Yemek menülerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan troubleee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
BİZE ŞİRKET GETİRİYOR LİSTEYİ BEN HAZIRLIYORUM EKİM AYI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİSTEYİ HAZIRLADIM UMARIM İŞİNİZE YARAR GÜL GÜLE KULLANIN

-EKİM AYI ANASINIFI BESLENME LİSTESİ-

06.10.2008- pazartesi
Patatesli Börek + Mozaik pasta + çay
07.10.2008-salı
Simit + peynir +domates+ zeytin + süt
08.10.2008-çarşamba
Sosİslİ BÖrek +Elmalı Kurabİye + meyve suyu
09.10.2008-perşembe
Sigara böreği + kek + çay
10.10.2008-cuma
Peynirli omlet+ekmek+zeytin+domates+kuşburnu çayı
13.10.2008-pazartesi
Gözleme + ayran
14.10.2008-salı
Peynir +patates kızartması + çay+ Dom domates+ ekmek
15.10.2008-çarşamba
Akıtma( krep) +zeytin +peynir +
Me yve suyu
16.10.2008-perşembe
Tereyağlı–ballı ekmek + zeytin+
peynir+ süt
17.10.2008-cuma
Haşlanmış yumurta,beyaz peynir,tereyağı,ekmek,yaseminli yeşil çay

20.10.2008-pazartesi
Poğaça,domates,salatalık,beyaz peynir,meyve suyu.

21.10.2008-salı
Fıstık ezmesi+ekmek+peynir+zeytin+
süt.

22.10.2008-çarşamba
Kır pidesi+Ayran
23.10.2008-perşembe
Açma,Peynir+siyah zeytin+,domates
Salatalık+limonata.

24.10.2008-cuma
Ayvalık tostu+Yaseminli yeşil çay
27.10.2008-pazartesi
Zeytİnlİ Poğaça+,kek+,süt
SÜt
28.10.2008salı
Firinda Peynİrlİ Yumurtalı Ekmek+Domates+Meyve Suyu
30.10.2008-perşembe
Mercimekli Haşhaşlı börek + Bisküvi tatlısı +çay
31.10.2008-cuma
Muska böreği+Cevİzlİ Kurabİye

NOT.BESLENMELER 25 ÖĞRENCİYE YETECEK SAYIDA GÖNDERİLMELİ,AYRICA ÇAY V.B İÇECEKLER İÇİN KÖPÜK BARDAK VE ŞEKER GÖNDERMEYİ UNUTMAYIN…
SINIF ÖĞRETMENİ

KÖy okuluna gÖre beslenme lİstesİ olan varmi arkadaŞlar bİlĞİlendİrİrsenİz sevİnİrİm

tereyaglı ballı ekmek, süt, meyve, ayran, kek, meyve suyu,haşlanmış patates(kırmızı bıer limon tuzlu sos yaptırtıyorum velılere),köfte patates kızartması,peynir zeytin,salatalık,domates,börek,simit,bogaça,çikolatalı ekmek bunları gunlere gore dağılımını yapıyorum

bende çok fakir semtteyim.ailelerle toplantı yaptığımda konuştum.tost,sigara böreği,poğaça,sarelleli ekmek,kek,börek,domates salatalık,ayran,yoğurt,verebilirsin.öğlenciysen eğer makarna,dolma,börek,çorba,köfte,döner,lahmacun isteyebilirsin.durumları düşük ama maşallah bu tür şeyleri çok rahat alabiliyorlar.

benim
pazartesi: simit -ayran
salı: çikolatalı ekmek-süt
çarşamba: zeytin-peynir-ekmek-meyve syu
perşembe:patates kızartması-ayran
cuma: her hafta 1 öğrenci velisi 1 çeşit tatlı-1 çeşt tuzlu pasta türü şeyler getiriyo bütün öğrencilere dağıtıyo.

arkadaşım benim çalıştığım okulda aynı bende tün gün okuldayım sana listeyi gönderemiyorum ama şöyle yazabilirim
p.tesi:ıhlamur, saralleli ekmek,zeytin peynir
salı:süt ballı ekmek peynir meyve
çarşamba:ayran poğça domates zeytin
perş:süt, saralle ekmek salatalık elma
cuma:meyve suyu yumurta peynir yağlı ekmek

umarım yardımcı olmuşumdur diğer arkadaşlarada paylaşımları için tşk ederim

bende sulu yemek ve sebze yemeği arıyorum listesi olan yazarsa sevinirim

ben haftanın bir günü çorba yazıyorum.ekmek ve tatlıda istiyorum yanında çok severek içiyorlar.yanındada bi sütlü tatlı yazıyorum.öneririm..

ÖZEL LALE BAHÇESİ ANAOKULU MART AYI YEMEK LİSTESİTARİHSABAH KAHVALTISIÖĞLEN YEMEĞİİKİNDİ KAHVALTISI02.03.2009 PazartesiKaşar peynir,zeytin,reçel, sütKıymalı karnıbahar, soslu makarna, salataPötibör bisküvi,meyve salatası03.03.2009 SalıSaralleli Ekmek, Zeytin,Peynir,SütMercimek çorbası, Kış türlüsü, SalataIspanaklı kek,meyve04.03.2009 ÇarşambaTost, Reçel,Zeytin,SütKuru Fasulye Pirinç Pilavı Turşu Top cezerye05.03.2009 PerşembeSimit,Peynir,süt Kürdan kebabı, pirinç pilavı,ayranBörek , bitki çayı06.03.2006 CumaYumurta,peynir,zeytin,sütDomates Çorbası Tavuklu Pilav KompostoSütlaç09.03.2009 PazartesiKızarmış Sosis,Peynir,Zeytin, SütZeytinyaglı Pırasa, Soslu makarna, SalataPeynirli Poğaça, Bitki Çayı10.03.2009 SalıHaşlanmış patates,peynir,zeytin,sütBezelye,Bulgur pilavı,turşuIslak Kek, Meyve11.03.2009 ÇarşambaTereyağlı ballı ekmek, zeytin, sütYayla çorbası Tavuk döner, Ayva kompostosu,Hindistan cevizli kurabiye, Bitki Çayı 12.03.2009 PerşembeTost, Reçel,Zeytin,SütPatates Musakka Pirinç pilavı AyranBörek, bitki çayı13.03.2009 CumaSahanda yumurta, Peynir,zeytin,sütEzogelin Çorba Mantı, yoğurtBisküvi pastası16.03.2009 PazartesiKrem peynirli ekmek reçel,zeytin,sütKıymalı Kapuska, Fırın Makarna, salataHavuçlu kek,meyve17.03.2009 Salı2, 144, 14, 44, 3, 1, 18, 13 Kaşar peynir,haşlanmış yumurta,reçel,sütTavuklu patates yahni, Pirinç pilavı,kompostoKandil simidi,kuşburnu çayı18.03.2009 ÇarşambaKış Helvası, Peynir, Zeytin, SütYeşil Mercimek, Erişte makarna, turşuBörek, Bitki Çayı19.03.2009 PerşembeTost, Reçel,Zeytin,SütFırında köfte, Bulgur pilavı ,ayranKakaoğlu Kek, Meyve20.03.2009 CumaSahanda Yumurta, Peynir, Zeytin, SütŞehriye Çorbası Patatesli- Kıymalı Pide Meyve Suyu2 renkli bisküvi, Süt23.03.2009 PazartesiKaşar peynir,salam,helva,sütTaze fasülye, Soslu makarna, SalataBörek, bitki çayı24.03.2009 SalıBeyaz Peynir, Zeytin,havuç,Sütsebzeli tavuk, Bulgur pilavı,salataElmalı Turta25.03.2009 ÇarşambaTost, Reçel,Zeytin,Sütmercimek çorbası orman kebabı,kompostoEtimek tatlısı26.03.2009 PerşembeSimit,Peynir,Zeytin,sütyayla çorbası, fırında makrna,salataMuffin, Meyve27.03.2009 CumaYumurta,Zeytin,Peynir,SütTarhana Çorbası mantı yoğurtÇilekli puding30.03.2009 PazartesiPoğaça, zeytin, reçel, sütKabak Kalye, Bulgur Pilavı, yoğurtÜzümlü Kaya Kurabiyesi, Nesguikli Süt31.03.2009 SalıFırında Kanepe, zeytin, bal, sütEtli Nohut, Pirinç Pilavı,TurşuÇatal Kurabiye, bitki çayıNOT: Çocuklarımıza gün aşırı kahvaltıda kuru üzüm- kayısı- ceviz verilmektedir.

pzt:ton balık-salata-meyve
salı.ıspanaklı börek yoğurt meyve
çarşamba:kek veya sarelleli ekmek süt,meyve
perşembe:taze fasulye,pilav ayran,meyve
cuma serbest

pztsi:et kavurma,salata,ayran
salı:peynirli makarna,salata,meyve
çar:lahmacun salata,ayran,meyve
per:reçelli ekmek veya sarellleli ekmek,süt
cuma:serbest

şeklide devam ediyo kuru fasulye bile istedim çocuklar severek yiyorlar,çorbalar,tostlar(kaşarlı,sucuklu..vs) döner,sebzeli pilav,patates salatası,et köfte tavuk haşlama vs.istenebilir.liste vermediğim zaman veliler ısrarla istiyorlar hocam liste olunca bizde yemek düşünmüyoruz kendimizede yapıyoruz diyorlar

bu da bizim listelerimizde biri
YEMEK LİSTESİ
GÜNLER
SABAH KAHVALTISI
ÖĞLE YEMEĞİ
İKİNDİ KAHVALTISI
05.05.2009
SALI
Simit,peynir,zeytin.salatalık,domates,meyve çayı
Tavuk sote, pirinç pilavı, komposto
Gofret, meyve
06.05.2009
ÇARŞAMBA
Salam, zeytin, peynir, süt
Yoğurtlu makarna, şehriye çorbası, turşu
Poğaça, meyve çayı
07.05.2009
PERŞEMBE
Sucuklu yumurta, domates, salatalık, çay
Kıymalı patates yemeği, pilav, yoğurt
Bebe bisküvisi, süt
08.05.2009
CUMA
Peynir, zeytin, domates, salatalık, meyve çayı
Biber dolması, ezogelin çorbası, yoğurt
Pizza, meyve çayı
11.05.2009
PAZARTESİ
Sarelle ekmek süt
Mantı, mercimek çorbası, meyve
Kakaolu puding
12.05.2009
SALI
Patates kızartması, zeytin peynir, ıhlamur
Kıymalı bezelye, bulgur pilavı, yoğurt
Havuçlu cevizli kek, süt
13.05.2009
ÇARŞAMBA
Haşlanmış yumurta,domates peynir,zeytin süt
Yaprak sarması, mercimek çorbası, yoğurt
Tulumba tatlısı meyve suyu
14.05.2009
PERŞEMBE
Soslu sosis, domates, peynir, çay
Lahmacun ayran
İrmik tatlısı meyveli çay
15.05.2009
CUMA
Mısır gevreği,peynir,zeytin,
Mercimekli bulgur pilavı, yayla çorbası, salata
Sandviç meyve suyu
18.05.2009
PAZARTESİ
Omlet, salatalık, peynir, zeytin, meyve çayı
Ketçaplı makarna, un çorbası, yoğurt
Kurabiye,meyve suyu
20.05.2009
ÇARŞAMBA
Peynir, zeytin, domates, salatalık, meyve çayı
Kuşbaşı etli pirinç pilavı, cacık
Meyve salatası
21.05.2009
PERŞEMBE
Kaşar peyniri, zeytin, peynir, süt
Mevsim türlüsü, bulgur pilavı, meyve
Poğaça, meyve çayı
22.05.2009
CUMA
Patates kızartması, zeytin peynir, ıhlamur
Mercimek çorbası,Fırında kıymalı patates yemeği,yoğurt
Yaş pasta meyve suyu
25.05.2009
PAZARTESİ
Simit,peynir,zeytin.salatalık,domates,meyve çayı
Yoğurtlu makarna, şehriye çorbası, turşu
Mozaik pasta,süt
26.05.2009
SALI
Salam, zeytin, peynir, süt
Tavuk sote, pirinç pilavı, komposto
Sarelle ekmek
27.05.2009
ÇARŞAMBA
Haşlanmış yumurta,domates peynir,zeytin süt
Biber dolması, ezogelin çorbası, yoğurt
Pizza, meyve çayı
28.05.2009
PERŞEMBE
Soslu sosis, domates, peynir, çay
Patates püresi,mercimek çorbası,salata
Muz,çubuk kraker
29.05.2009
CUMA
Sucuklu yumurta, domates, salatalık, ça
Mantı, mercimek çorbası, meyve

Elmalı kurabiye meyve çayı

sizi yemek listemi yazayım 19 tane çocuğum var
pazartesi
3 ekmek dilimlenmiş
3 paket litrelik süt
1 kilo peynir
1 Paket Reçel
Meyve Elma

Salı,
Çocuk Sayısının 2 Katı kadar yağlı ballı ekmek
1 kg peynir
3 litre meyve suyu
Meyve Mandalin

Çarşamba
3 Ekmek
1 kg peynir
1/2 yarım kg zeytin
3lt süt
Meyve havuç

Perşembe
Çocuk sayısı kadar simit
1kg peynir
3lt Meyve suyu
Meyve portakal

Cuma
Hamur işi (Kek,poğaça,börek v.s)
3lt Meyve Suyu
Meyve:Elma

Sabahçıyım ve böyle yapıyorum menü hep aynı velilere sıra gelince ptesiyse ptesi menüsünü getiriyorlar,salıysa salı menüsü tabi yaza yada kışa göre ufak değişiklikler yapılıo domates yada salatalık eklenebiliyo

ben çoğunluka yemek veriyorum. çorba sulu yemekler ve makarna pilav çeşitleri,arada tabi simit börek kek pasta çikoatalı ekmek de koyuyorum listeye. ben 9:00- 14:00 çalışıyorum ve beslenmemiz 11 e doğru oluyor.yemek menülerini de çok rahat ve iştahlı yiyiyorlar.

arkadaşlarr ben yeni başladım yemek listesini velilere neye göre dağıtıyosunuz? her günün yanına isim mi yazıyosunuz?

ben bir yemek listesi tablasu yazdım elimle kenarını da boşluk bıraktım isim ve tarih yazıyorum. bu şekilde liste bittikçe dönüyor. listemde çikolatalı ekmek, sulu yemek, çorba gibi şeyler yok.
bunların yerine simit, kek, poğaça, börek, sigara böreği, sebzeli bulgur pilavı, kurabiye, mercimek köftesi, bazen kıymalı, bazen domatesli makarna, tavuklu pilav, yoğurt patates salatası, mevsimine göre salata, kahvaltılık çeşitleri var. yalnız ben listemde yumurta bulndurmuyorum. sınıfta yemek yediğimiz için koku sorunu yaşamayalım diye içeçek olarak da süt, bitki çayı, ayran, meyve suyu, ıhlamur var. beslenmemde hazır gelmesi zorunlu olan tek şey simit. ama çok çeştli bir beslenme listesi hazırlamak için onu da eklemiştim. bir de patates kızartması aslında olmayabilir ama çocuklar çok sevdiği için veriyorum. en azından yoğurdu da bu şekide yemeyi kabul ediyorlar. börek gibi şeylerde de neyli olacağını yazmadım veliler isteğie göre koyuyor. örneğin sosisli falan geldiğine daha hiç raslamadım.beslenmedeki yiyecekelre göre ekmek de yazdığım oluyor. benim de listem bu şekilde. umarım işinize yarayacak bir fikir bulmuşsunuzdur yazımda. kolaylıklar diliyorum.:504xn:

mrb arkadaşlar.bende bi köy okulun da öğretmenlik yapıyorum.öğlenciyim.öğrencilerin hergün getirdikleri domates salatalık ekmek peynir.ve ve ben nasıl bir liste hazırlayacağımı bilemiyorum.bana yardımcı olur musunuz:(süt ve meyve suyu da aldırmaya çalışıcam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri