Van'da Fevzi Geyik İlköğretim Okulunda Çalıiıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esraunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esraunal
merhaba arkadaşlar ben de van da fevzi geyik ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim

ben de marmarada öğrenciyim hoşgeldin.........

teşekkür ederim meşlektaşlarım ve adaylarıyla birlikte olmak güzel

merhaba esraunal bu okul vanın neresinde tam olarak bende yyu da okuyorum

karşıyaka mahallesinde burda haçort diyorlar

Sitemize hoşgeldiniz...

teşekkür ederim

teşekkür ederim

hergün yeni öğretmen ve öğrenci arkadaşlarla burda buluşmak ne güzel...
öğretmenim hoşgeldiniz...

Esra öğretmenim hoş geldiniz sitemize biraz geç oldu ama kusura bakmayın anca yetiştim :)

insanın dilinden anlayan birileriyle birlikte olması gerçekten çok güzel teşekkür ederim

hoşgeldin aramıza..benimde ilk görev yerim van-gevaş idi. şimdi Bayburt'tayım...Van güzel bir şehir. tadını çıkar. başarılar...

sizde hoşgeldiniz.evet van güzel tadı ne kadar çıkarsa çıkarmaya çalışıyorum

hoşgeldin aramıza..benimde ilk görev yerim van-gevaş idi. şimdi Bayburt'tayım...Van güzel bir şehir. tadını çıkar. başarılar...

gevaşın ta hangi okuldaydınız.esra hocam merhabalar .bende van da okudum .vanda da görev yapıyorum sana başarılar dilerim.

esra halen fevzi geyiktemisin.

merhaba benim de görev yerlerimden biri vandı ilk olarak vanmerkezde lütfiye binnaz saçlı i.ö.o. çalışmaya çalıştım ama çalışamadım öğrenci bulamadık da ))) daha sonra gevaş ilçesinde çalıştım kapanışı da başkalede yaptım )))ama samimiyetle şunu söyleyebilirim ben orda çalıştığım her an zevkle çalıştım çocukların aldıklarını verme çabası görülmeye değerdi.şartlar zor ama inanın çocukların yüzündeki gülümse her şeye değer başarılar dilerim

hoşgeldiniz......

hoşgeldiniz.bende ahlat ilçesindeyim(Bitlis)'in.yakın sayılır

hoşgeldiniz esra öğretmenim... güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...başarılar......

teşekkür ederim esra seni görmekte güzel uzun zaman olmuştu görüşmeyeli.msn varsa özeldede görüşebiliriz.hadi kolay gelsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri