Yaz Tatili - Mardin - Kapadokya ve Benzeri Yerler Seminer ve Tatil Programları

mardıne gelin..buralar cok güzel..sizi gezdırebılırım:) urfa hıç guzel degil... buraların baharı cok guzel yazın dayanılmaz sıcak! semınerde yapın burada okul oncesı öğrtmenlerı cok fazla.

buyrun arkadaşlar mardin'e bakleriz. :)

mardine gelin ama fazla yaza bırakmadan çünkü buraları yazın çok sıcak olur. dayanılmazdır hem gelirseniz seminere katılım fazla olur hem şahsen ben bu seminerlerden çok faydalanmak istiyorum lüütfeenn:emot68:

Çanakkale olabilir...

urfa qerçekten çok qüzel biyer daha önceden defalarca qittim balıklı qöl muhteşem selçuk hocam ama tubaya da katılıorum eski kalıntılara ilqi duyanlar için çok olmasada qezilmeye değer bi çok yeri var

evet mardin urfaya bakarakk daha qüzel hatta çokçok qüzel :)
midyat'ı özledim qüneşin doğuşunu ve batışını ordan izlemek bi harika bambaşka :)
mardin de olabilir aslında olabilme ihtimali deilde burda kesin bi seminer düzenlemesi yapılabilir ....

kesinlikle ısparta olmalı..hem antalyaya,izmire,denizliye,aydına,afyona,konyaya,...ulaşımı çok kolay olan bir şehir.:-d
böylece bir çok ilden katılım sağlarız..

ben de doğuda çalıştığım için mardin den ziyade nevşehir daha sempatik geliyor kulağa.eskişehir de olabilir ya da bolu.hem civar illerde görülmeye değer bu illerin:)

evet ısparta da olabilir:)

Kesinlikle Kapadokya olmalı bence.Çok eğlenceli ve zevkli bir seminer olacaktır.Görülmeye değer olacağını düşünüyorum.

urfa mardin süper olur

mardine gelmek isteyen ler olursa beklerim
selcuk hocam sizide beklerim

yavru vatan KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ

mardinde yaşıyorum beklerim sizleri yardımddı olusam seviminirim

mardinin çok güzel oldğnu duymştm ;)) neden olmsn ;)))

mardin harika olur görmeyi çok istiyorum bir türlü fırsat bulamadım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri