Usta öğreticiliğe hayır diyelim önümüzü kapatmayalım diyenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
arkdaşlar puanı 58-60'ın üzerinde olanlar başvurmayın şu usta öğreticiliğe 1 aycık sabredin ya ne olur bakın siz başvurmayınca nasıl mecbur büyük bir alım daha oluıcak kendi ekmeğinizle kendiniz oynamayın ne olur bin düşünün bir hareket edin lütfen

Ben de hayır diyorum ve başvurmayacağım.Bir kaç ay sabredelim. Biliyorum o ücrete ihtiyacı olan pek çok arkadaşımız var. Lisans mezunlarını sadece alıyorlar.Açık kapanma zaten.Sabır lütfen...

2009 KPSS puanım 72.506 sadece sözleşmeli ve kadrolu tercih yapacağım,
Daha önce usta öğreticilik yaptım bu sene başvuru yapmayacığım.
Hiç bir yere görevlendirme yapılmasa da bu riski göze alıyorum.Evliyim ve paraya da herkes gibi ihtiyacım var. Ama MEB'in bu usta öğreticilik oyununa gelmeyeceğim. Gerekirse özel anaokullarında çalışmaya razıyım.

ya herkes bir ustaöğreticiliğe hayır desin bakiiimmmmmmm
HAAAAAAAAAAAAYYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..

hayırrr, aslaaa, katiyen....
ama;
herkezin dediğinin arkasında durması lazım. Ben müracat etmiyorum, mevsimlik işçilik bu resmenn..
Lise mezunları danıştay kararı ile çalışamıyo, eskiden de hayır desekte açık kapanıyodu. şimdi HAYIR diyelim.
8000 kontenjan 5000e çekildi, illere nabız yoklamak için müracat aldırdılar ve baktılar ki herkez geliyo, 2000 kar edelim dediler. Yoksa son anda mı meb atayacaktı sanki, bence taaa başından belliydi. oyuna geldik

arkadaşlar bizler başvuru yapmıyoruz hayır diyoruz ama bu kadro açılmasına neden olmayacak. çünkü açığı önlisans mezunlarıyla kapatacaklar. önlisans mezunu bi arkadaşım bugün ilçe milli eğitime gidip başvurusunu yenilemiş bile. haberiniz olsun.

Danıştay, okul öncesi öğretmenliği alanında öğretmen yerine usta öğretici görevlendirilemeyeceği gerekçesiyle MEB'in 2 Temmuz'daki genelgesi ile genelgenin eklerinin yürütmesini durdurdu.

Ben de bu konuyu arıyordum haberlerde son dk. da duydum. Emin olamamıştım

usta öğreticilik değil usta öğreticiliğe verilen değer çok düşük.ayrıca üniversite mezunlarıda ustaöğretici olarak çalışacak görünen bu biz buna karşıyız.bu konunun açılmasındaki maksatta budur heralde.

usta öğreticilik değil usta öğreticiliğe verilen değer çok düşük.ayrıca üniversite mezunlarıda ustaöğretici olarak çalışacak görünen bu biz buna karşıyız.bu konunun açılmasındaki maksatta budur heralde.

ArkadaŞlar 8 yildir Özel sektÖrde ÇaliŞiyorum.Şİmdİ bİr atamadir tutturuldu.gerÇİ İyİ oldu .her Şartta bu bİzİm lehİmİze olacak bİr durum.usta ÖĞretİcİlİĞe asla baŞvurmayin.bİr dÖnem ÇaliŞtim ve Çok zoruma gİttİ aÇikÇasi.ayni okuldan mezunsun.ayni İŞİ yapiyorsun.yarim Ücret aliyorsun.okuldakİ bakici teyzeler bİle ÖĞretmen olarak gÖrmÜyor senİ.onlar kadrolu ya.hep gİdİcİ gÖzÜyle bakiyorlar.bence İnsanin psİkolojİsİde Çok Önemlİ.Şİmdİ yapilacak atamalarda Özel sektÖrde payini alacak.bİzler kiymetlİ olacaĞiz.usta ÖĞretİcİlİk yerİne 1 yil Özelde ÇaliŞin.zaten seneye zİraatÇİlerİ bİle anaokulu ÖĞretmenİ yapacaklar bİz kesİn ataniriz.sabir dİlİyorum herkese.İplerİ ellerİne vermeyelİm.kİmİ yapacaklarsa yapsinlar usta ÖĞretİcİ.benİ yapamayacaklar:)bu arada 4 yillik mezunum selÇuk Ünİversİtesİ....:)ama farkina yenİ vardik malesef...

arkdaşlar puanı 58-60'ın üzerinde olanlar başvurmayın şu usta öğreticiliğe 1 aycık sabredin ya ne olur bakın siz başvurmayınca nasıl mecbur büyük bir alım daha oluıcak kendi ekmeğinizle kendiniz oynamayın ne olur bin düşünün bir hareket edin lütfen

puanım 64 kesinlikle başvurmuyorum.... görüşebildiğim herkese de başvurmayın diyorum gerekli açıklamayı yapıyorum hee paraya ihtiyacı olan olur bilemem. atanamazsam bu sene ben evde oturup ders çalışmaya hazırım...te bu kaa!

ya arkadaşlar ne kadar ne dersek diyelim birşeyler bizim sözümüzle olmuyor yine karar devletin neden boşuna kendimizi paralıyoruz ki bende şimdi usat öğreticiliğe başvurdum napiyim tek çarem yani yapacak birşeyim yok şimdilik bırakalım da herkes ne yapmak istiyorsa o olsun bence...

bende usta öğreticiliğe hayır diyorum.gecen sene usta öğretici olarak çalışım.bu sene hiç niyetim yok.öğretmen yerine konmuyorsun.boşuna mı 4 senemizi verdik arkadaşlar.kesinlikle hayıııııııııııııııııııııııır.

usta öğreticiliğe hayır diyelim 17 bin açıkla kalsınlar ortada ,danıştay kararı da var..21 işaretleyipte o parayla geçinilmez ben de gördüğüm herkese söylüyorum kesinlikle hayır

Ne usta öğretici, ne ücretli...
Biz ÖĞRETMENİZ!
Hakkımızdan azına razı olmayız, kendi boğazımızı kendi elimizle sıkmayız!

usta öğreticilik tarih oldu... tamamen iptal. Bizim için, bizim hakkımız için uğraşanlara çok teşekkür ediyorum, taşın altına elini koymaya çok korkanlarımız olmasına ramen uğraştılar, bu kadar uyarı ve mücadeleye ramen gidip usta öğreticiliğe başvuranlar olmasına rağmen uğraştılar ve bizim için çok güzel bir sonuç çıktı...
şimdi ne olacak biliyomusunuz, meb diyecek ki bu lisans mezunu bu kadar lafa ramen ustalığa başvurdu ya, bunlar akıllanmadan biz ücretli öğretmenlik adı altında alalım tekrar bunları, nasılsa razılar.. :) ve kasımda rekor seviyeye ulaşabilecek olan kontenjanımız da, onların sayesinde yine aşağı çekilecek, 8000 nasıl çekildiyse aynen onun gibi...
ben insanlara anlatırken çatladım artık... ama dinlemiyolar. ben 72 aldım, bi şekilde bu sene sözleşmeli olsada girerim gibi geliyo, bu çabam kendim için değil ki.. ama buna rağmen ilk önemli başvurular, şu iptal edilmiş olan ustalaraymış biliyomusunuz... (yani sayı olarak fazla olanlar)sonuç olarak iptal oldu..... şimdi ücretli yada farklı bir isim ile tekrar deniyecekler, lütfen müracat etmeyin ve önünüzü kapamayın...

önlisans mezunları ücretli öğretmenliğe başvurabiliyor mu? arkadaşlarım milli eğitime gidip dilekçe verdiklerini söylediler (ücretli öğretmenlik için). yine mi 4yıllık mezunlar açıkta kalıcak :(

msn ne uyduruyon? ne dilekçesi ya sallamayın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri