Ücretlİye hayir!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emmaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@emmaa
Arkadaşlar gelin birlik olalım eğitim sen başkanı da aynı şeyi söylüyor.Bir yıl daha ertesi yıl daha ücretli çalışarak zaman kaybediyorsunuz.Bunun yerine 1 yılınızı kpss ye ayırıp atanın herkes için en hayırlısı bu!

bencede arkadaslar UCRETLI KOLELIK YAPMAYALIM!!

emmaaar kadaşımıza katılıyorum hem ücretli çalıştık hemde kpss yi kazanabildikmi HAYIR,
e ozaman ücretliye de HAYIR,tabiyki bi yandan hakkımızı arıyacağız.busene otur kpss çalışmak zor olacak yıllarca çalıştık şimdi evde oturmak kursa falan gitmek çok zooor
ama daha da yapacak bişey yok bu memlekette doğru iş yok çünkü,bu sene çalışanlarında hakkı yendi işte bu durumu görerek.nasıl kpss ye çalışcaz bakalım bilemiyoru.motivasyon SIFIIIIRRRRRRRRRRR

arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum.fakat dün kadrolu bir öğr.arkadaşımın bir işi için il milli eğitime uğradık orada gördüğüm manzara şok ediciydi ücretli öğr.formlarını doldurabilmek için insanlar sıraya girmiş ve dahası ben okul öncesi olup başvurmazken önüne gelen anaokulu istiyor drs ücreti fazlalığından dolayı.biz kime tpki veriyoruz sen ben çalışmazsa birçalışan bulunuyor hadi bende çoluk çocuk zaten işime gelmez ama bekar insana anlatamıyorsun 1000 tl iyi para deyip anaokuluna atlıyor herkes (e yalanda değil bin lira iyi para) üzücü bir durum gerçekten

birde şu var insanlar haklı olarak diyorlarki zaten ne sınavına gireceğimiz belli değil ne dersi çalışalım en azından bazı şey ler oturana kadar evde oturacağımıza çalışırız .Biz tepkiyi kendi kendimize veriyoruz herkes karşıyım deyip gidip başvuru yapıyor ben sırayı görünce öylee bozuldumki özellikle benim mesleğimi başkalarının yapacağına belki bende gider yarın sıraya girerim:77wu[1]:

inadına çalışmayacagım

arkadaşlar bir haber okudum haber başlığı şu şekilde KORKULAN OLDU_USTA ÖĞRETİCİLİGE DÖNÜŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI.SINIFÇILARDA OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ OLABİLECEK.Diye ya bu nasıl olur ya açık madem bu kadar çok neden bütün okul öncesi mevzunlarını almadılar anlamıyorum.

eğitim senin bu olup bitenlerden haberi yokmu ev idareciler okullarda daha bir çok alakasız vatandaş bu anasınıfı çocukları bu kadarmı değersiz onların yanında ben de anneyim çocukları bu kişilerin sınıfına vermezdim ben bilgisyardan çok anlamıyorum ama anlayan arkadaşlar lütfen bu durumu eğitim sen bildirsin yakında baytarlarda çalışırsa hiç şaşırmayın ama ben bu yıl evdeyim dileğede teesüf ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri