Van merkez ve merkez köylerine atananlar....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan civcivcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
arkadaşlar ben 17-19 unda bilet aldım daha fazla erteleyemiyorum çünkü ev tutmam lazım ki evi taşıyacağım 1 inde iş başı anca diyorum....

arkadaşlar sözleşmeliye eş durumu tayini var değil mi????ben var diye biliyorumda birisi kafamı bulandırdı..

minniş merhaba hocam seninle aramda 7 km. mesafe var....umarım orda tanışırız...nereden gidiceksin van a ...ben çanakkale

sinem hocam merhaba bende bursadan gıdıcem yakınmısız bırbırımıze çok memnun oldum. hangı tarıhlere bılet almayı dusunuyosun ben 25 gıbı dıyorum bakalım cunku atamalar ancak o tarıhı bulur gecer bıle. ordada tanısırız ınsallah adım enise tekrar memnun oldum görusmek dılegıyle...

bende mumnun oldum Enise hocam... bursa güzel şehir keşke atandığımız yer içinde öğle diyebilsem...:( ama olsun çok bekledik sonuçta oldu....karşılaşırız tabiki neden karşılaşmayalım... bende 20_25 arası orda olucam....beni ekle msn den sinemkayikci@hotmail.com

olsun saglık olsun... orayada alısırız ordan ayrılırkende zor gelecektır emın olkı öğrencilerimiz çiçek gibilerdir şimdi... onlar biize sahip çıkarlar..ekledım senı msnden görusmek uzere..

istek gelmemiş hocam...bir daha deneyin isterseniz....görüşürüz...

merhba hocam ben de çanakkaleliyim. van ercişe atandım.çanakkaleli olduğunuzu duyunca sevindim. inşallah görüşme şansımız olur.

minniş merhaba hocam seninle aramda 7 km. mesafe var....umarım orda tanışırız...nereden gidiceksin van a ...ben çanakkale
merhba hocam ben de çanakkaleliyim. van ercişe atandım.çanakkaleli olduğunuzu duyunca sevindim. inşallah görüşme şansımız olur.​

ida belkide tanışıyoruz....umarım karşılaşırız...msn mi yukarıda yazdım ekle istersen...

ben van merkezde köy öğretmeniyim hocam.belgelerinizi bir an önce getirip göreve başlamanızı tavsiye ederim.ileride tayin istemede ve emeklilik için size avantaj getirir.

s-i-n-e-m hocam merhabalr. bende saray çaybagı i.ö. atandım. siz şuan sanırmm saryda ögretmenlik ypmaktasınız.saryda nerde kalıyosunuzimkanlar nsıl.siznle özelden görüşmek isterim. msn de ekledim. en kısa zamndaa msj görürsünüz inşl:)

ben d çaldıran altıyola atandım. çaldıran da kalmayı düşünüyorum. Ama şartlar hakkında bilgim yok daha gidemedim tabi. Göreve başlama işlemleri için gittiğimde herşeyi iki günde halletmeliyim ki bir hafta tatil yapabileyim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri