Yarın yapacağımız Jetler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
Yarın çocuklara oluklu mukavvadan sesten 5 kat hızlı jet uçakları yaptıracağım. Önce kendim yapayım beğenirsem yaptırayım dedim ve işte ortaya çıkan görüntü:

...

Ama ne mutlu bana ki yenilgiyi kabul etmeyen bir yapım var. Açtım google images'i yazdım anahtar kelimemi. Fotoğraftaki jetleri inceledim ve etkinliği baştan yaptım. Ortaya böyle bir görüntü çıktı:

...

Sonuç olarak yarın yaptıracağım etkinliğin kalıbı hazır... :) İnşallah güzel olacak... :)

Ekli dosyalar

• DSCF5018 (Kopyala).jpg
    DSCF5018 (Kopyala).jpg
    88.6 KB · Görüntüleme: 1
  • 2.jpg
    2.jpg
    87.6 KB · Görüntüleme: 3
  • 3.jpg
    3.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 1
  • 4.jpg
    4.jpg
    86.2 KB · Görüntüleme: 2
  • 5.jpg
    5.jpg
    90.8 KB · Görüntüleme: 3
  • 6.jpg
    6.jpg
    87.4 KB · Görüntüleme: 4
İşte jetlerimiz...:
...........

Ekli dosyalar

• DSCF5038.jpg
    DSCF5038.jpg
    50.8 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5039.jpg
    DSCF5039.jpg
    24.7 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5040.jpg
    DSCF5040.jpg
    25.7 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5041.jpg
    DSCF5041.jpg
    29.2 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5042.jpg
    DSCF5042.jpg
    23.7 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5043.jpg
    DSCF5043.jpg
    26.2 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5044.jpg
    DSCF5044.jpg
    28.5 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5045.jpg
    DSCF5045.jpg
    22.5 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5046.jpg
    DSCF5046.jpg
    26.8 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5047.jpg
    DSCF5047.jpg
    25.1 KB · Görüntüleme: 0
  • DSCF5048.jpg
    DSCF5048.jpg
    52.1 KB · Görüntüleme: 1
Not: Kürdanları sokmak zor olduğu için önce iğneyle delikleri açmak gerekiyor.

hocam zor bi etkinlik gibi geldi.teşekkürler.tam bir maket gibi görünüyor.

hocam zor bi etkinlik gibi geldi.teşekkürler.tam bir maket gibi görünüyor.

Hocam buna benzer 3. etkinliğim. Ve inanın bana bu sene en kolay yaptırdığım etkinlikler bunlar. (Oluklu kartonları şerit halinde ben kestim. Ama çocuklara da kestirebilirsiniz. Ve kürdanları sokacakları yerlere ben önceden iğne ile delikleri açtım.)

Etkinlik şu sebeple basit: Adım adım gidiyorum. Önce tek tek parçaları veriyorum. Parçalarla yaptıkları şey rulo şeklinde sıkıca yuvarlamak. Sonra yapıştırıcıyı sürmek. Sonra 1 tane de kendim yapıyorum aynısından. Yaparken tek tek hangi parça nereye yapıştırılacak gösteriyorum. Yapıştırıcılar sağlam tutmadığı için yapıştırdıkları yerden iğne ya da kürdan ile sağlamlaştırıyorum. Başka hiç bir şeyi yok.

Ve işin en güzel yanı da etkinlikler çok ama çok güzel görünüyor. Yani aynen dediğiniz gibi. Maket gibi görünüyor. Etkinlikler o kadar güzel oldu ki her etkinlikten sonra şimdi başka ne yaptırabilirim diye düşünüyorum.

Kar yağdığında kardan adam yaptıracağım. Bir de ayıcık gibi bir şey görmüştüm onu yaptıracağım. Daha da düşünütyorum neler yaptırabilirim diye. Seneye de daha az fon kartonu daha fazla oluklu karton isteyeceğim. :D

ben eva ve oluklu karton çok kullanıyorum hocam etkinlikler daha bir 3 boyutlu oluyor.velilere eva biraz pahalı geliyor ama ben senede bir kez ladırdığım için çok da sorun olmuyor.

Eva hiç kullanmadım. ilk 2 senemde bilmiyordum. Son 3 senedir de birleştirilmiş sınıf köy okulundayım. Ama olukmu mukavva neredeyse fon kartonu kadar aldırıyorum. Bolca da kullanıyorum. :)

Çok güzel olmuş hocam paylaşımınız için teşekkürler :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri