Van da düzenleyelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erenyldz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@erenyldz
okulöncesi eğitim performansı yüksek olmasına rağmen atamalarda öğretmen alımının büyük bir payını oluşturan van ilinde düzenleyelim.ben vada görev yapıyorum ve gönüllü de bulacağımın sözünüde veririm.
Burada ki halkın bilinçlenmesi gerekiyor...

vanda düzenlemeyelim vazgeçtim siz zaten okulöncesinin yaygın olduğu illerde bilinçli ailelere bilinçli bireylere veriyorsunuz seminerleri.vana ne hacet 1 haftadır konuyu açtım o kadar soyutlamışsınız ki kafanızda doğuyu yazımı farketme lüksünü bile göstermemişsiniz neyse arkadaşlar ben belirtmiştim doğunun en büyük sorunu ne terör ne işsizlikdir doğunun en büyük sorunu eğitimsizliktir .
gelecek okulöncesiyle şekillenebilir ama bu vurdum duymazlıkla vanda okulöncesiyle şekillenmez.hatta eğitim olmayan biryerde hiçbir şey şekillenmez.
sevgi ve saygılarımla.....

eren arkadaşa katılıyorum bu konuda bende yardım etmeye hazırım lütfen vanda olsun

vanda buluşalım

evet van'da okul öncesi eğitimle ilgili bir seminer düzenlenirse çok çok yararlı olacaktır,ayrıca buraya bir gelin gitmek istemeyeceksiniz:)

vanda düzenlemeyelim vazgeçtim siz zaten okulöncesinin yaygın olduğu illerde bilinçli ailelere bilinçli bireylere veriyorsunuz seminerleri.vana ne hacet 1 haftadır konuyu açtım o kadar soyutlamışsınız ki kafanızda doğuyu yazımı farketme lüksünü bile göstermemişsiniz neyse arkadaşlar ben belirtmiştim doğunun en büyük sorunu ne terör ne işsizlikdir doğunun en büyük sorunu eğitimsizliktir .
gelecek okulöncesiyle şekillenebilir ama bu vurdum duymazlıkla vanda okulöncesiyle şekillenmez.hatta eğitim olmayan biryerde hiçbir şey şekillenmez.
sevgi ve saygılarımla.....

arkadaş doğru söylüyor.. van gibi güzel memlekete bir kez olsun değer verip gelmiyor, buna karşın diğer illerde -bilemiyorum sırf katılımyüksek olsun, gelir de yüksek olsun diye mi-(AYNI İLDE) kırk tane seminer düzenliyorsunuz.. burdaki öğretmenlerin kendilerini geliştirmekiçin saatlerce yol gitmekten, dünya masraf yapmaktan başka hakları yok mu??!!!! sesimizi duyurmak için illa ki bağırmamız mı gerek?

Van'daki öğretmenlerin böyle seminerlere çok ihtiyacı var,lütfen bunu göz önünde bulundurun.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri