Yaratıcı, hem de çoook yaratıcı drama!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:51
teşekkürler

çok ilginç geldi fakat geçişlerde ilgiyi nasıl toparladınız keşke elinizdeki görüntüleri de yollayabilseniz elinize sağlık

Çok teşekkürler

çok ama çooooooooooook teşekkürler arkadaşım:)

çok güsell bir çalşma çokk tşk ederiimm

okurken heyecanlandım paylaştığın için sağol

Paylaşım için teşekkürler.

arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi sınıfımda kendi görüntüsünün yayınlanmasından hoşlanmayan arkadaşlarım var. bu yüzden paylaşamam kusura bakmayın. geçişler kendiliğinden geliyor bişey kullanmadık, zaten farklı kılan tarafı da bu. selamlar

Tşkler paylaşımın için:) Nalan Olgun hocam süper bir lider ve öğretmen çok eğlenceli enerji dolu, hayran olunacak biri. Benim drama liderlik kursuma giriyor bu sene, 2. aşamadayım bende onun gibi bir lider olucam inşallah:) Bu akşamda kursa gidicem:)

çok şanslısınız hocam.selam söylerseniz sevinirim. Abant izzet baysaldan bir öğrenci sizi hiç unutamamış dersiniz

güzel bir çalışma bizimde yüz yüze eğitim kursu var hafta sonu bunu uygulamayı düşünüyorum....

Naturel hocam kusura bakmayın geç gördüm yazdığınızı:) başüstüne slmlarınızı iletirim:))

teşekkürler hocam :)) Ah bi izmire gelse.. Şöyle bizim okuloncesi forum ekibi çağırsa... Selçuk Aydın hocanım kulaklarını çınlatmak gibi olmasın ama keşke çağırsalar :)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri