Yarıyıl hediyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elizan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elizan
Arkadaşlar öğrencilerimize gelişim raporlarının yanında küçük hediyeler versek....Neler olabilir fikri ya da deneyimi olan var mı??

:36_15_4:ben öğrencilerime nazar boncuğu dağıtmayı düşünüyorum. kız öğrencilerin boncuğuna pembe erkek öğrncilerinkini mavi kurdele ile süslemeyi düşünüyorum.

Ben öğrencilerime hikaye kitapları hediye ediyorum. Çok mutlu oluyorlar.Tatil dönüşü arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.

Arkadaşlar öğrencilerimize gelişim raporlarının yanında küçük hediyeler versek....Neler olabilir fikri ya da deneyimi olan var mı??
çok masraflı olmaz ise yarıyıl tatil kitabi olabilir yada şirin bir yap boz takımı olabilir.

nazar boncuğu ve yapboz değişikmiş,güzelmiş... teşekkür ederim

Biz karnelerle birlikte öğrencilerimize taçlar yapıp pul ve simlerle süsledikBayıldılar.Nazar boncuğu ve toptancılardan erkek çocuklara silgi kız çocuklara süslü tokalar aldığımda olmuştu

Biz karnelerle birlikte öğrencilerimize taçlar yapıp pul ve simlerle süsledikBayıldılar.Nazar boncuğu ve toptancılardan erkek çocuklara silgi kız çocuklara süslü tokalar aldığımda olmuştu
HOCAM güzzel bir fikir taçlar harika fikirmiş teşekürler....

bende öğrencilerime renkli kartondan küçük el çantaları yaptım ve içinede tüle sarılmış renkli jelibon şekerler hediye ettim çok cici oldular .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri