ve maaşlarınızı ayın 14 üne göre hesaplayın.ayın 15 i dahil değil.hesap kesimi ayın 14'ü...
ders saati ücreti 7.20 krş okulun bu işlerini ben hallettiğim için biliorum her gün milli eğitimle irtibat halindeyim toplam 638 falan oluyor arkadaşım
ben aralık 15 den ocak 15 e sadece 400tl aldım sebebinide anlamadım sadece 3 gün tati vadı 2 gün kar tatili 1 gün yılbaşı neden az almış olabilirim ?
ders saati ücreti 7.20 krş okulun bu işlerini ben hallettiğim için biliorum her gün milli eğitimle irtibat halindeyim toplam 638 falan oluyor arkadaşım
ewet 7.20 ama bunun pul bilmemnesi ,vergisi falan kesiliyomuş 5.90 kalıyomuş saat ücreti.kesip kesip kuş kadar bırakıyolar hayret bişi ya.
berendoğa arkadaşım haklısın hepimiz aynı durumdayız sitemizdeki 5000 kadro istiyoruz kampanyasına destek olun.Ya lÜtfen ama lÜtfen bİrleŞelİm. A.İ.h.m ne gideceĞİm sonunda. Kİmse sesİmİzİ duymuyor,aldigimiz 600 ytl maaŞla geÇİnmeye calisiyoruz. Bircok ÖĞretmenden daha iyi oldugumu dusunuyorum ama ÖĞretmenim bİle dİyemİyorum. Bu zulÜmdÜr arkadaslar aldigimi yol parasina verİyorum zaten. Ayni Şartlarda ÇaliŞipta 3.sinif İnsan yerİne konmak gÜcÜme gİdİyor,İmza toplayalim sesİmİzİ duysynlar artik, yokmu basimizda duracak gÜÇlÜ bİrİ.. Devletİme dÜŞman ettİler. Tatİl olmasin dİye dua eder oldum. LÜtfen artik yeter..
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!