Yerdeki renkli adımlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semaayna24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@semaayna24
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

fon kartonları laminanta çift taraflı bantla yapıştırıp üzerine jelatin geçirdim bu yüzden oldukça dayanıklı oldu
çocuklara hem renk hemde sayıları öğretmek için yaptım.oldukça işe yaradı.ayrıca serbest zamanda kız çocuklarım bu adımlarla sek sek oynuyorlar.yani bir taşla üç kuş vurdum:))))))

çok güzel olmuş tşk. ederiz

çok güzel teşekkürler

hangi amaçla, nasıl kullanıyosunuz, açıklar mısınız?

teşekkürler

inanılmaz güzel fikir.
teşekkrü derim paylaşımın için

sağolun arkadaşlar.çocuklara hem renk hemde sayıları öğretmek için yaptım.oldukça işe yaradı.ayrıca serbest zamanda kız çocuklarım bu adımlarla sek sek oynuyorlar.yani bir taşla üç kuş vurdum:))))))

teşekkürler

hocam laminanta hangi malzeme ile yapıştırdınız onları?bide fon karton çabuk yıpranmazmı

fon kartonları laminanta çift taraflı bantla yapıştırıp üzerine jelatin geçirdim bu yüzden oldukça dayanıklı oldu

çok güzel teşekkürler

çok güsel fikir..
ben bunu sınıfıma doğru adımlar olarak yapmayı düşündüm.

teşekkürler

çok güzel ve faydalı bir uygulama olmuş.emeğinize sağlık.

çok sağolun arkadaşlar

buna benzer bir matematik çalışması elif çelebi öncü hocamızın kitabında var eğlenceli ve öğretici bir matematik etkinliği elif hocanın kitabından alntı mı merak ettim

buna benzer bir çalışma elif çelebi öncü hocamızın kitabında yer alıyor hem eğlendirici hem de öğretici bir matematik etkinliği elif hocanın kitabından alıntı mı çok merak ettim....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri