Üyelerimizdn ESRA AKKAYA hocamızı van depreminde kaybettik Allah'tan rahmet diliyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Neslihan KOÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Neslihan KOÇ
Esra Akkaya (28) memleketi Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi.

Erciş ilçesinde öğretmen arkadaşlarıyla birlikte kafeteryada oturdukları sırada meydana gelen depremde ölen Esra Akkaya'nın cenazesi Eskişehir'e getirilerek Yenikent Mahallesi'ndeki Yenikent Camii'nde tören düzenlendi. Törene Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin AK Parti'li başkanı Burhan Sakallı, ölen Esra Akkaya'nın annesi emekli öğretmen Havva Dudu Akkaya, babası emekli öğretmen Ahmet Akkaya, Bolu'da öğretmen olarak görev yapan ağabeyi Murat Akkaya ile çok sayıda kişi katıldı.
Yakınları, bekar olan öğretmen Esra Akkaya'nın tabutuna beyaz gelinliğini koydu. Öğle namazının ardından cenaze namazını Yenikent Camii imamı İsmail Çiftçi kıldırdı. İmam İsmail Çiftçi, namaz sırasında gözyaşlarına hakim olamayıp ağladı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Esra Akkaya, götürüldüğü Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.
Yakınları, Esra Akaya'nın 6 Eylül 2011 tarihinde Van'ın Erciş ilçesindeki Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda ana sınıfı öğretmeni olarak göreve başladığını söyledi. Bir yakını, "Esra olay günü okula seminere gitmiş. Öğleden sonra ise seminer iptal edilmiş. Annesini telefonla arayıp 'Seminer iptal oldu, ben de arkadaşlarla kafeteryaya yemek yemeye gidiyorum' demiş. Esra, gittiği 7 katlı binanın zemin katında bulunan Buse Kafe'de otururken depreme yakalanmış" dedi.

offf acımız bitmiyor bir türlüüü Allahtan rahmet diliyoruzz,mekanı cennet olsun,ailesine sabırlar....

Mekanı cennet olsun...nur içinde yatısn

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri