En çok alan yerlerden biri Şanlıurfa. Herkes yazacak büyük ihtimalle.
ya tabi herkes yazacak o yüzden umudum pek yok aslında :/
En çok alan yerlerden biri Şanlıurfa. Herkes yazacak büyük ihtimalle.
arkadaşım bende istiyorum ama hayırlısı benım puan 55 biraz zor gıbı 26 da kapatacagım
bunların ne yaptıgı bellı degılkı bakarsın olur acılan yerlerın hepsı dogu ınsanlar cocukları ıle nasıl cesaret edecek beklemekte fayda varkesinlkle arkadaşım ya acaba şubatta alım olur mu ki
bunların ne yaptıgı bellı degılkı bakarsın olur acılan yerlerın hepsı dogu ınsanlar cocukları ıle nasıl cesaret edecek beklemekte fayda var
arkadaşlar tercih yapan varmı ben tercih yapamıyorum bir türlü tercihlerimi kayıt etmiyor neden acaba
arkadaşlar tercihlerinizi dikkatli yapın okulları iyi araştırın özellikle urfada merkez diye görünen bazı okullar çok uzak merkeze benim okulda merkez diye görünüyo ama merkeze 70km...ama memnunum..urfa gerçekten çok güzel bi şehirr..doğunun parisi ona göre=)
arkadaşlar tercihlerinizi dikkatli yapın okulları iyi araştırın özellikle urfada merkez diye görünen bazı okullar çok uzak merkeze benim okulda merkez diye görünüyo ama merkeze 70km...ama memnunum..urfa gerçekten çok güzel bi şehirr..doğunun parisi ona göre=)
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!