Usta ÖĞretİcİlİk kÖlelİĞİne son

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asya27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asya27
Elimize tarihi bir fırsat geçti.Danıştay lise mezunlarının usta öğretici olarak görevlendirilmelerini iptal etti,okul öncesi eğitim 32 ilde zorunlu hale getirildi.Usta öğreticilik köleliğine bir son verelim.Bizi atamak zorundalar.Ama biz usta öğretici olarak çalışmayı kabul edersek bizleri atama gereği duymayacaklar.Yıllardır böyle olmuyor mu?Gelin başvru yapmayalım,ulaşabildiğimz kadar arkadaşlarımıza ulaşalım başvuru yapmasınlar.Örgütlenelim,ne pahasına olursa olsun başvuru yapmayalım.Çoğumuzun oradan gelecek paraya ihtiyacımız var ama örgütlenirsek sonunda mutlaka kazanan bizler olacağız.Bakın arkadaşlarımız açlık grevi yaptılar.Bizler de birşeyler yapabiliriz.En zında usta öğretici olarak çalışmayı red edebiliriz.Herkes elini taşın altına koysun.Aciz,çaresiz olmadığımızı gösterelim.Lise mezunları başvuru yapamıyor,32 ilde de zorunlu oldu.Yani çok fazla okul öncesi öğretmenine ihtiyaçları var.Peki bizler usta öğreticiliğe başvuru yapmazsak ne olacak?Düşünün lütfen.Bizleri atamaları zorunda bırakalım.Yoksa daha çok sürüneceğiz.Hepimiz aynı işi aynı diplomayla çok daha ucuza yaptığımız gibi kendimizi de çalıştığımız okullarda ezik hissediyoruz.Kendimize haksızlık etmeyelim.Buna müsaade etmeyelim.Eğer sonunda kazanacaksak(ki kazanacağız,bizleri mutlaka atayacaklar)biraz sıkıntılara katlanalım.Hepimize kolay gelsin.

elimize tarihi bir fırsat geçti.danıştay lise mezunlarının usta öğretici olarak görevlendirilmelerini iptal etti,okul öncesi eğitim 32 ilde zorunlu hale getirildi.usta öğreticilik köleliğine bir son verelim.bizi atamak zorundalar.ama biz usta öğretici olarak çalışmayı kabul edersek bizleri atama gereği duymayacaklar.yıllardır böyle olmuyor mu?gelin başvru yapmayalım,ulaşabildiğimz kadar arkadaşlarımıza ulaşalım başvuru yapmasınlar.Örgütlenelim,ne pahasına olursa olsun başvuru yapmayalım.Çoğumuzun oradan gelecek paraya ihtiyacımız var ama örgütlenirsek sonunda mutlaka kazanan bizler olacağız.bakın arkadaşlarımız açlık grevi yaptılar.bizler de birşeyler yapabiliriz.en zında usta öğretici olarak çalışmayı red edebiliriz.herkes elini taşın altına koysun.aciz,çaresiz olmadığımızı gösterelim.lise mezunları başvuru yapamıyor,32 ilde de zorunlu oldu.yani çok fazla okul öncesi öğretmenine ihtiyaçları var.peki bizler usta öğreticiliğe başvuru yapmazsak ne olacak?düşünün lütfen.bizleri atamaları zorunda bırakalım.yoksa daha çok sürüneceğiz.hepimiz aynı işi aynı diplomayla çok daha ucuza yaptığımız gibi kendimizi de çalıştığımız okullarda ezik hissediyoruz.kendimize haksızlık etmeyelim.buna müsaade etmeyelim.eğer sonunda kazanacaksak(ki kazanacağız,bizleri mutlaka atayacaklar)biraz sıkıntılara katlanalım.hepimize kolay gelsin.
arkadaŞim sİz kaÇ kİŞİnİn bu duyuruya kulak asacaĞini saniyorsunuz?
Ben Şahsen bİrİ bana gelbaŞvurma dese bİr yillik parami senmİ vereceksİn derİm??? Dedİmde.meb zaten enİnde sonunda bİze o kadroyu verecek ama buyil ama ÖnÜmÜzdekİ yil.....lİse mezunlari baŞvuru yaptiklari zaman meb e gİdİyorduk bİr kalabalik bİr kuyuruk sankİ bedava daĞitilan bİŞeyler var meĞer kuru kalabaliĞin sebebİ onlarmiŞ.geÇenlerde meb bİnasina gİttİm havada sİnak bİle uÇmuyor deĞİl korİdorlarin kalabalik olmasi :) ne dİyeyİm umarim destek gÖrÜrsÜnÜz (sanmiyorum ama ) ..... Saygilar.

hocam çok iyi diyosunuz çok güsel düşünüyosunuz da . hocam ben atanamıyorum çalişmaya da mecburum deyip başvuruyolar. dinlemezler hocam...........

çok fazla geçim sıkıntısı çeken insanlara bişey diyemem ama 600 milyona hiç ihityacı olmayıp usta öğreticilik yapan çok insan var bi seneliğine özel okullara kreşlere ya da başka kurumlara yönelsek de şu açık kapanmasa keşke o zaman çoğumuzu almak zorunda kalacaklar

Herkesin o paraya ihtiyacı var biliyorum.İnanın benim de var.Ama herşeyin de bir bedeli var.Emek vermezsek ödül kazanamayız.Ben kararlıyım.Böyle usta öğreticilik yaparak da elimize birşey geçmiyor.Hafta sonu para almadığımız gibi sigortamızı da yatırmıyorlar.Bu kanuna da aykırı.Peki neden özel seköre Çalışanın sigorta pirimi 30 gün yatırtıorlar.İşte!Bizi sömürüyorlar.Sevgili arkadaşım trend 2309, sen baştan yeilgiyi kabullenmişsin.Böyle düşünme.Kaderci olma lütfen.Kısa vadede belki 600 liradan olacağız ama uzun vadede neler kazanacağımızı kadrolu öğretmenlerden görebilirsin.En basidinden öğretmen lduğumuzu anlayacağız,kendimizi değerli hissedeceğiz.İnanıyorum örgütlü olabilirsek çok kısa sürede atanacağız.Düşünsenenize eylül ayında en basidinden 32 ilde o kadar sınıf,o kadar öğrenci öğretmensiz olursa ne yapacaklar.Usta öğreticilik kaderimiz değil.Usta öğretici olmayacağız!!!

Herkesin o paraya ihtiyacı var biliyorum.İnanın benim de var.Ama herşeyin de bir bedeli var.Emek vermezsek ödül kazanamayız.Ben kararlıyım.Böyle usta öğreticilik yaparak da elimize birşey geçmiyor.Hafta sonu para almadığımız gibi sigortamızı da yatırmıyorlar.Bu kanuna da aykırı.Peki neden özel seköre Çalışanın sigorta pirimi 30 gün yatırtıorlar.İşte!Bizi sömürüyorlar.Sevgili arkadaşım trend 2309, sen baştan yeilgiyi kabullenmişsin.Böyle düşünme.Kaderci olma lütfen.Kısa vadede belki 600 liradan olacağız ama uzun vadede neler kazanacağımızı kadrolu öğretmenlerden görebilirsin.En basidinden öğretmen lduğumuzu anlayacağız,kendimizi değerli hissedeceğiz.İnanıyorum örgütlü olabilirsek çok kısa sürede atanacağız.Düşünsenenize eylül ayında en basidinden 32 ilde o kadar sınıf,o kadar öğrenci öğretmensiz olursa ne yapacaklar.Usta öğreticilik kaderimiz değil.Usta öğretici olmayacağız!!!
asya 27 arkadaşım bende sizi anlıyorum.inanın bana öğretmen kıymeti verilmeyen bir usta öğretici durumunu kimse benden iyi anlayamaz.ben bir çok sorun yaşadım.öyleki ben kadrolu öğretmenle sorunlar yaşadım ve bunu velilerimde biliyorlardı idareye gidip konuşmuşlardı.idareden gelen cevap beni yıktı idareden gelen cevap hocahanım kadrosuz diğeri kadrolu bişey yapamayız.niye kadrolu olanlara bişey yapılamıyormu ??? herkes işine geldiği gibi davranıyor.idare istese öğretmene haddini bildirir.uyarır çok ki zora girerse soruşturma açar.her ne hikmetse idareninde zoru bizimle ..bir idareci veliye bile hocahanım kadrosuz diyorsa diyecek hiç birşey yok...ben çalıştığım okulda duydum sene başında onayım çıkmış oraya görevlendirilmem için.bişekilde idareden imza çıkacak ki ben öğrenci toplayayım.idareye imzalama gelmesin diyenler olmuş..ben eski velilerime haber verdim öğrenci toplayayım diye eski öğrencilerimden birinin kardeşini getirmişler yazdırmaya evrak masada duruyor bilgisayara işlenmiyor sırf öğrenci sayısını az gösterip benim işe başlamamı engellemek için.siz olsanız neyaparsınız?? meydan öyle insanlara kalmışki bu tarz insanların yüzünden ben usta öğretici de olsam çalışacam.kararlıyım.çünkü eğitim bukadar basit değil.nasılsa kadrolu öğretmenim en fazla beni başka okulda görevlendirriler yine maaşımı çatır çatır alırım deyip oyuncakla çocuklara gün geçirip,ymeğinide öğrenciden çıkaran öğretmenlere inat bu işi iyi yapıyorum kendimi geliştirip daha iyi öğretmen olmaya çalışıyorum.ve kendimi geliştirmeye devam edecem kim ne derse desin.isterse idare sahip çıkmasın veliler herşeyin farkında.biz toplam kalite yönetimim seminerine katıldığımızda bize öğrenciler müşteri öğretmen hizmmet verendir.önemli olan müşteri memnuniyetidir dendi. ben iyi hizmet verdikten sonra kimse umrumda değil....

Allah yardımcınız olsun, gerçekten üzüldüm, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Öğretmenim canım benim canım benim
Seni ben pek çok pek çok severim
Sen bir ana sen bir baba
Her şey oldun artık bana

Allah şu mübarek günler hatrına size öyle geniş bir kapı açsın ki yüzünüz gülsün inşallah.:)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri