Usta öğretici

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mugeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mugeee
Usta öğretici atamalarını bugün İstanbul il veya ilçe milli eğitimden telefonla yada bizzat kendiniz giderek öğrenebilirsiniz.Bugün belli oldu.Yeni görev yerlerinizde başarılar.

sevgili müge buna eminmisin ? 5 dk.önce ilçe milli eğitimi aradığımda pazartesi dediler.yada bizim ilçe de bir sorun var.tutmayın beni il milli eğitime gidiyorum ben... :)

:D :D gitte için rahat etsin arkadaşım. :D

istanbul ilçe milli eğitim aradım açıklandı dıyolar ama bu işle ugrasan beyin mesgul oldugunu solyuyorlar en iyisi gitmemiz

bende öğleden sonra mebe gidicem

Evet arkadaslar şimdi gorustum açıklanmış ilçeyi aradım (güngören) liste asılmış bakmamız gerekiyormuş.

İlçedende öğrenebiliriyoruz.

inşaallah herkes için hayırlısı olur.

ay çok sağolun arkadaşlar bende hepen arıyorum. neresi çıktığını telefonda söylüyorlarmı?

arkadaşlar bende aradım listeler asılmış (Fatih)

ÜSKÜDAR ilçesinde sorun var sanırım:)aradığımda pazartesi dediler.

öğrendim görev yerim esenler arkadaşlar.herkese başarılar.

Neslihan liseye bizzat kendım baktım uskudar da gozukuyor butun ilçeler asılmıs istersen sen git daha ii olur.

arkadaşlar ilçeden telefonla arayıp öğrenebilrsiniz. ben şişli deyim.

ark.atananlara bı sorum var.ıcınızde acıkogretım olupta atanan varmı.bu sene yenı atamalarda bılgı verırsenız sevınırım

arkadaşlar aöf 4.sınıfım atamam yapılmış.üsküdar ilçesine bağlı olmama rağmen sultanbeyli ilçesine bağlı-sultanbeyli hasanpaşa ilköğretim okuluna atanmışım.okulu da gördüm.ÇOK UZAK ve ucra bir yerde.okul yeni ,henüz bahçe duvarları dahai inşaat halinde.açıkcası teftişe giden müfettişler bile zor bulurlar okulu :)

ee napıcaksın neslihan başlıyacakmısın göreve? ben pazartesi başlıcam

EVET HERŞEYE RAĞMEN YILMAYACAGIM.BAŞLIYACAĞIM UMARIM HAYIRLI OLUR.

yalnız canımı sıkan bazı şeyler var.eski bir okulda iki okulun öğrencileri eğitim görüyor.olanak hiç yok yeni okulun inşaatı bıtene kadar yanı yaklaşık 1 ay kadar sınıflar bırleştırıldıgı için 1 sınıfta 70 öğrencı var.şartlar çok kötü.eski okulda anasınıfını bırakın yeterli sınıf yok.nasıl olacak bilmiyorum....

iyi bakalım ya idareyle vs birlik beraberlik içinde olursunuzda inş. herşeyin üstesinden gelirsiniz.yılmadığın için tebrik ediyorum seni

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri