Usta Öğretici Ücretleri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
off çok azmış yaaa pes valla ben bu sene stajerim ama seneye korkularım var sözleşmeli tayinin çıksa dahi bu paraya bu emek verilmezki yaa

arkadaşlar 600 alanlar sanırım yarım gün çalışıolar ben tam gün bi anaokulunda çalışıorum ve ekim ayı maaşım 880 ytl yattı. ek ders ücretleride 7 oldu die biliorum.. hepimize allah sabır versin...

bildigim kadarıyla saati 5.250 net günü bunla çarpın bende ücretli çalışıyorum.Kadrolulardan fazla çalıştıgımız dogru gelen müfettiş bizim sınıfı begebmiş ve digerlerine örnek göstermiş tüm köşeleri ben hazırladım ama teşekkür kadroluya yapıldı müfettiş tarafından haksızlık bu yakında köşelerimi burada göreceksiniz

bense 2 hafta çalıştıktan sonra 510 almıştım

ben geçen yıl yarım gün çalıştım bu yılda yarım gün çalışıyorum ..bu yılda dahil hiç. 700 olmadı maasım..hiç de devamsızlık izin vs olmadı arkadaşlar..bu yılda öyle en son 600 aldım..:((
bizim iş iş değil işkenceye döndü..ne yapacaz bu durumu :((

ÖzeL de Bile 430 Veriyorlar. Benim Gördüğüm BildiğiM Bu ):

ben geçen ay 84 saat karşılığı 489 YTL aldım fakat okul müdürü ek ders çizelgesinde saat ücretinin 7,5 ytl olduğunu söyledi bu ay. öyle yazıyor. bu ay 135 saat çalıştım müdür beyin hesabına göre 1000 Ytl falan alıcam hadi hayırlısı:D

arkadaşlar ben ücretimi sldım ders saati olduğu için ücretlerde farklılıklar oluo hiç tatilsiz aldığım ücre 770,85 tl daha bu gün çektim

şimdi ben kendimi yalnızca 400 ytl için mi o kadar anaokulunda parçalıyorum!!! vay beni vaylar beni!!! ben bu parayı 6 günde kazanıyordum ya!!! ya resmen soygun!!! çalıştır çalıştır 400 ver komedi filmi gibi!

Aslında haklsın...Ya bide kadrosuz diye gönderiyolar uzak okullara.Ulaşım sorunu vs. derken zaten yola gidiyo tüm ücret....

arkadaşlar ben ücretimi sldım ders saati olduğu için ücretlerde farklılıklar oluo hiç tatilsiz aldığım ücre 770,85 tl daha bu gün çektim

vayy...benim de hiç tatilsiz çektiğim ücret 619 tl :))

ben bu ay ilk defa 725 aldım.geçen aylar daha az almıştım.acaba 29 ekimde kesilmiş haliyle mi 725 aldım bilmiyorum.

arkadaşlar ben hala alamadım maaşımı her zaman ayın 30 na doğru alıyorum neden böyle oluyor ? bir sorum daha olacak ben hamileyim mart gibi okulu bırakmak zorundayım ssk dan bu konuda yararlanabiliyomuyuz işten ayrılınca sigorta maaşları veriyomuş doğrumu böyle maaş alan arkadaş varmı?

arkadaslar bıldığım kadarıyla ayın ilk haftası içinde yatıyor ve 650 700 arasında saate gore değişiyor ücret

merhaba arkadaşlar ben sabah 8den 1e kadar çalışıyorum.29 ekimdede görev almıştım uzak köy olduğu için 766 ytl aldım.15 inde yatıyor maaşlar.

merhaba arkadaşlar ben sabah 8den 1e kadar çalışıyorum.29 ekimdede görev almıştım uzak köy olduğu için 766 ytl aldım.15 inde yatıyor maaşlar.

uzak köy olunca farklı,yakın köy olunca farklı mı oluyor. yaa öyle saçmalık olur mu arkadaşlar. bu maaş farklılıkları kimisinin 15 inden kimisinin farklı günlerde olduğundandır. yada maaşınızı yapan kişinin yanlış yapmasındandır sonuçta herkesin alacağı maaş aynıdır.

arkadaşlar ben hala alamadım maaşımı her zaman ayın 30 na doğru alıyorum neden böyle oluyor ? bir sorum daha olacak ben hamileyim mart gibi okulu bırakmak zorundayım ssk dan bu konuda yararlanabiliyomuyuz işten ayrılınca sigorta maaşları veriyomuş doğrumu böyle maaş alan arkadaş varmı?

geriye doğru bir yıllık süre içinde, 120 gün ssk yatırılmış ise, (bu durum sigorta kayıtlarından anlaşılır) primlerinizle orantılı olarak, adınıza doğun yardımı yapılcaktır. bana ödeme yapıldı geçen sene. saygılarımla.

arkadaşlar benim maaşım 680 lira siz neden 400 alıyosunuz hakkaten şaşırdım.ilden ile değişiyomu acaba.tabi gittiğin gün sayısına da bağlı.şimdiye kadar en çok 670 aldım.burdur da ust.öğreticiym

arkadaşlar bunun sebebi ekdersleri hesaplayan kişilerin(idarenin)bazılarının kesintili hesaplaması(resmi bayramlar vs)kimisinin de öğretmenin gelip gelmediğine bakılmaksızın kesintisiz hesaplanmasından kaynaklanıyormus.sorduk öğrendik.toplantı yapıp bu sacmalıgı onleyeceklerini söylediler.

usta öğreticiyim. ayrıca 4. sınıfım geçen ay kurban bayramından dolayı maaşımı erken çektim.(herkes gibi)yanlış hatrlamıyosam aralığın 5 inde. 9 gün tatilden sonra aralığın 15 inde göreve başladım 16 ocakta maaşım yattı.bu süre içinde 3 gün staj 1 gün kar tatili 1 gün yılbaşı tatili.yani bu 5 günü çıkarınca 19 iş günüm var yani.maaşım 623 yatmış. ama 19 iş gününe göre 684 almam gerek.günlüğmüz 36 tl dimi kızlar.yanlışlık nerede anlamadım.4. sınıftaki arkadaşlar ve 15inden 15 ine maaş çekenler siz bu ay kaç aldınız?lütfen cevaplayın sorun varsa düzelttirmek istiyorum

arkadaşım günlük 31.2

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri