Ücretli öğretmenlik hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suyatürkü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:16
sevil hocam başınız sagolsun hiç merak etmeyin iyi kötü çalışırken ortaya çıkıyor zaten biz bu tip arkadaşları ciddiye aldıgımız için degil birazda gülelim diye cevap veriyoruz

suyatürkü hanım yada beyefendi çok iyi yada çok kötü öğretmen puanla ölçülmez öğretmenin aldığı puan değil çocuklara ne derece faydalı mesleğinde nederece kendini geliştirmişe bakar neyse canım sen atanırsında inşallah o muhteşem pedagojinden yararlanır çocuklar mesleğinde başarılar

Başın sağolsun arkadaşım.Böyle lüzumsuz şeylere canınızı sıkmayın.Okulumda 70 üzeri alan bi arkadaş var,sağolsun çocukları hep başı boş..velileri gelir ben ilgilenirim,öğrencisi ağlar ben ilgilenirim..sonrasındaysa iyi öğretmen O olur..puanı yüksekya,bişey zanneder kendini..ama bizim vicdanımız rahat,moralimiz güzel olsun,bu dünyada değil belki ama öteki alemde hesaplaşacağız bir bir...

başın sağolsun arkadaşım,aynen aldımayalım u boş yorumlara..bu vakte kadar bişey öğrenememişse arkadaş bu saatten sonra ona ne bişey öğretelim ne de kendi canımızı sıkalım.evt bu sene atanamazsak seneye zor o yüzden tam destek ...aynen..

biz başvurmasakta 2 yıllıklar başvuruyor halbuki danıştay 2.dairesinin kararı var 2yıllıklara sınıf verilemez diye bu yüzden eğitimseni arayalım ben aradım gerekli incelemeyi yapacaklar hadi herkez arasın mahkeme iptal etsin 2 yıllıklara sınıf verilmez

bölümle alakası olmayan eğitim fak mezunu olmayan insanların ücretli çalışması daha mantıklı mı acaba varsın 40 alan atansın hiç olmazsa işin eğitimini almış birisi olur bunu düşünemeyen insancıklara yürü giiiiiiiiiiiittttttttttttt diyorum

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

başınız sağolsunhocam

katılıyorum arkadaşalr böyle vasıflarda öğretmen olumaya çalışıp gelecek nesillere saçma fikirler empoze edebilir anca kpss tamamen devletteki bazı kişilerin para geliri ben 10 yıldır anasınıflarında görev yapıyorum o sayın kendini bilmez öğretmen adayını çok merak ediyorum. yeterlilikmiş.......

öncelikle herkese merhaba.

arkadaşlar sözleşmeli alımın ücretli alımıyla bağlantılı olduğunu söylüyorsunuz. bazı arkadaşlar bana kızacak ancak ben buna katılımıyorum.

sanırım devletin atamalarda ki politikası şu: benim istediğim yeterlilikte (kpss sınavının geçerliliğinden bahsediyorum) öğretmen kalmamışsa, ücretli öğretmenliğe yer veririm.bu kadar basit.

taban puan açıklanmış. herkes tercihini yapar. puanı tutuyorsa atanır.

ancak herkes sanırım şöyle düşünüyor.
taban puan 60 ama ücretli alınmasın boş olan yerlere puanı 40 a kadar düşen kişiler sözleşmeli yerleştirilsin.

ama devlet ne diyor., madem sen benim istediğim yeterlilikte değilsin, ama benim bu bölümde açığımda var, seni ücretli olarak alabilirim. ama sözleşmeli atanmak istiyorsan taban puanı al yeterliliğini göster diyor.

ben böyle anladığım için sözleşmeli alımın ücretlilikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.umarım analatabilmişimdir.

bi de şu var tabi;

allah aşkına arkadaşlar samimiyetle soruyorum. 40 puan alan birinin pedagojiden tutunda bir çok alanda yeterli olduğunu söyleyebilir misiniz?

çok avantajlı olduğumuz halde şükretmeyi unutup, işin kolayına kaçıp, bir şeylerden yakınma yolunu seçmekten vazgeçmeliyiz diye düşünüyorum. çalırsanız olur arkadaşlar. sizler üni bitirmiş insanlarsınız. emin olun çalışın, sözleşmeli değil kadrolu bile atanırsınız.

saygılar..

arkadaşım anladığım kadarı ile bu işlerden hiç anlamıyorsun. Anlamıyorsun diyorum çünkü kpss yeterlilik ölçmek için yapılmıyor. Milyonlarca öğretmen var ve bu öğretmenlerin hepsini devlet bünyesine alamayacakları için(!) buna çözüm buldular ve bu da kpss oldu... kpss yeterlilik ölçme sınavı değil adı üzerinde seçme sınavı.. haa şimdi sen diyeceksin ki yeterli olanı seçiyorlar e herşeyin bir kuralı var, atamalarda belli bir kontenjan belirliyorlar ve bu kontenjan dolana kadar yüksek puandan düşük puana kadar yerleştirme yapıyorlar. Yani verilen kontenjana bağlı atanıp atanmamak puana değil... eğer kontenjan az verilmişse 85'de alsan atanamazsın.. kaç öğretmen var 80-85 puan almış açıkta atanamamışş.. ne yani şimdi bu öğretmenler yeterli değil mi?
ayrıca pedagoji eğitimini bizler kpss çalışırken değil üniversite de alıyoruz... yoksa bilmiyor musun bunu ?
yazık.. sen gibi yeterlilikte olan biri nasıl bilmez bunu...

suyatürkü çıkardığınız bu yoruma pes diyorum arkadaşım ne alakası var kpss sorularını görmedinmi neyimizi ölçüyor ALLAH aşkına.arkadaşlarıma katılıyorum kpss de 80 çekip yan gelip yatan öğrencilere birşey vermekten aciz kadrolular gördük stajda.3-5 şarkı bilen,oyun öğretmekten anlamayan vs.vsöğretmenler gördük neyi savunuyorsun?turzm,inşaat teknikeri,ziratçı öğretmen oluyor hemde kadrolu 20 puanlada branş okuyanmı olamıyor?daha neler neler hem seni neden rahatsız etti düşük puanlıların atanması maaş sendenmi çıkıyor arkadaş?

arkadaşlar şu mübarek günde dualarla inşallah 0 çeken arkadaşlarım bile atansın hepimize atanmayı nasip etsin ALLAH.

suya turku arkadasim senin diploma pek ise yaramiyor sanirim illede kpss de yuksek puannnn dedigine gore...sunuda bilmiyorsan ogren kpss devletin butcesinden kaynaklanan sacma bir sinav.yeterlilik adina elimizde zaten diplomamiz var.neymis sen 70 aldin iyisin .sen 40 aldin kotusun.boyle ayrimlari sacma fikirleri birakin artik...butun mezunlar atanmayi hakeder...

son zamanlarda okulöncecilerle ilgili yapılan saçma gereksiz acımasız ve kötü niyetlerle dolu yorumları görünce Türkiyede kpss gibi görevinin ne olduğu hakkında henüz kendisininde haberi olmayan bu milletin geçliğine hediye edilmiş ömür törpüsü sistemlerin süreklilinini devam ettirme gücünü nereden aldığı çok iyi anlaşılıyor.maşalah asıl işimizin dışında herşeyle uğraşıyoruz millet olarak.bu karmaşada işini gören görüyor.bir konu hakkında ferman verme yetkisine sahip olmak için önce konuyo hakim olmak gerekmezmi. ben okul önceciler hakkındaki bu yorumları okuyunca bu insanları birgün bize çocuklarını teslim edeceklerini hiçmi düşünmüyolarda bu görevi okadar küçümsüyorlar diyorum. ya çocukları gelecek neslin sağlıklı bireyler olarak yetişebilmelerinin bizimle başladığının farkında değiller yada çocuklarını hiç önemsemiyorlar .

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::​

hadi devam pes etmek yok arkadaşlar

arkadaşlar şu mübarek günde dualarla inşallah 0 çeken arkadaşlarım bile atansın hepimize atanmayı nasip etsin ALLAH.

Sana yürekten katılıyorum.İnşallah devlet büyüklerimiz kpss'yi toptan kaldırır da eski sistem hepimiz atanırız.Bu arada kpss'nin adı değiştirilmiş hali olan alan yeterliliği vs vs saçmalığını da kabul etmiyorum.Üniversiteye almasalardı o zamana.AB sürecinde öğretmen açığını kapatmak için AÖF ile protokol imzalamış bir meb,halaa kemer sıkcam diye uğraşıyor.

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben de AÖF mezunuyum ve bununla gurur duyuyorum,sınıf geçmek iemin olun hiç kolay değil.İnşallah hepimiz 0 puanla atanırız.

öncelikle herkese merhaba.

arkadaşlar sözleşmeli alımın ücretli alımıyla bağlantılı olduğunu söylüyorsunuz. bazı arkadaşlar bana kızacak ancak ben buna katılımıyorum.

sanırım devletin atamalarda ki politikası şu: benim istediğim yeterlilikte (kpss sınavının geçerliliğinden bahsediyorum) öğretmen kalmamışsa, ücretli öğretmenliğe yer veririm.bu kadar basit.

taban puan açıklanmış. herkes tercihini yapar. puanı tutuyorsa atanır.

ancak herkes sanırım şöyle düşünüyor.
taban puan 60 ama ücretli alınmasın boş olan yerlere puanı 40 a kadar düşen kişiler sözleşmeli yerleştirilsin.

ama devlet ne diyor., madem sen benim istediğim yeterlilikte değilsin, ama benim bu bölümde açığımda var, seni ücretli olarak alabilirim. ama sözleşmeli atanmak istiyorsan taban puanı al yeterliliğini göster diyor.

ben böyle anladığım için sözleşmeli alımın ücretlilikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.umarım analatabilmişimdir.

bi de şu var tabi;

allah aşkına arkadaşlar samimiyetle soruyorum. 40 puan alan birinin pedagojiden tutunda bir çok alanda yeterli olduğunu söyleyebilir misiniz?

çok avantajlı olduğumuz halde şükretmeyi unutup, işin kolayına kaçıp, bir şeylerden yakınma yolunu seçmekten vazgeçmeliyiz diye düşünüyorum. çalırsanız olur arkadaşlar. sizler üni bitirmiş insanlarsınız. emin olun çalışın, sözleşmeli değil kadrolu bile atanırsınız.

saygılar..

ya bu ne saçma mantık bölee..ücretli ile sözleşmeli ayrı şeylermiş de bağlantı yokmuş..bu kadar saf olanlar varmış demek aramızda...:((

suyatürkü arkadaşımız dileyelimki hakkaten suya türkü sölemiş olsun..samimi ise yazık vallaa:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri