Yerli Malı Haftasıyla Ne Gibi Etkinlik Yapacaksınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İNFOWOMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
harikasınız çok teşekkür ederimmm tam istediğim gibi :)

rıca ederım ısınıze yaramasına sevındım öğretmenim.. :)

inan hemde çok yarayacak çocuklarımın kolaylıkla ezberleyebıleceklerinden eminim :)

mini bi programla kutlayacağız bu hafta yiyecek olarakta çocukların yerli yemişleri meyveleri tanıması için az az istedim.

hayır kutlamıyacaz....

bizde kutlamadık.

hayır iki üç yıldır yapma gereği görmüyorum.
Alışveriş merkezlerinde bakkalda kırtasiyede daha doğrusu her yerde yabancı mallar özellikle çin malları istila etmişken yerli malı kullanalım demek masal gibi geliyo.Sadece yemekte değil boya silgi suluktan kitaba herşey çin malları.BUNlar konuşulabilir ama yemekli yapılmasının hiçbir manası olmadığını düşünüyorum biraz masraflıda oluyo bence.Ben şahsım adına yerli malına dikkat ediyorum bandrolünün 8 69 ile başlamasına Türk malı olmasına dikkat ediyorum

zaten bildiğim kadarıyla yerli malı haftası kutlanmıyor artık.özellikle okul öncesinde.su 2 arkadaşın da dediği gibi Türk malı çok az çin malları haftası olsaydı,rahat kutlanırdı;)

yerli malı ile ilgili sohbet lazımmm

paylaşım için teşekkür ederiz
başka meyve resimleri varsa sizleri bekliyorum çünkü yerli malı haftası için acil lazim
tekrar teşekkürler

Paylaşımlar çok hoş =) ve çok yararlı..emeğinize sağlık..teşekkürler :)

anasınıfında yapabileceğim bi etkğinlik varmı yerli malı ile ilgili?? acilllllllllll

Fahriye hocam çok sağolun süper oldu bu kafiyeli cümleler :))

boş hayat küçük meyve resimlerini çocuklara boyatıp kestirip şerit halinde kestiğin renkli fon kartonlarına yapıştırabilirsin ve taç şeklinde çocuklarının kafasına takabilirsin.. ben bugün yaptım çok hoşlarına gitti :)

arkadaşlar meyve salatası nasıl fikir deney gözlem için?

arkadaşlar lütfen tutumla ilgili süper fikriniz varsa yazın oyun sanat etknlğde olabilir

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri