Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
teşekkürler canan hocam
ağustos ataması ile birlikte yapılacak ben milli eğitime sordum öyle dedi..yani ağustos sonunu bulacak....Van merkeze atamasi yapilanlar baŞvurumuzu ne zaman yapiyoruz
valla beni hiç iyi şeyler beklemiyor onu biliyorum merkezden köye ulaşım yokmuş şehir şebeke suyunun kanalizasyon giderinin sağlık ocağı ve sağlık görevlisinin olmadığı köyde demekki anasınıfı öğretmeni olması daha elzemmiş.ne diyebilirim ki.....merhaba hocam ben da saray ilçesi değirmigöl ilköğretim okuluna atandım...ne yapmayı düşünüyorsun ...sarayda kötüymüş edindiğim bilgilere görebizi ne bekliyor...?
hocam okulun ilçeye 7 km uzakmış okulda 5 öğretmen 130 öğrenci varmış okula ait lojmanıda sınıf yapmışlar anasınıfını nereye yaparlar artık oda meçhul....benim okulda müdür odasını anasınıfı yapacakmış ..merhaba hocam ben da saray ilçesi değirmigöl ilköğretim okuluna atandım...ne yapmayı düşünüyorsun ...sarayda kötüymüş edindiğim bilgilere görebizi ne bekliyor...?
ben van merkez aktaş köyüne atandım ilkten umutsuzdum gitmeyi düşünmüyordum aslında ama dünden beri aramadığım ulaşmadığım yer kalmadı valilik belediye milli eğitim her yeri aradım muhtara müdüre hepsine ulaştım.ilkten merkezde oturmayı düşünüyordum çünkü 5 e giden oğlum var konuştuktan sonra köyde oturmaya karar verdim çünkü köyde her şey varmış.bir sağlık ocağı yok.şimdi biraz daha umutluyum bu arada sen nereye atandın söyle bende araştırır yardımcı olurum istersen....civcivcik....sen nereye atandın ....bende hiç birşey yok sendeatanalım dedikte bukadar da demedik yaaa
ayyy sürekli gülüyorum napıcaz bilmem
![]()
sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun hocam...civcivcik anne olmak bu meslekte çok zor...ben bekarım ama her zaman şunu derim bizi istedikleri yere anneleri çocuklarının evlerinin yanına atasınlar.... Allah yardımcın olsunben Van ' ın saray ilçesi değirmigöl i.ö.o. atandım...Saray'a 7 km miş...ilçede kalırım diyorum ama okul müdürüne bile ulaşamadım
milli eğitim müdürü çok sağlklı bilgi vermedi ...bakalım gidicem ve ordas karar vericem....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!