Yepyeni bir oyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hbayraktar67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hbayraktar67
KUYRUK KOPARMA OYUNU

ÇOCUKLARA KAĞITLARDAN KUYRUK ŞEKLİNDE UZUN UZUN ŞERİTLER KESİN VE BANTLA COCUKLARIN BELİNE YAPIŞTIRIN MÜZİK EŞLİĞİNDE HERKES BİRBİRİNİN KUYRUĞUNU KOPARMAYA ÇALIŞSIN KUYRUĞU KOPMAYAN OYUNCU BİRİNCİ OLUR VE ALKIŞLANIR İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA OYUNA DEVAM EDİLİR ÇOCUKLAR BU [/size][/font][/color][/code]OYUNA ÇILDIRIYORLAR DENEYİN YORUMLARI PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN......

güzel bir oyun aslında, ama çok kalabalık bir sınıfım var benim, deneyeceğim bir şekilde...teşekkürler:)

sağol arkadaşım güzel bir etkinlik deneyeceğim.
Cimi sen her şeyi becerirsin bunu da herşeye rağmen uygularsın.

Arkadaşlar benim çocuklarım bu oyunu çok seviyorlar.Özellikle bunu balonla yapınca daha çok hoşlarına gidiyor.Yani balon patlatma oyunu şeklinde.

evet haklısın onuda denemiştim ama kağıt bulmak hem kolay hemde masrafsız diye böyle yapıyoruz teşekkürler

biz bu oyunu oynadık üniversite 3.sınıf olmamıza ragmen çok hoşumuza gtti

bende önceki haftalarda yaptırdım arkadalar balık şekli çizdim gazete kağıtlarına ve çok eglendik tekrar tekrar istyrlar:)

:thumbsup:
biz de bu oyunu üniversitede (drama dersinde) oynadık, bizim bile çok hoşumuza gittiğine göre, çocukları düşünemiyorum bile...

güzel bi oyunmuş..teşekkürler

çok teşekkürler..

güzel gerçekten, eğlenceli görünüyorr.
teşekkürlerrr..:)

:congratulationscut4bende denicem merak ettim benim sınıfımda müzik seti yok ama velilerden isterim artık sağolun paylaştığınız için

yarın denemeyi düşünüyorum,çok eğlenceli olacağa benziyor,teşekkürler..

güzelmiş yarın deneyeceğim teşekkürler

teşekkürler

çok beğendim :)

Çöp poşetleri de kesilerek kuyruk yapılabilir bu oyunda, gerçekten çok eğlencelidir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri