Usta öğretici atamalrı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Arkadaşım Şu Ane Benim Bulunduığum Yerde TorpiL GeçerLi .. O Yüzden Hep Diyorum Hedef 4 Yıl 1 ÜniverSite + Kadro :)

Çok HakLıSınız . . BöyLe giderSe :))

yani geçen yılki gibi ağustosta olcak. öyle mi?
seminer zaten eylülde oluyodu.

şimdi milli eğitimi aradım bize bilgi gelmedi ağustosta yapılıyo dediler.

öğretmenlik kadar gurur verci bişe olamaz..

Arkadaşlar iyice kafam karıştı benim.ben yazıyı öğrendiğimde ilçeye bilgi almak için gittim,ilçedeki kişinin henüz yazıdan haberi yoktu.başka biriyle görüştüm,daha doğrsuu ben görüşmeden önce başka birileri görüşüyordu.herhalde lise mezunuydular,onlara öncelikle aöf kazanın (aöf okurken)öyle daha rahat atanırsınız diyordu.bende sevindim herhalde bu sene daha rahat atanırım diye.bana sıra gelincede dediki,önce bitirenler alınyor dedi.bende biliyorum dedim.oryantasyon var mı dedi.var dedim puanımı da söledim.aöf okuyorum 3. sınıfım dedim.yinede atanman zor dedi ssaassrrre çok kafam karıştı atama başvuruları şimdimi başladı yoksa 11 ağustos muu? bilgisi olanlardan yardım istiyorum.atanabilirmiyim?
bir yıl özel eğitimde usta öğretiiclik yaprım.ama bu sene riske girdiği için yani görevlendirmenin olamayacağı için anasınıfı istiyorumm.geçen sene de 89 lu olduğum için atanamamıştım.bu sene yaştanda kurtarıyorum.

merhabaa ben gül yeni üyü oldum.... bende açık ögretimden okuyorum...yeni katıldım semineree...çalışmak istiyorummm...gerçekten atamalar böyle haksızcamı yapılıyo üzüldümmm....allah hepinizin hakkında hayırlısını versin....

arkadaşlar bana yazı geldi başvurular 13 haziranda başlıyor (usta öğretici olarak şu an çalışanlar için) 8. ayın 11 ine kadar devam ediyor haberiniz olsun tabi istenen evraklar var ilçe meb den öğrenebilirsiniz...

arkadaşım bu başvurular sadece istanbul için mi geçerli? benim bulunduğum şehirin milli eğitim web sayfasında kadrosuz usta öğreticilikle ilgili yeni bir haber yok,bu başvuruların hangi şehir olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben İstanbul olarak söyleyeyim yazının gelmiş olması lazım belgelerin teslimi en son 16 Hazirandı yani dün. İstanbul içi ilçe olarak tarih farkeder mi onu bilemiyorum. Yazdığım çalışan usta öğreticiler için gerekli tekrar çalışmak istiyorum diye dilekçe v.s belgeler toplanır okula müdüriyete verilir okul ilçeye teslim eder.

istanbul küçükçekmece ilçesi için söylüyorum arkadaşlar başvurular 8 ağustosa kadar ilçe milli eğitime yapılacak...çalışanlar bu tarihe kadar okul müdürüne verebilir...benim müdürüm öyle dedi...yazıda şuan elimde...

geçen yıl mezun oldum önceki yıllarda görev alanların atamaları seminere katılanlardan erken oluyo yani bizim atamamız ne zaman yapılır bi tahmini olan varmı gerçi ağustos sonu gibi düşünüyorum ama öle işte

Arkadaşlar ben bu yıl başvuruyorum usta öğreticilik için ama bu konuda çok bilgisizim. Usta öğreticiler yarım günmü tüm günmü (yani sabahçı öğlenci) çalışıyor buna kim karar veriyor. Teşekkür ederim şimdiden

kimse karar vermiyor gittiğin okulda açık nerdeyse oraya veriliyorsun sabahta açık varsa sabahçı öğlende açık varsa öğlenci tam gün okulsa tam gün çalışıyosun seçme şansın yok ama sabah ve öğlen usta öğreticiyseniz ve aynı anda atanırsanız aranızda anlaşabilirsiniz

kardesım gecen yıl semınere katıldı bu yıl basvurular ıcın belgesını almak ıstıyorum nerden alınıyor ılden mı

il milli eğitim imza karşılığı teslim ediyo. cvp için teşekkür ederim arkadaşım ama peki bizden neden çıktı istediler dün alamadım sinir oldum baya bi stres oldum

sana sormak yerıne ordan bakıp kendı gırıs yapıyor

pekı kendı mı gıtmesı gerkıyo

nerden bakıyoruz sonuçlara diye bi soru sorsam bulamadım ben yaa:))

bi sorum var arkadaşlar merkez anaokullarına ve kız meslek liselerine lise mezunları atanamaz diye bi kanun çıkmış deniyo bilgisi olan varmıı???:)))

bi sorum var arkadaşlar merkez anaokullarına ve kız meslek liselerine lise mezunları atanamaz diye bi kanun çıkmış deniyo bilgisi olan varmıı???:)))

Merkez okullara önceliği lisans mezunlara veriyorlarmış evet ama lise mezunlarını atamıyolar diye bişey yok.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri