YARDIMLARIN GİTTİĞİ OKULLAR

Çok mutlu oldum..resim gönderdiğiniz için teşekkür ederiz..Bu çocuklar ve böyle öğretmenler herşeyin en iyisine layık...

ne yalan söyleyim ben resimleri görünce çok üzüldüm dolapları var sınıfları var içleri boş ve biz bu kadar duyarsız davranıyoruz 20 kişi ne demek ya bence bunu tekrarlamalıyız bu çocuklar için çabalamıyormuyuz selçuk bey tekrar başlatalım iyi bir kampanya hatta hazırladığınız sitemizin tanıtım afişi gibi bir afiş hazırlayalım okullarımızın panosuna asalım ne dersiniz arkadaşlar....

allah bizi de böyle durumda bırakmasın göreve başlamak en büyük korkum daha fazla yardım yapamadığım için üzgünüm:(

Kitap satın alarak yeni kampanyamıza katkıda bulunabilirsiniz.

Ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz.En azından yardım edenlere 1 teşekkür edilmeliydi ama bazı öğretmen arkadaşlarımız bunu bile yapmadılar.
Bundan sonra yardım giden okullar seçimlerinde daha seçiçi olacağız.

selçuk hocam kendini çabalarınızla ve desteklerle yaptığınız yardımları allah önünüze getirsin. dualar yanınızda olsun.
teşekkürler!

Bende **nuray**hocaya Katiliyorum.....okul öncesi Eğitimin Gelişimi Için Elinizden Geleni Yapiyorsunuz Bende Size Elimden Geldiğince Destek Olmak Istiyorum Hocam...ilk Olarak Kitap Ve Dergi Alarak Başliycam Bu Işee ...teşekkürler :)

merhaba selçuk bey ben serap şu an yozgatın aydıncık ilçesinin dereçiflik köyünde çok zor şartlar altında görev yapmaktayım velilerimin ve okulumun maddi olanaksızlıklarından dolayı elim kolum bağlı bu yüzden sizden ricam sınıfıma yardım yaparmısınız lütfen
Dereçiftlik İlk Öğretim Okulu .AYDINCIK/YOZGAT
SERAP DUYAR
05393171509
05438662562

slm
bende yardım ıstıyorum 27 örencım var aidat alamıyorum ögrencılerı kayıp etmektense istememeyı tercıh edeyorum lutfen banada yardım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri