Yenİ GÖrevİm Sİzlerle PaylaŞmak İstedİm:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
hayırlı olsun başarılar diliyorum...

esma hocam hayırlı olsun...
biliyorum zordur müdürlük ve yardımcılık bir ara banada teklif gelmişti müdürlük ama uzun araşırmalarımın sonunda kabul etmedim...daha zamanı var diye düşündüm...
umarım herşey istediğiniz gibi olur

ayy canım benim senin adına çok sevindim.tabi senin gibi başarılı ve azimli birini meslektaş olarak görmek güzeldi ama senin yolun açık.bundan sonra da açık olsun.tebrik ederim sayın müdürüm...
:)

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hayırlı olur.sevilcim sağol ya bakalım bu işin de üstesinden gelebilecekmiyim

eeee sabreden derviş muradına ermiş denir buna...çok sevindim esma hocam..ALLAH pişman etmesin inşallah...gerçi bu böyle kuru kuruya olmadı bi tatlınızı yeseydik...neyse müdürlüğünüzde saklayalım onuda...

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hayırlı olur.sevilcim sağol ya bakalım bu işin de üstesinden gelebilecekmiyim

sen neyin üstesinden gelmedin ki yaa.sen işten değil iş senden korksun.herşey güzel olacak Allahın izniyle...

sezine82 hocam buyrun beklerim sizi tatlı ne demek canınız sağolsun beni çok memnun edersiniz.güzel yorumunuz için de ayrıca teşekkürler:)) sevilcim desteğin için sağol canım

Esma hocam çok sevindim inşallah sizin için hayırlısı olmuştur...Yolunuz açık olsun...başarılar yeni görevinizdee:)

Hocam yeni göreviniz hayırlı olsun, başarılar dilerim her şey gönlünüzce olsun:)

hayılı uğurlu olsun.başarılar....

teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizin olsun inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri