Ücretli öğretmenlik kabusu.......maaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sema telli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
ben de 27 eylül de ücretli öğretmenliğe başladım eylül ayı için 160 lira kasım ayı için ise 755 lira hesabıma yattı. üstelik her ayın 15 ini beklemeye gerek yok o bankanın meb anlaşmasına bağlı sanırım çünkü ben eylül maaşımı kasım 6'da, kasım maaşını da ekim ayının 3 ünde aldım

Ücretlİ ÇaliŞmayin!!!!!!!! 2 ay ya da 3 ay daha dİŞİnİzİ siksaniz sÖzleŞmelİ ya da kadrolu olacaksiniz......!!!!! Kontenjan sayimiz artacak!!!! BİndİĞİnİz dali kesİyorsunuz..... "bencİllİĞİnİz" bİze zarar verİyor.... Yazikkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ögretmencik arkadaşım anlamıyor onlar sen ben biz ne desek boş. o kadar alıyor kafaları.

Ücretlİ ÇaliŞmayin!!!!!!!! 2 ay ya da 3 ay daha dİŞİnİzİ siksaniz sÖzleŞmelİ ya da kadrolu olacaksiniz......!!!!! Kontenjan sayimiz artacak!!!! BİndİĞİnİz dali kesİyorsunuz..... "bencİllİĞİnİz" bİze zarar verİyor.... Yazikkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kesinlikle hak veriyorum bizler bakın evde oturuyoruz ama inadına gidip çalışmadım yazık degilmi verdiğiniz emeğe

kendini bilmez insanların ücretli çalışması bizleri nerelere götürecek bakalım... biz evde keyfimizden beklemiyoruz, hiç mi akıl yok sizde gidip ücretli çalışıp sonra 200 yattı 300 yattı diye ağlıyorsunuz beter olun, sizin yüzünüzden kadro sayımız artmıyor...

kesinlikle katılıyorum arkadaşlar,bu kadar olur.bir de şikayet etmezler mi aldıkları üç kuruşu.vah ki vah bize.

iyi olmuş sen ücretliye devam et sonra kadro bekle çok beklersiniz bu kafalar devam ettikçe

arkadaşlar ücretli öğretmenlerede vereceklermi 24 kasımda ek maaş

vercekler o maaşlada başlarınız göğe erecek.ya arkadaş ne anlamaz insanlarsınız siz meb.görev almayıp mecbur bırakarak 2000tl almak yerine böyle üç kuruşa tamah ediyorsunuz.bizimde hakkımızı gasp ediyorsunuz sizler yüzünden bizler atanamıycaz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın.haaaaaaaaaa açıköğretim 3 sınıf olupta hem okurum hem çalışırım bana dokunmaz diye düşünüyorsan bu gün bana yarın sana güzel kardeşimseningibi düşünenler çok memlekette sende mezun olduktan sonra başkaları yüzünden atanamayacaksın yani senin gibi olanlar etme bulma dünyası:)

bızede baktık arkdasla 560:((

sende çalış atan kardeşımmmmmmmmmmm.. okul önceci olarak çok güzelduygularını ifade etmeyi öğrenmişşinnnnnnnnn helal olsun..sen ve senin gibi ifadesinde faklılıklar olan çocuklarla nasıl anlaşıyor merak ediyorum

burda ahkam kesip gelişi güzel konuşacağınız yerde işinizi yapınnnnn.... al kpss den güzel puanını atanınnnnnnnnnnnnn bizede gerek duyulmasınnnn

arkadaşlar lütfen konuşmalarımız kırıcı olmasın. hepimiz okulöncesine hizmet ediyoruz. her iki taraf içinde durum hakikaten zor Nasrettin Hoca misali "sen de haklısın..."aşağı tükürsen sakal yukarı tüküsen bıyık.
ücretli çalışan arkadaşlarımız da eminim ki kadrolu olarak görev almak istiyorlardır. lütfen empati yapalım. ücretli çalışan arkadaşlarım sizler de bizleri düşünün lütfen o kadar sene ünv oku sonra kpss ile uğraş eminim sizler de kadroluların yerinde olsanız aynı duyguları beslerdiniz. bizi bu hallere düşürenlere sitem etmeliyiz birbirimize değil .

arkadaşlar ücretli öğretmenlerede vereceklermi 24 kasımda ek maaş

bana bak casmin sen çok sinir bozuyorsun hem biz lisans mezunlarının hakkını yiyorsunuz birde 24 kasım da para istiyorsun. çok beklersin.

burda ahkam kesip gelişi güzel konuşacağınız yerde işinizi yapınnnnn.... al kpss den güzel puanını atanınnnnnnnnnnnnn bizede gerek duyulmasınnnn

çok biliyorsun sen siz gibiler bizlerin yerini işgal etmese olacak. oma bizler lisans mezunuyuz. bir şekilde atanırız.

bizi bu duruma düşürenlere sitem edin bırbırınıze kırıcı söz söyleyınce ne anlıyosunuzzz... bende ücretliğe karsıydım ama yenı mezunum ıyı bı puanım vardı atanmayı beklerken iptal yuzunden magdur oldum millli egıtımden tanıdıgım gel başla ücretliğe yoksa başka bölümlere şans vericez dedi vee ihtiyacım yokken başladım.. bi düşünün ben gitmesem benım yerime okulöncesi öğretmenliği egitimi almayan bi öğretmen gelıcektı.. bıde öğrencileri düşünün..

bizi bu duruma düşürenlere sitem edin bırbırınıze kırıcı söz söyleyınce ne anlıyosunuzzz... bende ücretliğe karsıydım ama yenı mezunum ıyı bı puanım vardı atanmayı beklerken iptal yuzunden magdur oldum millli egıtımden tanıdıgım gel başla ücretliğe yoksa başka bölümlere şans vericez dedi vee ihtiyacım yokken başladım.. bi düşünün ben gitmesem benım yerime okulöncesi öğretmenliği egitimi almayan bi öğretmen gelıcektı.. bıde öğrencileri düşünün..

heryerde durum aynı 2 yıllık mezunlara görev veriliyor.bakanlıklara attığımız maillere verilen cevap hep aynı başka brnaaşlra görev verilmiyor.deniyor.anlamıyorum neyapmaya çalışıyorlar.bizler mezunuz ve atanamyı bekliyoruz.bizlerin yerine başka alanlardan mezun olan kişileri ücretli çalıştırıyorlar.birde 540 saatlik kurs çıktı başımıza.ya önce bizler bir yerleşelim yetmezese alın ne yapıyorsanız yapın ama şurda bir avuç kaldık mezun olarak taş çatlasın 7bin ancak çıkar.mezun sayısı ama bizleri atamak yerine süründürüyorlar bakalım nolacak ?????????

al kpss den yüksek puanı atttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn diyen arkadaş sen neden alamadın yüksek puanı sürünüyorsun:) keser döner sap döner bir gün olur hesap döner bilmem anlatabildim mi?anlayana sivrisinek saz ben sizin sevyenize düşemem arkadaş sizi vicdanınıza ve de ALLAHA havale ediyorum hak sahibi bir tek odur.bak yüksek puan al dediğin kpss de neler dönüyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri