ygs 5 puanım 316 .çocuk gelişimi ise ygs 3 ten alıyor sanırım.ygs 3 puanım ise 328. sıralamada ise 282000 lerdeyim.sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum.sınav çok kolay değildi,herkesin puanları düştü.okuldan gelecek ek puanlar ise dersane hocamın söylediğine göre lys lerden sonra eklenecekmiş.

sanırım aöf okulöncesi öğretmenliği soruyosun....gülşah hanıma dediğim gibi en sağlıklı bilgi rehberlik hocalara verebilir.sende bir dershanenin rehberlik servise giderek yardım almalısın hem istediğin başka bölümlerede girmene onlara yardımcı olur.çünkü rehberlik hocaları bu iş için dershanelerde fazla mesai yaparak sizlere yardımcı olmaktadırlar.....Bazı lisans programları, YGS puan türleri ile öğrenci alacak. Kimya Öğretmenliği YGS-2, Okul Öncesi Öğretmenliği programına YGS-5; Özel Eğitim Öğretmenliği, Zihin Engelliler Öğretmenliği, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Görme Engelliler Öğretmenliği, İşitme Engelliler Öğretmenliği, İlahiyat gibi programlara YGS-4; Üstün Zekalılar Öğretmenliği, İşletme Bilgi Yönetimi (Yüksekokul), İnsan Kaynakları Yönetimi (Yüksekokul) programlarına YGS-6 puan türüyle öğrenci yerleştirilecek.BURADA BAZI PUAN SİSTEMLERİNİ YAZDIM.inaşallah dilediğin olur.SABIR SABIR SABIR

arkadaşlar okul öncesi öğretmenliği ygs 5 ten alıyor diye biliyorum.dersanemin dağıttığı kitapçıkta öyleydi.ygs 5 puanım 316 .çocuk gelişimi ise ygs 3 ten alıyor sanırım.ygs 3 puanım ise 328. sıralamada ise 282000 lerdeyim.sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum.sınav çok kolay değildi,herkesin puanları düştü.okuldan gelecek ek puanlar ise dersane hocamın söylediğine göre lys lerden sonra eklenecekmiş.
dershane hocan doğru söylemiş.puanında çok iyi bence.moralinizi bozmayın.dershanedeki hocanla irtibatı kopartma.ona gidip herşeyi açık açık sormalısın ben öğle yapmıştım ve başka dershaneleride gezmiştim fikir almak için.sizlerde dershane hocanıza sorup sağlıklı bilgi edinebilirisniz hadi bakalım kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ilgin için çok teşekkürler rümeysaaa en kısa zamanda dersanelerle görüşeceğim

arkadaşlar bizler de tam olarak bilmiyoruz..
yerleştrmeler ne zman ypılackasa,bölüm puanları yerleştrmeden sonra belli olacaktır..
çünkü yeni sistemn taban ve tavan puanlarını eskiye göre mi ayarlıcaklar galiba..
daha lys ye de girecek ve bu bölümü tercih edecek adaylar olacaktır o yüzden birşey belli değil gibi maalesef..

hımmm tskr ederım arkadalar bana bu sene bıse gelmes anladım seneye gene devam calışmyaa offff offffffff

evet bu işi en iyi dersaneler biliyor,sistem değişti değişeli herkesin kafası karıştı,yeterince bilgilendirilmiyoruz,geçen seneki puanlara bakıyorum,fakat puan sistemi değiştiği için hiçbirşey anlamıyorum...

yayınladım zaten ben eski ve yeni sınavın puan karşılaştrmalarını oradan bakarak okuldan ne kadar geleceğini de aşağı yukarı biliyorsanız size yardımcı olacaktr tablo...
arkadaşlar ilk sene meslek liselilerin kazanmalrı zor olur-istisnalar olabilir-staj,okul,dersane,ders çalışmak vs.sizler elinzden geleni yapmışsınzdır zaten herşeyin hayırlısııı..:)

hımmm tskr ederım arkadalar bana bu sene bıse gelmes anladım seneye gene devam calışmyaa offff offffffff
çalışmak herzamn var hayatımızda oflama ve canını sıkma bence...sana dediğim gibi öncelikle başına yastığa rahat koyman için dershane hocalarıyla bir görüş alışverişinde bulun kulaktan dolma bilgiler seni herzamn yanlışa sürükler...hocan daha çok çalışmalısın derse olabilecek ve istediğin yerleri yazıp tercihlerini yap gerisini Allaha bırak...olmaz ise şimdidem çalışmaya devam et canım inşallah olur

gazi üniversitesini istiyorum ama sizce çok mu hayallere dalıyorum =)

arkadaşım daha üniversiteler puanlarını açıklamadı umutsuzluğa kapılma
hayırlıysa olsun Allah gönlüne göre versin=)

amiin Allah herkesin gönlüne göre versin,ne zor işlermiş bunlar =)

''Hayal etmek her şey demektir. Hayatın size getireceklerinin bir ön gösterimidir'' ALBERT EİNSTEİN(1879-1955)

Sen yİnede herŞeyİ hayirlisina birak.

sabahtan beri ruh gibi geziyordum ama çok teşekkür ederim gerçekten moralimin yerine gelmesini sağladınız =)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri