Ve İŞteeeee Benİm Sinifim Ve Benİm Bicirlarim :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüsna_eylül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:40
hocam okukulunuz ve sınıfınız harıka miniklerde cok tatlı masallah inş basarılı bır yıl gecırırsınız bu harıka yerde

Her şey çok güzel canım başarılar dilerim:)

sınıf, öğretmen, öğrenciler, hepsi birbirinden güzel daha ne olsun bize hayırlı olsun demek düşer :)
umarım muhteşem bir yıl geçirirsin hüsna hocam...

çok teşekkür ederim canım kayseri olmadı nasip gaziantebe imiş :)

böyle bir sınıftan kim çıkmar ister ki bayıldım valla herşey çok mükemmel
yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim

İnşallah herşey dilediğin gibi olur Hüsnacım. Okulunuz çok güzel.

HÜsnacim okulun,sinifin Çok gÜzelmİŞ. BaŞarilar dİlerİmmm

burası sınıf değil hocam harikalar diyarı....

burası sınıf değil hocam harikalar diyarı....

:):):) güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum gerçektende harikalar diyarı denecek kadar var koşullar çok güzel ve herşeyin daha iyisi daha güxeli olsun diye gerçekten çok emek veriliyor okulumuzda :)

herşey güzel inşallah eğtim-öğretim döneminizde ii geçer ..şimdiden başarılarrrr...

okulunda sınıfında harika, sınıfın cıvıl cıvıl ellerine sağlık. Arılara ve mobillere bayıldım.Yeni öğretim yılında başarılar diliyorum.:)

çoook teşekkür ediyorum bu güzel dilekleriniz için

çok güzeller ellerinize sağlık öğrencilerinizde çok tadlıııı

merhaba hüsna hanım çok güzel bir sınıfınız var gerçekten harikalar yaratmışsınız. Ben bugün işe başladım 2 yaş grubuna bakıyorum ama bi sıkıntım var sınıfım bomboş bana yardımcı olabilirmisiniz tşk

merhaba hüsna hanım çok güzel bir sınıfınız var gerçekten harikalar yaratmışsınız. Ben bugün işe başladım 2 yaş grubuna bakıyorum ama bi sıkıntım var sınıfım bomboş bana yardımcı olabilirmisiniz tşk

tabiki yardımcı olurum neden yardımcı olmayayım isterseniz kalıplarını ekleyebilirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri