Urfa yazacak olanlar burayaaa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
tabiki sınava yine gireceğiz ama kadro için :(

en iyisi şimdiden kurs araştırmak :) hayrlısı olsn hakkmzda

arkadaşım bende istiyorum ama hayırlısı benım puan 55 biraz zor gıbı 26 da kapatacagım

arkadaşım bende istiyorum ama hayırlısı benım puan 55 biraz zor gıbı 26 da kapatacagım

hayrlısı olsn senn de ben kesinlikle 26yı işaretlemicem yaaa açıkcası bikez daha denerim diyorum hayrlısı olsn ama sözleşmeli olup da 26yı işaretlemek benm için çok zor

haklısın arkadasım olursa olur olmazsa ocakta tekrar hazırlanmaya baslıycam en ıyısı bu bıraz zor ama yapcak bısey yok

kesinlkle arkadaşım ya acaba şubatta alım olur mu ki

kesinlkle arkadaşım ya acaba şubatta alım olur mu ki
bunların ne yaptıgı bellı degılkı bakarsın olur acılan yerlerın hepsı dogu ınsanlar cocukları ıle nasıl cesaret edecek beklemekte fayda var

arkadaşlar tercih yapan varmı ben tercih yapamıyorum bir türlü tercihlerimi kayıt etmiyor neden acaba

bunların ne yaptıgı bellı degılkı bakarsın olur acılan yerlerın hepsı dogu ınsanlar cocukları ıle nasıl cesaret edecek beklemekte fayda var

kesinlikle haklısın ben bekarım ama cesaret edemiyorum yine de

arkadaşlar tercih yapan varmı ben tercih yapamıyorum bir türlü tercihlerimi kayıt etmiyor neden acaba

ben daha hiç denemedm ama aceleye gerek yok daha çok zaman var önümüzde

aynen ben de tercıh yaptım kaydedıyo tekrar gırdıgımde bos gozukuyo

bende yazcam puanım 55,321

puanım 66.8 merkez dahil olmak üzere biçok ilçesini yazmayı düşünüyorum

arkadaşlar tercihlerinizi dikkatli yapın okulları iyi araştırın özellikle urfada merkez diye görünen bazı okullar çok uzak merkeze benim okulda merkez diye görünüyo ama merkeze 70km...ama memnunum..urfa gerçekten çok güzel bi şehirr..doğunun parisi ona göre=)

arkadaşlar tercihlerinizi dikkatli yapın okulları iyi araştırın özellikle urfada merkez diye görünen bazı okullar çok uzak merkeze benim okulda merkez diye görünüyo ama merkeze 70km...ama memnunum..urfa gerçekten çok güzel bi şehirr..doğunun parisi ona göre=)

ewet tek tek araştrmak lazım netten o da oldkça yorucu olacak Allah kolaylık versin şimdiden hepimize,,insanları ortam fln rahat mı

ewet tek tek araştrmak lazım netten o da oldkça yorucu olacak Allah kolaylık versin şimdiden hepimize,,insanları ortam fln rahat mı

arkadaşlar urfa 68le kapattı merkezde umut anaokulundayım burayı da yazın umudunuzu kaybetmeyin

ewt arkadaşlar ortam rahat ...urfa insanı öğretmene değer veriyo..turistik bir yer olduğundan gelişen bir şehir..önyargılı olmayın buralaa karşı..asıl öğretmenlik buralarda...sınıfı donatılmış okullarda herkes öğretmenlik yapar..burdaki çocukların bi,ze daha çok ihtiyacı war...

ben en son ek atamayla 67.200 diye biliyorum...bende urfa-birecik yazdım arkadaşlar 26 evet dedim ama korkuyorum bakalım ne olacak...hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri