Usta öğretici

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya.bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@derya.bulut
ii akşamlar arkadaşlar önlisan mezunuyum usta öğretici belgem var ama belgenin süresi 2 yıl geçerli diolar bir bilginiz varmı acaba?

ii akşamlar arkadaşlar önlisan mezunuyum usta öğretici belgem var ama belgenin süresi 2 yıl geçerli diolar bir bilginiz varmı acaba?

canım artık usta öğetici belgesıne gerek yok o lise mezunlarının usta öğretici olarak görev yaptıgı dönemlerde ıstenıyordu fakat bu sene kalktı önlisans dıplomanla ücretli öğretmenlık yapabilirsin.

usta öğreticilik kaldırıldı belgeye de gereklilik kalmadı artık,hem usta öğreticilik yapıpta napıcaksınız bizler yaptıkta neoldu başımız göğe mi erdi,atama bekliyoruz böyle evde diplomalarımızla:((

çok teşekkür arkadaşlar cevaplarınız için kalktı diorsunuz o zamn açık öğretimde ki 3ve 4. Sınıfta okuyan arkadaşlarda mı görev alamicak?bende yaptım 1yıl ustaöğreticilik ama nereye kadar yapabiliriz ki şuan tekrar ygs ye hazırlanıorum işimiz çok zor :(

ben usta öğretici ve sözleşmeli çalışıyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri