Yeni bolum acilmasi icin istek...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Tmm bunu ekleyeceğim.

seraziz' Alıntı:
Selçuk bey sağlık başlığının altında değişik tedavi yöntemleri (ben bi konu ekledim ama nereye eklicemi bulamadığım için komik ve ilginç şeylere ekledim.) bitkilerin yaraları vs. gibi şeyleri ekleyebileceğimiz Sağlık genel  yada sağlık diğer gibi bir başlık daha açılabilir mi?

Önceden KTÜ ye bağlı olduğundan bölümümüz oradaya bağlıydı şimdi Giresun'a geçti sanırım.KTÜ de yeni Okul öncesi bölümü açılıp açılmadığını da bildirirseniz sevinirim.Çünü Ktü nün ismini değiştirebilirim.

yonca' Alıntı:
ben okul öncesi sitemizdeki özlü sözler bölümünün tekrar açılmasını rica ediyorum... ayrıca artık giresunumuzun da bi üniversitesi var giresun üniversitesi bölümü de açılsın lütfeeen

Evet çok hoş olur ama hangi konunun altına ekleyeceğimi bulamadım sanırım bölümü olmayanlar için bir bölüm açacağım :)
nagihan1903' Alıntı:
kişisel gelişim içerikli bir bölüm nasıl olur, insanları motive edici konuların yer aldığı; aslında serbest kürsü bölümünde bazen bu konulara değinilebiliniyor fakat ayrı bir bölüm olarak da açılınabilir...teşekkürler..

ktude zaten okul öncesi bölümü var biz giresun eğitim fakültesiydik. su an ayrıldı ve giresun üniversitesi oldu başlı başına teşekkürler

Yonca onu biliyorum da benim anlatmak istedigim okul öncesi bölümü şu an her 2 üniversitede de var mı ?

ANASAYFAYA ATASÖZLERİ BÖLÜMÜ AÇABİLİRİZ

ŞİİR FALAN EKLEMİŞSİNİZDE Bİ DE KAİTAP BÖLÜMÜ AÇABİLİR MİSİNIZ ACABA

Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir bölüm yok bu bölümle ilgili açılırsa sevinirim.

LİDERLER BÖLÜMÜNDE ZATEN GENELDE HEP ATATÜRK İLE İLGİLİ KONULAR VAR BAKARSANIZ....
SAYGILAR

ya acaba kpss çalışan arkadaşlarla çözemediğimz soruları tartışabileceğimiz bir bölüm açılabilirmi yoksa kpss bölümünde bir başlık açıp orda mı sorayım

Kpss sorularınız diye başlık açabilirsiniz kpss bölümüne.

teşekkürler

belirli gün ve haftalarla ilgili bir bölümde olablir gibi geliyoo

aaylin_21' Alıntı:
LİDERLER BÖLÜMÜNDE ZATEN GENELDE HEP ATATÜRK İLE İLGİLİ KONULAR VAR BAKARSANIZ....
SAYGILAR
teşekkürler ben bu bölümü nasıl atlamışım anlamadım tekrar teşekkür ederim eklemeler yapacağım...

üniversitelerin taban ve tavan puanlarnı ve yatay veya dikey geciş şartlarını yazalım her üniversite forumuna bence cünkü bu bilgilere ulaşmak zorr.

Yonca http://www.okuloncesiforum.com/forumdisplay.php?fid=33 adresinde bu dediğiniz mevcut.

giresun üniversitesinde de karadeniz teknik üniversitesinde de okul öncesi öğretmenliği bölümnü var bu arada uzun zamandır yoğun olduğum için siteyi akip edemedim üzgünüm

Arkadaşlar istekleriniz varsa bu bölüme yazabilirsiniz.Tüm istekleri tekrar not ettim yerine gelmeyen istekleri bu gece tekrar bi değerlendirme yapacağım.

Selçuk bey müzik etkinliği için ritm çalışmaları bölümü açılsa çokiyi olur.

fkerem' Alıntı:
Yapmayı önerdiğiniz ünite köşeniz oldukça mükemmel. Ben de önerinizi desteliyorum ve sizin fikrinizi destekleyen ve genişleten fikrimi belirtmek istiyorum;
Örneğin gelecek hafta işlenecek ünite konusunun içeriğini Bünyesine Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı olan Kız Meslek Liselerinde okuyan öğrencilere ders öğremeni DERS DIŞI EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYELERİ HAKKINDAKİ YÖNETMELİK gereğini yaparak öğrencilere konu hakkında derse hazırlık görevi verebilir.Hem öğrencinin derse teşvikini arttırır hem de günlük plan yapılması esnasında oldukça zengin etkinlilkerin ortaya çıkmasını sağlar.

GÜZEL OLUR. BİR NEVİ SANAL ZÜMRE GİBİ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri