yardımm:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aşkistan33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:59
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aşkistan33
[TABLE="class: cms_table_MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="width: 210, bgcolor: transparent"]SERBEST ZAMAN; Etkinlik merkezlerinde serbest oyun
SANAT; Artık materyalle örümcek
OYUN; Sepetle dans oyunu
TÜRKÇE; İnsan Hakları şiiri, Demokrasi ve insan hakları ile ilgili grup sohbeti
[/TD]
[TD="width: 120, bgcolor: transparent"]
Başkalarının başarısını takdir edebilme.[/TD]
[TD="width: 113, bgcolor: transparent"]RAKAMLAR[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Önünde-arkasında kavram çalışması[/TD]
[TD="width: 94, bgcolor: transparent"]1 paket tüylü tel gönderiniz.(Kırtasiyeden temin edebilirsiniz)[/TD]
[TD="width: 113, bgcolor: transparent"]

KUKLA İLE
HİKAYE[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu konuda bana yardımcı olurmusunuz nasıl hazırlıcam anlamadım :( sımdı ben burda sadece serbest zmanımı yapıcam hepsınımı napmam lazım

Bunu nereden buldunuz? Bu 1 günlük plan. Fakat amaç-kazanımları plandan çıkararak planı kısaltmışlar. Daha doğrusu daha az yere sığmasını sağlamışlar.

Bu planda:
Serbest zaman (Serbest oyun)

Sanat (Artık materyalle örümcek)

Oyun-Hareket (Sepetle dans)

Türkçe (İnsan Hakları ile ilgili bir şiir ve insan hakları hakkında biraz sohbet ; ardından da kukla ile bir hikaye. İsterseniz hikaye insan hakları ile ilgili olsun derseniz kendiniz uydurabilirsiniz)

Okumaz-Yazmaya hazırlık (Rakamlar , yıllık plandan hangi rakamda olduğuna bakınız ; ön/arka ile ilgili bir kavram çalışma sayfası)

Ayrıca başkasının başarısını takdir edebilme kazanımını da kazandırmanızı istemiş. Bunu etkinliği güzel olanları alkışlatarak ya da yarışmada kaybedenlerin kazananları tebrik etmesini sağlayarak yapabilirsiniz.

Ve tüylü tel isteyecekmişsiniz ailelerden. (Sanırım sanat etkinliğinde örümcek ağı ya da örümceklerin bacaklarını yapmak için kullanılacak.) Bunu da plandan 1 gün önce bir kağıtla ailelere göndererek isteyiniz.

Ben yukarıdaki tablodan bunu anladım. Yanlışım olabilir. Çünkü ilk defa böyle bir plan görüyorum.

günlük plan uygulaması bu,bunu verdiğine göre ya içinden birini seçip uygulayacaksınız.ya da tamamını hazırlayacaksınız.kaçıncı sınıf olduğunuza bağlı.son sınıfsanız tamamen günlük plan uyguluyorsunuz,alt sınıflardaysanız herhangi birini.bu planı size verene sormanız daha sağlıklı olur bence

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri