Yeni bolum acilmasi icin istek...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
selcukaydin' Alıntı:
turkuaz' Alıntı:
Bence bir de powerpoint sunuların toplandığı bir başlık olsa daha derli toplu olur.
Evet güzel bir fikir ama hangi başlık ve konu altında ne şekil açabiliriz fikirlerinizi bekliyorum.

Diğer arkadaşların önerisi üzerine bölümler açıldı...Teşekkürler...

"Öğretmenler burada buluşuyor" başlığı bence iyi olmuş ama bir tane de çocuk ve eğitim ile ilgili olmayan, beğenilen, serbest konulu sunuların eklenebileceği bir başlık olsa iyi olur diye düşünüyorum. "her telden" köşesine her türlü sununun gönderilebileceği (eğitim ile ilgili olanlar hariç, çünkü onun bir başlığı var artık), bir başlık eklenebilir..teşekkürler.

Turkuaz kardeş şu an il dışına çıkıyorum ama takip edeceğim tabiiki.Teşekkürler...

GÖSTERİLERDE KULLANDIĞIMIZ VE ÇOCUKLARLA İLGİLİ YERLİ YADA YABANCI ÇOCUK ÇARKILARI BÖLÜMÜ AÇABİLİRMİYİZ.

[align=justify]Arkadaşlar bir de bence ünite köşesi ayrı bir forum bölümü olsun.Üniteler de alt başlıkları olsun.Böylece aynı konu için bir sürü başlık açılmamış olur.Her başlık için atıyorum...okulum ünitesi için parmak oyunu, bilmece, tekerleme, hikaye, faaliyet örneği, oyunlar,okuma yazmayı hazırlık için bilişsel etkinlik örnekleri....vb. çoğaltılabilir  alt  başlıkları belirlenebilir.Herkes doğru adrese gönderir paylaşımlarını.Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz.Üniteler için şu başlıklar açılabilir:
Okulum
Ailem ve aile çevrem
Vücudum ve sağlığım
Mevsimler
Bitkiler
Hayvanlar
Gece-gündüz-gökyüzü
Meslekler
Yaşamımızdaki araçlar
Ulaşım
İletişim
Doğa olayları ve çevremiz
Atatürk ve Atatürkçülük
Belirli gün ve Haftal
ar[/align]

OLABİLİR GÜZEL FİKİR

karikatür bölümü olabilir mi.tesadüfen girdiğim bir sitede gördüm.benim çok hoşuma gitti.siz ne dersiniz?

birde hikaye bölümü olabilir mi?hikayelerimizi serbest kürsü yerine oraya yazarız.

Turkuaz sonuna kadar destekliyorum ve teşekkür ediyorum arkadaşım.Sakarya ya döner dönmez hepsini açacağım.

Mehtap hikaye bölümü elbette güzel olur..Ama okuloncesi.org daki ni etkilemeyecek şekilde bir şey düşünelim.karikatür için ise evet ayrı olarak ele alsak daha iyi olacak.

oöe ile ilgili sözlük bölümü olabilir mi

nagihan1903' Alıntı:
oöe ile ilgili sözlük bölümü olabilir mi
Anladığım kadarı ile bununla ilgileneceğim...

EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Bence e-book veya e-kitap bölümü olmalı...

GÜZEL SÖZLER İLE İLGİLİ BİR BÖLÜM OLABİLİR.ÇOCUKLARLA VEYA EĞİTİMLE İLGİLİ.............

iaturgut' Alıntı:
GÜZEL SÖZLER İLE İLGİLİ BİR BÖLÜM OLABİLİR.ÇOCUKLARLA VEYA EĞİTİMLE İLGİLİ.............

Konunun hangi bölümlere açılmasını istediginizide yazarsanız sevinirim.

MagNuM' Alıntı:
Bence e-book veya e-kitap bölümü olmalı...

E kitapların bir çoğu yasal değil.Yasal olmayan işlerle uğraşmak sitemize zarar verecektir.
Ama yasal olan yollarla e-kitap işi yapılabilir açık kaynaklı arşivlere bakacağım.

çocuklarla ilgili her şey bölümüne olabilir mi?Ayrıca çocuk şarkılarını yazılı değilde,müzik olarak forumda paylaşabilirmiyiz.

İlkay oyle bir şey yapamayız.Burası okul öncesinin önemini anlayan kişilerin yeridir.Sitenin ismi okuloncesi. Başka bir branşı yada branşları eklersem forum normal sıradan bir forum olur.

Selçuk bey sağlık başlığının altında değişik tedavi yöntemleri (ben bi konu ekledim ama nereye eklicemi bulamadığım için komik ve ilginç şeylere ekledim.) bitkilerin yaraları vs. gibi şeyleri ekleyebileceğimiz Sağlık genel yada sağlık diğer gibi bir başlık daha açılabilir mi?

ben okul öncesi sitemizdeki özlü sözler bölümünün tekrar açılmasını rica ediyorum... ayrıca artık giresunumuzun da bi üniversitesi var giresun üniversitesi bölümü de açılsın lütfeeen

kişisel gelişim içerikli bir bölüm nasıl olur, insanları motive edici konuların yer aldığı; aslında serbest kürsü bölümünde bazen bu konulara değinilebiliniyor fakat ayrı bir bölüm olarak da açılınabilir...teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri