üst sınıftan alınan derslerle ilgili bilgisi olan var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sedef_86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sedef_86
üst sınftan alınan dersler bu seneki ortalamayı mı etkiliyor yoksa seneye mi geçerli olacak bilgisi olan varmı arkadaşlar

üst sınftan alınan dersler bu seneki ortalamayı mı etkiliyor yoksa seneye mi geçerli olacak bilgisi olan varmı arkadaşlar

dönem not ortalaması o dönemde aldıgınız tüm derslerin ortalamasıdır . genel not ortalaması da 1. dönemden beri aldıgınız derslerin ortalaması .
bir dersi hangi dönemde almışsanız o dönemi etkiler

gerçekten mi:D çok sevindim çünkü üst dönemden 9 kredilik ders almştım etkilemeyecekse ortalamamı yükseltmem çok zor olacak.benim güz dönemi ortalamam 1.98 bu dönem ortalamamı yükseltmem gerekyor.bu arada birinci dönem ort 1.98 2 tane dc dersim var.onlardan kaldım mı ortalamam 2 olmadığı için,yoksa bu dönem ortalamamı yüksek tutup sene sonunda 2.00 geçersem onlardan geçmiş sayılacakmıyım acaba

sedef_86 aldıgınız tüm derslerle beraber ortalaamnız hesaplanır .
bildiğim kadarıyla ders harf notu ff olmadıkça ortalama 2.00 üzeriyse kalma olmaz . kılavuzda ders gecme kalma ayrıntıyla acıklanmıstır oradanda okuyabilirsiniz isterseniz anadolu.edu.tr de

yani sene sonunda genel not ort 2 .00 üzerindeyse birinci dönem ve ikinci dönemden cd dd derslerimin hepsinden geçmiş oluyorum öyle mi? yanlış anlamadım değil mi

yani sene sonunda genel not ort 2 .00 üzerindeyse birinci dönem ve ikinci dönemden cd dd derslerimin hepsinden geçmiş oluyorum öyle mi? yanlış anlamadım değil mi

Akademik Yetersizlik UyarısıGüz dönemi veya akademik yılsonunda 2.00 Genel Not Ortalamasını sağlayamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılır. Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin
sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2.00 olması gerekir. Bu koşulu yerine getirmeyen öğrenci, kayıt yenilettiğitakip eden dönemde, son iki dönemdeki CC’nin altında not aldığı dersleri ilgili dönemde tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2.00’ye yükseltmek zorundadır. Ders tekrarına kalan bir öğrencinin, tekrar ettiği dönem sonunda 2.00 Genel Not Ortalaması sağlaması hâlinde ders tekrarı sona ermiş olur. Ancak, bir dersten FF, DZ ve YZ notu alan bir öğrenci bu dersi, dersin verildiği dönemde tekrar almak zorundadır.Ders tekrarına kalan öğrenci kayıt yenileme döneminde ders Ekle/Sil işlemi sırasında CC’nin altında not aldığı dersleri almak zorunda oldu-
ğundan bu dersleri eksiltemez.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri