Yarım saatlik bir vakit geçirmem laızm.Onlara nasıl bir aktivite

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@alpiş
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin.5 yaşında bir çocuk annesiyim.Oğlum bu yıl anaokuluna başladı.Öğretmeniminiz beni aile katılımı için okula davet etti.Çocuklarla yarım saatlik bir vakit geçirmem laızm.Onlara nasıl bir aktivite sunabilirim.Minikleri nasıl eğlendirebilirim.Fotoları açamadığım için sizin faaliyetlerinizi göremiyorum.Lütfen ama lütfen bir fikir verin bana..İlk kez böyle bir şey geliyor başıma.Bu yarım saati en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.Çocuklar evlerine gittikleirnde gülen yüzleriyle mutlu bir şekilde anlatsınlar o günkü aktiviteyi anne babalarına istiyorum..Oğlum ve arkadaşları çok ama çok mutlu olsunlar istiyorum.O muhteşem fikirlerinizi bekliyorum ve çok ama çok teşekkür ediyorum...

en basiti onlara hikaye okuya bilirsin ve hikaye bittikten sonra hepsine kırtasiyelerde satılan gülen yüz yapışkanları var ya onlardan takarsın veya imkanın varsa onlarla bırlikte puding yap ve daha sonra yesinler çok hoşlarına gidiyor

yarım saat kısa ve hızlı geçecek bir süre.sizi öğretmeniniz hangi etkinlik saatinde davet etti sanat etkinliği ise sulu boyayı tercih etmeniz bir çok öğrencinin hoşuna gidecektir.Oyun etkinliği ise müzikli yarışmalar patik yarışı sandalye kapmaca gibi oyunlardan oynatmanız ve 1.olan öğrenciye ödül vermeniz güzel olucaktır diye düşünüyorum çocuğunuzunda mutlu olmasını düşünürsek evde renkli fon kartonlarına gülen yüzler yapıp etkinlikleriniz bittikten sonra çocuğunuza dağıttırabilirsiniz umarım işinize yarar...

en basiti onlara hikaye okuya bilirsin ve hikaye bittikten sonra hepsine kırtasiyelerde satılan gülen yüz yapışkanları var ya onlardan takarsın veya imkanın varsa onlarla bırlikte puding yap ve daha sonra yesinler çok hoşlarına gidiyor

evet stickerlar çok hoşlarına gidiyor balonda bir çok çocuğun sevdiği bir ödül

Bence onlara bir şarkı söyleyin.onların öğrenebileceği bir şarkı. Ormanda bir kuş adlı şarkı var biliyormusunuz? internetten bulabilirsiniz.Bu şarkı bir hikaye gibi olduğu için ve müziği çok eğlenceli olduğu için çok hoşlarına gidecektir.Şarkı sonunda da kuşa nolmuş file nolmuş şeklinde sorular sorarak yine çocukları ödüllendirebilirsiniz.Eminim akşam eve gittiklerinde şarkıyı söyleyeceklerdir.Şarkı çok basit çünkü....Kolay gelsin şimdiden.Neticeyi bildirin de biz de öğreneleim:))

Çok ama çok teşekkür ediyorum..Dün tesadüfen buldum ben bu siteyi..Ve çok keyif alarak takip ediyorum.Yardımlarınız , o güzel fikirleriniz çok işime yarayacak..Size mutlaka günün raporunu yazacağım :) Sevgilerimle..

Bence Onlarla mutfak çalışması yapın. Çok severler. Hele de 5 yaş çok hoşlarına gider. Birkaç çeşit meyve alın. Onları çocuklarla beraber temizleyip beraber meyve salatası yapın. Hep beraber de yiyin.Meyvelerin ne kadar sağlıklı olduğunu anlatın bu sırada.Onları yıkamadan yememeli gibi bilgiler de verilebilir.Hem kalıcı bir öğrenme olur, hem de zevkli olur.:504xn:

un, tuz, tutkal (belki biraz sıvı yağ) ile oyun hamuru hazırlayın. oonlarında yoğurmasına izin verin. içine tutkal koyduğumuz için yiyemeyeceklerini anlatın tabiki :D
(gida boyası kulanabilirsiniz ama elerinde çok iz kalır)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri