Usta Öğretici Ücretleri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
naptın arkadaşım 31.2 nasıl olur. o zaman fazla bile almışım. ben 36 diye biliyorum hatta küsuratı var diye duymuştum

evet 36 tl idi.lakin sigorta şuanda 30 tam gün yattığı için buda maaşımızdan kesiliyor ve 34...-35 tl arasında bir ücrete düştü.

ve maaşlarınızı ayın 14 üne göre hesaplayın.ayın 15 i dahil değil.hesap kesimi ayın 14'ü...

ders saati ücreti 7.20 krş okulun bu işlerini ben hallettiğim için biliorum her gün milli eğitimle irtibat halindeyim toplam 638 falan oluyor arkadaşım

ders saati ücreti 7.20 krş okulun bu işlerini ben hallettiğim için biliorum her gün milli eğitimle irtibat halindeyim toplam 638 falan oluyor arkadaşım

arkadaşım 18 iş günüm var.7.20 den hesaplarsam 777 tl almam gerekir. 638 demişsin sigortam kesilmiş haliyle mi bu rakamı almam gerek anlamadım.

Ya lÜtfen ama lÜtfen bİrleŞelİm. A.İ.h.m ne gideceĞİm sonunda. Kİmse sesİmİzİ duymuyor,aldigimiz 600 ytl maaŞla geÇİnmeye calisiyoruz. Bircok ÖĞretmenden daha iyi oldugumu dusunuyorum ama ÖĞretmenim bİle dİyemİyorum. Bu zulÜmdÜr arkadaslar aldigimi yol parasina verİyorum zaten. Ayni Şartlarda ÇaliŞipta 3.sinif İnsan yerİne konmak gÜcÜme gİdİyor,İmza toplayalim sesİmİzİ duysynlar artik, yokmu basimizda duracak gÜÇlÜ bİrİ.. Devletİme dÜŞman ettİler. Tatİl olmasin dİye dua eder oldum. LÜtfen artik yeter..

ben aralık 15 den ocak 15 e sadece 400tl aldım sebebinide anlamadım sadece 3 gün tati vadı 2 gün kar tatili 1 gün yılbaşı neden az almış olabilirim ?

arkadaşım sen benden de az almışsın.pazartesi hemen müdürünle konuş.iş gününü söyle yanlışlığı hemen düzelttir.

ben aralık 15 den ocak 15 e sadece 400tl aldım sebebinide anlamadım sadece 3 gün tati vadı 2 gün kar tatili 1 gün yılbaşı neden az almış olabilirim ?

arkadaşım yeni yılda sözleşme yenilendiği için aralık 15 den Ocak 1 e kadar olan paranı almışsın sen.hepimiz öyle aldık.kimileri aldı kimileri toplu aldı bu parayı.şuan bizim burdada bu sorun var.bir müddet sonra alırsın içeride kalan paranı.takibinide yaparsan yararına olur.

7,20
6
*----- =43,2 ee günlük 6 ders saati olduğuna göre 43 tl mi oluyor bizim bir günlük ücretimiz:DDDDD
günlük 43 tl ise; aylık 18 iş günü 777 tl olur:)))))))))) 638 tl'yi hangi hesapla buldunuz:)))

Bence sizin okulun bu işlerini siz halletmeyin:DDDDDDDD

ewet 7.20 ama bunun pul bilmemnesi ,vergisi falan kesiliyomuş 5.90 kalıyomuş saat ücreti.kesip kesip kuş kadar bırakıyolar hayret bişi ya.

ewet 7.20 ama bunun pul bilmemnesi ,vergisi falan kesiliyomuş 5.90 kalıyomuş saat ücreti.kesip kesip kuş kadar bırakıyolar hayret bişi ya.

ewt arkadaşımmm..ssk dan takip ediorum çeyrepi hemn hemn sigortaya..
bnde 6.00 dan alıoruz die biliorum...

Ya lÜtfen ama lÜtfen bİrleŞelİm. A.İ.h.m ne gideceĞİm sonunda. Kİmse sesİmİzİ duymuyor,aldigimiz 600 ytl maaŞla geÇİnmeye calisiyoruz. Bircok ÖĞretmenden daha iyi oldugumu dusunuyorum ama ÖĞretmenim bİle dİyemİyorum. Bu zulÜmdÜr arkadaslar aldigimi yol parasina verİyorum zaten. Ayni Şartlarda ÇaliŞipta 3.sinif İnsan yerİne konmak gÜcÜme gİdİyor,İmza toplayalim sesİmİzİ duysynlar artik, yokmu basimizda duracak gÜÇlÜ bİrİ.. Devletİme dÜŞman ettİler. Tatİl olmasin dİye dua eder oldum. LÜtfen artik yeter..
berendoğa arkadaşım haklısın hepimiz aynı durumdayız sitemizdeki 5000 kadro istiyoruz kampanyasına destek olun.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri