Ücretlİ dÜŞÜnenler! Çok Önemlİİİİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adifle14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
ARKADAŞALR NİME THANIMIN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA BAKIN............ OF OF :(

Milli eğitim bakanı Nimet ÇUBUKÇU Amerika' daki Harvard Üniversitesinde öğrenimini sürdüren öğretmen adaylarına verdiği seminerde önemli açıklamalarda bulundu. Amerika'nın öğretmen atamalarında Türkiye' deki sistemi örnek aldığını söyleyen ve bu konuda yardımda bulunmak amacıyla burda bulunduğunu söyleyen Çubukçu, Harvard Üniversitesi tarafından fahri doktora ile ödüllendirildi ve ayakta alkışlandı.

Bakan Çubukçu Amerikada ekonomik sıkıntılar nedeniyle ücretli öğretmenlik atamalarının çok fazla yapıldığını söyleyerek bunun yanlış olduğunu savundu ve : " Bu sistem artık eskide kaldı amerika gibi gelişmekte olan bir ülkenin öğretmenine bu haksızlığı yapmaması gerekir" dedi.

Nimet Çubukçu, Türkiye' nin eğitim sisteminin bunu çoktan aştığını ve eğitim sistemi olarak dünyada öncü bir konuma geldiğini söyleyerek "Tüm dünyaya düzgün eğitim modelini benimsetmek adına her ülkede konferanslar düzenleyeceğiz, öğretmenlere gerekilen değerin verilmediği bir ülkenin gelişmesi lastiği patlamış bir şavroletin yol almasına benzer" diyerek sözlerini tamamladı.

Çubukçu konferans sonrası basın mensuplarının sorduğu: " Türkiye de öğretmenlerin durumunu özetler misiniz" sorusunu: "Ülkemizde işsiz öğretmen yok. Şu anda bazı illerimizde öğretmen açığımız var bu konuda ÖSYM ye başvuruda bulunduk ve yeni eğitim fakülteleri açılması için çalışma yapılmasını istedik" şeklinde yanıtladı.

Türkiye 'de öğretmenlere verilen değerin hiçbir yerde verilmediğini söyleyen Çubukçu öğretmenlerin sözleşmeli ve kadrolu şeklinde ayrılmasının büyük bir yanlış olduğunu söyleyerek. " En son sözleşmeli öğretmenleri de kadroya geçirdik ve artık sözleşmeli öğretmenimiz kalmadı" dedi.

Ücretli öğretmenlerle ilgili olarak da : " Bazı illerimizde 5- 10 tane ücretli öğretmen çalıştırıldığı ihbarını aldık ve gerekli soruşturmayı başlattık.

Ücretli öğretmenleri ve alımda bulunan milli eğitim müdürlüklerini mahkemeye vereceklerini söyleyen Çubukçu "Daha ne yapalım" diyerek sözlerini tamamladı.​

ALLAH ALLAH işsiz öğretmen yok demiş bide,5-10 ücretli çalıştığı ihbarını almış way canına.ehhhhhhhhhh keser döner sap döner bir gün olur hesap döner anlayana hakkımızı nasıl ödeyeceksin çok merak ediyorum nimet abla.

bilmeyenlere bugün öğrendiğim kesin ve ücretlinin neden kölelik olduğunu gösteren bir bilgiyi anlatıyorum...
şimdi herhangi bir sigortalı ilkokul mezunu bile olabilir eğer işinden ayrılırsa hemen işkura başvuruyor ve aylık 300tl işsizlik alıyor.sigorta bu kişileri madur etmemek için koruyor.bizim için yani ücretli çalışan ve düşünen kişiler bu böyle olmuyor çünkü 13/a kapsamından sigortalarımız yatıyor ve bizim sözleşmemiz fesh edildiğinde biz işsizlikten yararlanamıyoruz.bakın aslında olması gereken durumdan faydalandırılmıyoruz.yani gerçekten diplomalarımızla sömürülüyoruz.bu bile ücretliye hayır demeye yeter bence iyi düşünün.sonra vicdan azabı çekmeyin

evt bunu bilmiyordum hazıran ayında başvurdum ama ağustos ayında başvurunun neden oynaylanmadıgını sormak işin işkura gittiğimde bu cevabı aldım.. üzücü...

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

hadi arkadaşlar meb oyununa gelmeyin canlanın biraz amaçları bu zaten istedikleri bu onlara boyunmu eğeceksinniz baskıya devam

Telefon.......: 212 3543000
Faks..........: 212 3543911-3544064
Web...........: www.atv.com.tr
Telefon.....: 312 5835050
Faks........: 312 4739898
E-posta.....: ctagtekin@atv.com.tr

Telefon.......: 212 4485000
Faks..........: 212 4488459
Web...........: www.cine5.com.tr

Telefon.......: 212 4135600
Faks..........: 212 4135850(Haber Merkezi)
Web...........: www.cnnturk.com

Telefon.......:312 2070333
Faks..........:312 2070199
E-posta.......: yavuzo@cnnturk.com.tr

Telefon.......: 212 3350000
Faks..........: 212 3300035-36,3350087(İnsan Kaynakları)
Web...........: www.cnbce.com

Telefon.......: 312 4365555
Faks..........: 312 4672974-4672905
E-posta.......: murat.akgun@ntv.com.tr

Telefon.......: 224 2733700 (20 Hat)
Faks..........: 224 2733722
E-posta.......: bursa@flashtv.com.tr <A href="mailto:yı <script language='JavaScript' type='text/javascript'> <!-- var prefix = 'mailto:'; var suffix = ''; var attribs = ''; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy84081 = 'lmaztunca' + '@'; addy84081 = addy84081 + 'flashtv' + '.' + 'com' + '.' + 'tr'; document.write( '<a ' + path + '\'' + prefix + addy84081 + suffix + '\'' + attribs + '>' ); document.write( addy84081 ); document.write( '<\/a>' ); //--> </script><script language='JavaScript' type='text/javascript'> <!-- document.write( '<span style=\'display: none;\'>' ); //--> </script>Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir <script language='JavaScript' type='text/javascript'> <!-- document.write( '</' ); document.write( 'span>' ); //--> </script>">lmaztunca@flashtv.com.tr

Telefon.......: 212 3136000
Faks..........: 212 3137311
Web...........: www.haberturk.com

Telefon.......: 212 4135111
Faks..........: 212 4135400(Haber Merkezi)
Web...........: www.kanald.com.tr

Telefon.......: 216 3448575/1236
4436284(İstihbarat)
Faks..........: 216 3448568
Web...........: www.stv.com.tr
E-posta.......: ademirer@samanyoluhaber.tv haber@samanyolu.tv

Telefon.......: 212 3550101
Faks..........: 212 2792575(Haber Merkezi)2801191
Web...........: www.showtvnet.com.tr

Telefon.......: 212 4135000
Faks..........: 212 4135004
Web...........: www.startv.com.tr

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri