Usta öğreticilik sertifikam yok devlette çalışabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elcinse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elcinse
merhabalar. ben aöf 1. sınıfı bitirdim bu yıl 2ye kayıt yaptırıcam.usta öğreticilik sertifikam da yok ama şuan özel bi kurumda usta öğretici olarak çalışıyorum. özel okul beni her yönden çok yordu.bir devlet okulunda çalışmayı çok istiyorum. şu durumda çalışma imkanım var mı bilmiorum ama. bu konudaki bilgilerinizi bana da aktarırsanız çok sevinirim.

elcinse 4 yıldır staj yaptığım okullarda hiç kadrosuz çalışan görmedim. usta öğretici sertifikası olmadan devlet okulunda çalışanı da duymadım. ama arkadaşlarım vardı, senin gibi açık öğretim 1. 2. sınıflarda okuyup ücretli öğretmenlik yapan, bilmiyorumki onların hepsinin serfikası varmıydı. kız meslek lisesi mezunumusun? bence sen bu sorunu aöf bölümü var oraya yazarsan seni daha iyi bilgilendiriler.

Usta öğretici sertifikan olmadan milli eğitimde çalışamazsın ancak özel okullarda çalışabilirsin

hiç sanmıyorum

kadrosuz usta öğreticilik için kesinlikle usta öğretici belgesinin şart olduğunu biliyorum devlet için... alım esaslarını okursanız yine sitede bu konuyla ilgili çok açıklamalı yazılar var inş herşey ii olur senin için

sta öğretici atama esaslarını bi zahmet okursan öğrenebilrisin

ben 5yıldır ustaöğretici olarak çalışıyorum her yıl başvuru yaptığımda sertifikayı da istiyolarr.kesinlikle sertifika olmalı....

teşekkür ederim

arkadaşım mezun olmadan sertifikasız kesinlikle çalışamıyorsun sertifika şart mezun olunca anca sertifikasız diplomanla basvurabilirsin

arkadaşlar usta öğreticiler ne kadar maaş alıyor?bileniniz varmı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri